|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Widzę Stawski, że jednak zaliczyłeś CoD-BO.
Jakie wrażenia odnośnie singla?Ja właśnie kończę Dead Space 2 i powiem, że jestem trochę zawiedziony. Jedynka była zdecydowanie lepsza. Tutaj mamy powielanie pomysłów w w/w części ( nowym pomysłem jest zastąpienie genialnych butów grawitacyjnych, butami odrzutowymi). Do tego ten klimat :/ (jedyna miejscówka która sprawia, że zdecydowanie wolniej się poruszasz, oraz z pewną dozą braku zaufania patrzysz za każdy róg, kąt to Ishimura- szkoda tylko, że to krótka wizyta). Co jeszcze. Na plus na pewno jest zwiększenie poziomu trudności- zdecydowanie mniej upgradów, amunicji, sprawia, że Isaack częściej musi walczyć melee, czy używać stazy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tak, skończyłem singla w dwa wieczory, a naprawdęjestem lamusem
Generalnie nie podobały mi się dwie sprawy. Primo - baaardzo dużo fragmentów, w którym nawet pada nie dotykałem - w MW2 przynajmniej było jakieś poczucie interakcji. Secundo - zero zaskakujących zwrotów akcji - może poza zakończeniem, ale nie było przysłowiowej atomówki jak w Cod4. Multi tylko liznąłem - zagrałem 3 mecze, i .... wróciłem bez żalu do Bad Company 2. A! Mam już 4 destruction kills! Brakuje tylko 16-tu Teraz czekam na Killzone 3. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówiłem Ci daj na najwyższy poziom- gra jest banalna jak każdy cod
![]() Ogrywa ktoś tu NBA 2K11. Chcę kupić i nie wiem czy warto. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już nie mogę się doczekać Killzone 3. Jak na razie męczę B:BC2 podstawkę i Vietnam. Devil, a za zagranie on-line meczu z przyjacielem z PSN jest w nowej Fifie trofka? Tak z ciekawości pytam, bo już zapomniałem że mam gdzieś tę grę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o ile dobrze pamiętam, to jest za pokonanie przeciwnika w lidze znajomych.
Co do Killzone 3 to się zastanów- dla mnie dramat !!! (poziomem trudności oni nas chyba chcą obrazić-mają nas za 5 letnie dzieci?. Dobrze, że kumpel powiedział mi, aby od razu zacząć na weteranie (i tam nawet ani razu nie zginąłem :/ - oczywiście mówię o zginięciu na amen Multi? Owszem jest, ale dla mnie też słabszy aniżeli w 2 (wiem, wiem po ograniu genialnych multi w Assassins Creed Brotherhood oraz Dead Space 2 stałem się wybredny).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 28.02.2011 o godz. 10:55.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Grywal ktos na Kinect ? Warto kupic ?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
tak grywał
, przynajmniej wg mnie , mam tylko 2 gry bo jak na razie nie ma żadnego ciekawego tytułu . Polecam grę sportowa nie pamiętam tytułu ale jest całkiem spoko - bieg przez płotki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Devil, czyli poziom jak dla mnie super
poza ty6m podoba mi sięten klimat - post-apokaliptyczno-cyberpunkowy multi w 2 mnie nie zachwyciło, beta mi siępodobała. Zobaczę teraz. Nie odpalałem konsoli już kilka dni.... a Killzone czeka..... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Udało się zrobić w trybie przyspieszonym platynke w Killzone 3. Teraz trzeba to wymienić, póki w cenie
Ogrywał ktoś Bulletstorm? Warto na to wymienić?- noty zbiera dobre. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Famul dzieki
- Da sie zaktualizowac sklady w FIFA11 na X360 na ta runde ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli nie korzystasz z pirata, aktualizuje się przed każdym meczem online o.o
(przynajmniej tak jest na PS3, oraz w Fifie 10 na xboxie). a jak nie działa to poczytaj tu: http://xboxforum.pl/gier-f12/fifa-11...w-85145-3.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli ktośma problem ze zrobieniem trofki 20 demolition kills w Bad Company 2 to można się ustawić na stronie PS3trophies. Miałem 7 a po wczorajszym wieczorze mam już 16
Jewszcze tylko 4 i będęmiał wszystko w multi ![]() No i sięudało. Dzięki Devil! A teraz jadęz Killzonem, i muszę powiedzieć, że nigdy siętak nie przejechałem na recenzji Butchera z PSX... Pisze, że fabuła kiepska - jak dla mnie o niebo lepsza niż w black opsach. Pisze że fajerwerki graficzne - jak dla mnie grafika jest po prostu dobra, ale fajerwerków to ja tu nie widzę... może w 3d?. A multi na pewno lepsze niżw bulletstorm - i mówięto tylko po ograniu bety KZ i dema BS. Na razie chodzę w egzoszkielecie Jest moc Powód: platynka :)
Ostatnio edytowane przez stawski : 23.03.2011 o godz. 22:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmmm fabuła lepsza niż BO? ;/ (jesteś jedyną osobą z moich znajomych graczy która tak twierdzi)
Multi lepsze niż w BS, bo w BS nie ma multi |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mam taki problem może ktoś pomoże. Chodzi o PS3. Konsola nie jest przerabiana, nic takiego kupiona miesiąc temu.
