The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2012, 15:12
Jak nie ma możliwości rozmowy z kilkoma osobami naraz? zakładasz chat, lub voice chat, zapraszasz ludzi, i rozmawiasz do woli.
Włam? A nie pamiętasz jak Xbox live padło przez atak hakerów?
A oto przykłady "bezpieczeństwa" Xbox Live (tylko z ostatniego roku).

http://www.cdaction.pl/news-20141/ha...xbox-live.html
http://plxc.pl/?p=1133

Pytanie nie do mnie, ale na nie odpowiem. Tak mam wszystko oryginalne. Pracuję, stać mnie. Pracując nauczyłem się tego, aby doceniać wysiłek innych ludzi, bo kiedyś ktoś nie doceni mojego.
Przypominam Ci, że gry są dobrem nie potrzebnym do życia, funkcjonowania. Nie stać Cie, nie kupuj. Proste.

Skończmy już ten temat, bo nikt nikogo tu nie przekona. Najlepsze jest to, że najczęściej wypowiadają się osoby które:
a) miały, ale już nie mam
b) grałem u kolegi raz, więc wiem
c) przeczytałem gdzieś, więc jest to prawda.

Ja swojego zdania nie zmienię, a wierz mi ogrywam zarówno PS3 jak i Xboxa i Wii. Więc porównuje je codziennie.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 14.01.2012 o godz. 15:21.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Janek_wad
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 14.01.2012, 16:00
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
Ja
A oto przykłady "bezpieczeństwa" Xbox Live (tylko z ostatniego roku).

http://www.cdaction.pl/news-20141/ha...xbox-live.html
http://plxc.pl/?p=1133
Gwoli ścisłości, w przytoczonym artykule nie ma ani słowa o złamaniu zabezpieczeń i wycieku danych z serwerów MS. Po prostu grupa hakerów wykradła hasła oraz loginy tysięcy użytkowników różnych portali. Jak wiadomo, praktycznie każdy internauta używa jednego hasła, więc jeśli ktoś miał konto np. na Facebooku i w usłudze XBOXLive, mógł poczuć się zagrożony (na zasadzie: ukradnę komuś hasło do poczty wp, to spróbuje się włamać na facebooka, bo zapewne dane dostępowe będą takie same).
Ostatnio edytowane przez Janek_wad : 14.01.2012 o godz. 16:46.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 14.01.2012, 15:24
nie przypominam sobie zeby xbox live padło. za to pamietam jak przez +- tydzien psn był zamknięty ze względu na całkowite zhakowanie.

po co tu się kłócić.masz ps3 podoba ci sie to graj. mi ps3 się nie podoba więc gram na x. bez odbioru

DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post

Pytanie nie do mnie, ale na nie odpowiem. Tak mam wszystko oryginalne. Pracuję, stać mnie. Pracując nauczyłem się tego, aby doceniać wysiłek innych ludzi, bo kiedyś ktoś nie doceni mojego.
Przypominam Ci, że gry są dobrem nie potrzebnym do życia, funkcjonowania. Nie stać Cie, nie kupuj. Proste.
gratuluje że masz wszystko oryginalne (sorry ale jakoś w to nie wierze) alei tak gratuluje
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 14.01.2012 o godz. 15:28.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 14.01.2012, 15:45
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
nie przypominam sobie zeby xbox live padło. za to pamietam jak przez +- tydzien psn był zamknięty ze względu na całkowite zhakowanie.

po co tu się kłócić.masz ps3 podoba ci sie to graj. mi ps3 się nie podoba więc gram na x. bez odbioru

gratuluje że masz wszystko oryginalne (sorry ale jakoś w to nie wierze) alei tak gratuluje
PSN prawie miesiąc leżał.
Ja kupiłem PS3 bo uważam że ma świetne exclusive. Blueray teraz nie jest żadnym rarytasem. Za 250 zł można kupić odtwarzacz.
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 14.01.2012, 16:45
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post

Wystarczy popatrzeć kilka stron wcześniej. Tam było wspomniane o upadku Xbox live 4 lata temu bodajże. Usługi nie było 14 dni.

