|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jak nie ma możliwości rozmowy z kilkoma osobami naraz? zakładasz chat, lub voice chat, zapraszasz ludzi, i rozmawiasz do woli.
Włam? A nie pamiętasz jak Xbox live padło przez atak hakerów? A oto przykłady "bezpieczeństwa" Xbox Live (tylko z ostatniego roku). http://www.cdaction.pl/news-20141/ha...xbox-live.html http://plxc.pl/?p=1133 Pytanie nie do mnie, ale na nie odpowiem. Tak mam wszystko oryginalne. Pracuję, stać mnie. Pracując nauczyłem się tego, aby doceniać wysiłek innych ludzi, bo kiedyś ktoś nie doceni mojego. Przypominam Ci, że gry są dobrem nie potrzebnym do życia, funkcjonowania. Nie stać Cie, nie kupuj. Proste. Skończmy już ten temat, bo nikt nikogo tu nie przekona. Najlepsze jest to, że najczęściej wypowiadają się osoby które: a) miały, ale już nie mam b) grałem u kolegi raz, więc wiem c) przeczytałem gdzieś, więc jest to prawda. Ja swojego zdania nie zmienię, a wierz mi ogrywam zarówno PS3 jak i Xboxa i Wii. Więc porównuje je codziennie.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 14.01.2012 o godz. 15:21.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Janek_wad : 14.01.2012 o godz. 16:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
nie przypominam sobie zeby xbox live padło. za to pamietam jak przez +- tydzien psn był zamknięty ze względu na całkowite zhakowanie.
po co tu się kłócić.masz ps3 podoba ci sie to graj. mi ps3 się nie podoba więc gram na x. bez odbioru
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 14.01.2012 o godz. 15:28.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Ja kupiłem PS3 bo uważam że ma świetne exclusive. Blueray teraz nie jest żadnym rarytasem. Za 250 zł można kupić odtwarzacz. ![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
- Kolejna sprawa. Wyraźnie napisałem, że obecnie konsole nie różnią się od siebie za bardzo (wystarczy spojrzeć troszeczkę go góry). - Nie, nie wolę PS3 (gdyby tak było, to sprzedałbym klocka już kilka lat temu). - Nie musisz mi wierzyć. I don't care. - Gwarantuję Ci, skończysz 30 lat jak ja, to zmieni Ci się podejście do pewnych spraw.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 14.01.2012 o godz. 16:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co do exclusive to przyznaje są lepsze
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tak, mam wszystko oryginalne
I nawet windowsa! Czy zawsze miałem? nie! Na PC grałem za młodu w piraty, ale dorosłem i zacząłem doceniać cudzą pracę no i zarabiać![]() PSN leżał prawie miesiąc to prawda, nie twierdzę że jest idealny. Ale gram online za darmo i to mi wystarcza. Gdyby nie to, że za Gold trzeba płacić, pewnie kupiłbym xboxa, był wcześniej na rynku i miał naprawdę fajne gry (Gears of War mam na myśli)natomiast jak pisałem wcześniej - dla dzieciaków wg mnie lepszy kinnect, dla tych powyżej 7-8 lat chyba Move. |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Polecam sklep Gekon na ulicy Zacisze. Miła obsługa, tanie gry.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W Empikach można sprzedać używane gry:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=65523 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
od roku gram TYLKO w PESa i niemoge przestac
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tak przy okazji, jak chodzi online w PESie 2012? Są lagi? Bo wiem że jeszcze 2 lata temu mocne lagi były i słabo w ogóle to wyglądało.
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
grałem dość długo w pes10 i nie przypominam sobie żebym miał jakieś problemy z lagami. Wiadomo że zdarzały sie takie mecze że ch** człowieka strzelał bo zawodnik po 3 sekundach wykonywał to co chciałeś zrobić ale takie mecze to naprawdę rzadkość. Kupował ktoś już używane gry w empiku na ps3? Duże przebicie cenowe?