Była podłączona pod nowy TV LED Samsunga, wszystko pięknie śmigało. Z konieczności przełączyłem ją pod starszy telewizor LCD Grundig Lenaro. Teraz jest taki problem, że w ekranie głównym konsoli - menu, grafika jest źle ustawiona, za duża rozdzielczość, wszystko jest w WIELKIE. W Gran Turismo jak się włączy wszystko jest dobrze. no właśnie, ale jak już chce włączyć FIFA 2011 to już jest nie tak, bo wyskakuje czarny ekran, coś pika w konsoli i się nie włącza gra. Zostaje tak na tym czarnym ekranie. Co może być przyczyną ? Coś z konsolą ? no raczej nie bo GT5 działa. Coś z TV ? Coś źle ustawione ? Jak daje ustawienia automatyczne to ustawia wszystko tak, że w MENU jest wszystko OK, GT odpala ale jest zła rozdzielczość zaś FIFA dalej nie odpala. Co zrobić ? |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Polecam Infolinie PS3 w Polsce, dosyć pomocna miejscami: http://www.sony.pl/article/id/1216130664566
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
BronekTS,
Spróbuj może zmienić ustawienia wyświetlania. Nie wiem, czy wiesz, ale opcje audio i video należy ustawiać od nowa dla każdego TV. Ja mam np. tak, że jak gram na TV 20'' Samsung i podłączę do Sharp 32'' to nie mam dźwięku. Jak zmienię ustawienia pod Sharpa i później odpalę konsolę na Samsungu to nie mam obrazu. W takiej sytuacji muszę włączyć konsolę trzymając przycisk power przez kilka sekund dopóki nie piknie dwa razy i ustawiam opcje audio i video od nowa. Ale jak Ty masz obraz, to możesz to zrobić z menu konsoli. Wchodzisz w opcje ustawienia wyświetlania i tam zmieniasz opcje audio i video. Wybierasz rodzaj podłączenia (HDMI, Component, S Video, Scart) następnie najlepiej dać automatycznie, później typ TV. Powinno to pomóc. Wydaje mi się, że to kwestia rozdzielczości jaką oferuje TV. Może LED ma 1080p, a Grunding np. 480p? Jak nie pomoże, to znaczy, że to jakaś grubsza sprawa, a wtedy pytaj na forach o PS3 (ps3info, ps3site, psxextreme).
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 31.03.2011 o godz. 01:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Tak też robiłem. Ale problem w tym, że tam jest coś takiego, że mój TV obsługuję rozdzielczości 576p, 1080p bez 1080i. No i jest zaznaczone 576 i 1080p no i to nic nie daje.. Jakbym nie ustawił tak jest źle. Już tak bym sobie pograł w FIFA a tu nici :( Jakieś pomysły ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Eee kupiłem dzisiaj w GB Fifa 07 na xboxa 360 wersja PAL tyle, że mam mało lig co jest
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ładnie Sony leci w kulki..nie ma PSN od 4 dni.
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Do kija pana kiedy mają zamiar włączyć PSN? Nigdzie nie moge znaleźć informacji na ten temat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
źle się dzieje :/ http://polygamia.pl/Polygamia/1,1071...wyklucza_.html
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oj źle..... jak mi zajebali nr karty i hasło..........brrrrrr, strach pomyśleć....
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dlatego - Xbox 360
Panowie![]() ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 27.04.2011 o godz. 00:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobra,dobra i tak jeszcze PSN nie pobiło rekordu XLive,gdzie X'a nie było online 14 dni
![]() co do tego ataku to przyznaja się anonimowi..wkur**li mnie ,niech ich psy wylapia bo to są jaja..normalne zlodzieje je**ne a strasznie sie zarzekają że robią to dla "dobra wszystkich graczy" a tu sie okazuje że chcą połżyć łapy na naszych pieniądzach. Jeszcze jedno,Sony też nie gra fair w stosunku do nas ..nie powiedzą konkretnie co sie stało,ile czasu zajmie naprawa itd. tak jak by nas lekceważyl.i
Ostatnio edytowane przez dawidTS : 27.04.2011 o godz. 16:21.
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież powiedzieli, że ktoś się włamał na konta adminów. Część danych i kont użytkowników została usunięta i próbują to przywrócić. Ponadto były luki w PSN i hackerzy ściągali za free zawartość. No i najgorsze, że jest ryzyko, że dane z kart kredytowych mogły zostać naruszone. Przynajmniej tak brzmi oficjalna wiadomość. A co do czasu naprawy, to oni sami pewnie tego nie wiedzą.
Nie słyszałem o tym, że anonimowi się przyznali. A nawet jest nagranie z oświadczeniem, że nie brali w tym udziału. Z drugiej strony FBi zajęło się ta sprawa z anonimowymi i na razie wydano 40 nakazów aresztowania ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się sugerowałem tym art.
http://www.ps3site.pl/hot-anonimowi-...sprawka/69993/ teraz wchodze na ta strone i widze takiego newsa http://www.ps3site.pl/plotka-dlaczeg...-graczy/70089/ jeszcze to: http://www.ps3site.pl/psn-status-jes...dzo-zle/70204/ czyli sony nie wie kto dokonal ataku na PSN..bez kitu ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzwoniłem dziśna infolinięmojego banku, co by kartęzablokować, ale pani mi powiedziała że wiedząo zaistniałej sytuacji i monitorują to na bierząco, i nie ma potwierdzenia że nry karty wyciekły. Potwierdzono, że mogło siętak stać. tzn, Sony potwierdziło. Ja czekam do poniedziałku, jak nic sięnie zmieni, to blokuję kartę...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na szczęście moja karta którą miałem do zakupów z ps z początkiem tego roku straciła ważność.
Sony przez tą akcję straci mnóstwo klientów (a u tych co miała, straciła zaufanie). Choć nie wieściłbym końca playstation- aczkolwiek Sony będzie musiało coś wymyślić, jak odbudować wizerunek firmy, i zaufanie do niej (może jakieś darmowe DLC BTW gdybym dorwał takiego typa który za tym stoi, chyba przestawiłbym mu kolana baseballem na drugą stronę.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 29.04.2011 o godz. 08:33.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|