- Kolejna sprawa. Wyraźnie napisałem, że obecnie konsole nie różnią się od siebie za bardzo (wystarczy spojrzeć troszeczkę go góry).

- Nie, nie wolę PS3 (gdyby tak było, to sprzedałbym klocka już kilka lat temu).

- Nie musisz mi wierzyć. I don't care.

- Gwarantuję Ci, skończysz 30 lat jak ja, to zmieni Ci się podejście do pewnych spraw.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 14.01.2012 o godz. 16:48.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Stary 14.01.2012, 15:47
co do exclusive to przyznaje są lepsze
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 14.01.2012, 16:29
Tak, mam wszystko oryginalne I nawet windowsa! Czy zawsze miałem? nie! Na PC grałem za młodu w piraty, ale dorosłem i zacząłem doceniać cudzą pracę no i zarabiać
PSN leżał prawie miesiąc to prawda, nie twierdzę że jest idealny. Ale gram online za darmo i to mi wystarcza. Gdyby nie to, że za Gold trzeba płacić, pewnie kupiłbym xboxa, był wcześniej na rynku i miał naprawdę fajne gry (Gears of War mam na myśli)natomiast jak pisałem wcześniej - dla dzieciaków wg mnie lepszy kinnect, dla tych powyżej 7-8 lat chyba Move.
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 15.01.2012, 10:10
Polecam sklep Gekon na ulicy Zacisze. Miła obsługa, tanie gry.
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 28.01.2012, 11:16
W Empikach można sprzedać używane gry:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=65523
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 04.02.2012, 14:28
od roku gram TYLKO w PESa i niemoge przestac
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 04.02.2012, 14:35
Tak przy okazji, jak chodzi online w PESie 2012? Są lagi? Bo wiem że jeszcze 2 lata temu mocne lagi były i słabo w ogóle to wyglądało.
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 11.02.2012, 13:00
grałem dość długo w pes10 i nie przypominam sobie żebym miał jakieś problemy z lagami. Wiadomo że zdarzały sie takie mecze że ch** człowieka strzelał bo zawodnik po 3 sekundach wykonywał to co chciałeś zrobić ale takie mecze to naprawdę rzadkość. Kupował ktoś już używane gry w empiku na ps3? Duże przebicie cenowe?
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 11.02.2012, 13:09
Xbox 360, Forza Motorsport 4. Grywa ktoś?
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 11.02.2012, 16:29
@ laurence
nie kupowałem, ale w Bonarce są, przebicie - szału nie ma. Wszystko taniej znalazłem na allegro łącznie z przesyłką. Jak oddasz jedną z gier z ich listy, to inną z tej listy możesz wziąć za dopłatą 15 czy 20 złotych, ale ta lista dość krótka, z tego co pamiętam jest tam MW3, Assasin Rev. reszty nie pamiętam, ale wszystkich było chyba z 10.
Odpowiedz cytując
Jaro1991
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 16.03.2012, 21:55
Panowie odświeżam troszkę temat

Się nam nieuchronnie Euro zbliżą, a tu ni chu o grze się nie mówi. Może macie jakieś informacje na ten temat? Fajnie byłoby pograć na tych stadionach naszych, a przykład gry z MŚ 2010 pokazał że taka gra może być więcej niż zaje*ista
Odpowiedz cytując
Arsenal
Member

Od: 03.2012

Stary 16.03.2012, 22:00
Słyszałem ze EA ma coś zrobić ale nie jestem pewien
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Stary 16.03.2012, 22:40
póki co zachęcam do zagrania w fife street 2012. naprawdę fajna gierka. grafika z fify 12, zawodnicy i zespoły również niestety nie wszystkie, ciekawe tryby (futsal,sztuczna trawa,freestyle, zakładanie jak największej liczby dziur itp.)- polecam
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 21.03.2012, 23:22
mam problem z xboxem, niby w WMP 11 widze xbox 360 w bibliotece, udostepniam go, ale jak przyjdzie co do czego to na konsoli juz kompa nie znajduje, wszystko przez wifi chce polaczyc, karta 802.11g
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
TSWalos
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 22.03.2012, 20:04
Gra ktoś na PS3 w GT5 ? Próbuję obczaić DRIFT i nie wiem od jakiego autka zacząć i jak je ustawić. Jakieś rady dla początkującego ? Może być na PW
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 23.03.2012, 19:59
Co sądzicie o UFC 3 ? warto kupić?
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 26.03.2012, 22:56
Stargałem ostatnio FarCry 2, ale jakośnie mam do tej gry serca. Ktoś się tym dłużej bawił?
Odpowiedz cytując
Jaro1991
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 30.03.2012, 08:21
@stawski