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Xbox 360, Forza Motorsport 4. Grywa ktoś?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@ laurence
nie kupowałem, ale w Bonarce są, przebicie - szału nie ma. Wszystko taniej znalazłem na allegro łącznie z przesyłką. Jak oddasz jedną z gier z ich listy, to inną z tej listy możesz wziąć za dopłatą 15 czy 20 złotych, ale ta lista dość krótka, z tego co pamiętam jest tam MW3, Assasin Rev. reszty nie pamiętam, ale wszystkich było chyba z 10. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Panowie odświeżam troszkę temat
![]() Się nam nieuchronnie Euro zbliżą, a tu ni chu o grze się nie mówi. Może macie jakieś informacje na ten temat? Fajnie byłoby pograć na tych stadionach naszych, a przykład gry z MŚ 2010 pokazał że taka gra może być więcej niż zaje*ista |
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Słyszałem ze EA ma coś zrobić ale nie jestem pewien
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
póki co zachęcam do zagrania w fife street 2012. naprawdę fajna gierka. grafika z fify 12, zawodnicy i zespoły również niestety nie wszystkie, ciekawe tryby (futsal,sztuczna trawa,freestyle, zakładanie jak największej liczby dziur itp.)- polecam
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
mam problem z xboxem, niby w WMP 11 widze xbox 360 w bibliotece, udostepniam go, ale jak przyjdzie co do czego to na konsoli juz kompa nie znajduje, wszystko przez wifi chce polaczyc, karta 802.11g
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Gra ktoś na PS3 w GT5 ? Próbuję obczaić DRIFT i nie wiem od jakiego autka zacząć i jak je ustawić. Jakieś rady dla początkującego ? Może być na PW
![]() |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Co sądzicie o UFC 3 ? warto kupić?
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stargałem ostatnio FarCry 2, ale jakośnie mam do tej gry serca. Ktoś się tym dłużej bawił?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
@stawski
Próbowałem, ale też jakoś na dłużej ta gra mnie nie przed konsolą nie przytrzymała. P.S. http://www.ea.com/pl/news/zapowiadamy-uefa-euro-2012 No i mamy zapowiedź w końcu gry stworzonej na EURO. Szkoda, że jako DLC ale zawsze to coś. Nawet jako samą pamiątkę będzie można kupić pudełko w sklepie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Hejo! Mam pytanie do zorientowanych odnośnie bezpieczeństwa transakcji w PS Store. Czy bezpiecznie jest płacić kartą płatniczą/debetową podając jej numer bez narażania się na utratę danych karty przez osoby "niepożądane" a tym samym utratę pieniędzy z konta?
Słyszałem też coś o kartach kredytowych pre-paid czy zdrapkach, szukałem trochę po necie ale nie mogę za bardzo tego ogarnąć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
. Polecam.można też je kupić na allegor http://allegro.pl/listing.php/search...ercard+prepaid ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Są takie zdrapki. O ile dobrze pamiętam o wartościach 50/100/200. Widziałem je kiedyś w Saturnie.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Pytanie do graczy PES 2012
Zdarzyło wam się, że nie dostaliście pieniędzy za rozegrany mecz w trybie Master League Online? Dzisiaj zagrałem w turnieju D5 Cup i mimo, że 3 razy zremisowałem i 1 wygrałem to za żaden mecz nie dostałem kasy, a wcześniej cos takiego się nie przytrafiało. Jeszcze zanim zagrałem w D5 Cup to rozegrałem jeden quick match, który wygrałem i za niego dostałem kasę.![]()
ŚLĄSK,WISEŁKA,LECHIA GDAŃSK
CZY CIEMNO,CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogrywał ktoś Yakuza: Dead Souls? Może doradzić czy warto?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żyje ktoś tu jeszcze? Czy zaprzestaliście grać?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gram w BF3 i nie mam czasu pisać
![]() |
|