Próbowałem, ale też jakoś na dłużej ta gra mnie nie przed konsolą nie przytrzymała.

P.S.
http://www.ea.com/pl/news/zapowiadamy-uefa-euro-2012

No i mamy zapowiedź w końcu gry stworzonej na EURO. Szkoda, że jako DLC ale zawsze to coś. Nawet jako samą pamiątkę będzie można kupić pudełko w sklepie.
Odpowiedz cytując
montypajton
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 01.04.2012, 13:14
Hejo! Mam pytanie do zorientowanych odnośnie bezpieczeństwa transakcji w PS Store. Czy bezpiecznie jest płacić kartą płatniczą/debetową podając jej numer bez narażania się na utratę danych karty przez osoby "niepożądane" a tym samym utratę pieniędzy z konta?
Słyszałem też coś o kartach kredytowych pre-paid czy zdrapkach, szukałem trochę po necie ale nie mogę za bardzo tego ogarnąć.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 03.04.2012, 14:10
montypajton napisał(a):Wyświetl post
Hejo! Mam pytanie do zorientowanych odnośnie bezpieczeństwa transakcji w PS Store. Czy bezpiecznie jest płacić kartą płatniczą/debetową podając jej numer bez narażania się na utratę danych karty przez osoby "niepożądane" a tym samym utratę pieniędzy z konta?
Słyszałem też coś o kartach kredytowych pre-paid czy zdrapkach, szukałem trochę po necie ale nie mogę za bardzo tego ogarnąć.
prepaid.bzwbk.pl - tutaj możesz zamówić kartkę prepaidową BZWBK - przydatna do płacenia w sieci + ma jeszcze jeden duży plus jest to karta, która zwalnia z opłata przy zakupie biletów Ryanair. Proste i szybkie doładowanie (koszt 1zł / 3zł jak doładowujesz natychmiastowo lub 0 jak puszczasz normalny przelew) i bezpieczeństwo (jak ci podpieprzą numer i cvv to najwyżej zzerują kartę a nie konto . Polecam.

można też je kupić na allegor http://allegro.pl/listing.php/search...ercard+prepaid

Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 02.04.2012, 08:38
Są takie zdrapki. O ile dobrze pamiętam o wartościach 50/100/200. Widziałem je kiedyś w Saturnie.

Odpowiedz cytując
Woland
Member

Od: 10.2004

Stary 03.04.2012, 14:00
Pytanie do graczy PES 2012 Zdarzyło wam się, że nie dostaliście pieniędzy za rozegrany mecz w trybie Master League Online? Dzisiaj zagrałem w turnieju D5 Cup i mimo, że 3 razy zremisowałem i 1 wygrałem to za żaden mecz nie dostałem kasy, a wcześniej cos takiego się nie przytrafiało. Jeszcze zanim zagrałem w D5 Cup to rozegrałem jeden quick match, który wygrałem i za niego dostałem kasę.
ŚLĄSK,WISEŁKA,LECHIA GDAŃSK

CZY CIEMNO,CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 10.04.2012, 11:46
Ogrywał ktoś Yakuza: Dead Souls? Może doradzić czy warto?

Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 20.05.2012, 13:26
Żyje ktoś tu jeszcze? Czy zaprzestaliście grać?

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 29.05.2012, 18:18
gram w BF3 i nie mam czasu pisać
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 29.05.2012, 20:09
stawski napisał(a):Wyświetl post
gram w BF3 i nie mam czasu pisać
Ja też czołgi miny karabiny
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów