The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2011, 09:56
Widzę Stawski, że jednak zaliczyłeś CoD-BO. Jakie wrażenia odnośnie singla?

Ja właśnie kończę Dead Space 2 i powiem, że jestem trochę zawiedziony. Jedynka była zdecydowanie lepsza. Tutaj mamy powielanie pomysłów w w/w części ( nowym pomysłem jest zastąpienie genialnych butów grawitacyjnych, butami odrzutowymi). Do tego ten klimat :/ (jedyna miejscówka która sprawia, że zdecydowanie wolniej się poruszasz, oraz z pewną dozą braku zaufania patrzysz za każdy róg, kąt to Ishimura- szkoda tylko, że to krótka wizyta). Co jeszcze. Na plus na pewno jest zwiększenie poziomu trudności- zdecydowanie mniej upgradów, amunicji, sprawia, że Isaack częściej musi walczyć melee, czy używać stazy.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 16.02.2011, 23:03
Tak, skończyłem singla w dwa wieczory, a naprawdęjestem lamusem Generalnie nie podobały mi się dwie sprawy. Primo - baaardzo dużo fragmentów, w którym nawet pada nie dotykałem - w MW2 przynajmniej było jakieś poczucie interakcji. Secundo - zero zaskakujących zwrotów akcji - może poza zakończeniem, ale nie było przysłowiowej atomówki jak w Cod4. Multi tylko liznąłem - zagrałem 3 mecze, i .... wróciłem bez żalu do Bad Company 2. A! Mam już 4 destruction kills! Brakuje tylko 16-tu Teraz czekam na Killzone 3.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 17.02.2011, 10:04
Mówiłem Ci daj na najwyższy poziom- gra jest banalna jak każdy cod

Ogrywa ktoś tu NBA 2K11. Chcę kupić i nie wiem czy warto.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 18.02.2011, 18:50
Już nie mogę się doczekać Killzone 3. Jak na razie męczę B:BC2 podstawkę i Vietnam. Devil, a za zagranie on-line meczu z przyjacielem z PSN jest w nowej Fifie trofka? Tak z ciekawości pytam, bo już zapomniałem że mam gdzieś tę grę
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 21.02.2011, 10:03
o ile dobrze pamiętam, to jest za pokonanie przeciwnika w lidze znajomych.
Co do Killzone 3 to się zastanów- dla mnie dramat !!! (poziomem trudności oni nas chyba chcą obrazić-mają nas za 5 letnie dzieci?. Dobrze, że kumpel powiedział mi, aby od razu zacząć na weteranie (i tam nawet ani razu nie zginąłem :/ - oczywiście mówię o zginięciu na amen ). do tego przejście kampanii zajmuje około 5-6 h (chociąż gdyby scenariusz wciągał- a tu nic. Jakaś namiastka historii).
Multi? Owszem jest, ale dla mnie też słabszy aniżeli w 2 (wiem, wiem po ograniu genialnych multi w Assassins Creed Brotherhood oraz Dead Space 2 stałem się wybredny).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 28.02.2011 o godz. 10:55.

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 01.03.2011, 17:41
Grywal ktos na Kinect ? Warto kupic ?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 09.03.2011, 20:50
mic napisał(a):Wyświetl post
Grywal ktos na Kinect ? Warto kupic ?
podbijam, warto ?
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 11.03.2011, 14:30
podbijam, warto ?
tak grywał ja mam kinecta od kilku miechów całkiem spoko jest , wiele więcej frajdy jak na wii , przynajmniej wg mnie , mam tylko 2 gry bo jak na razie nie ma żadnego ciekawego tytułu . Polecam grę sportowa nie pamiętam tytułu ale jest całkiem spoko - bieg przez płotki (rzut oszczepem , pin pong , i siatkówka plażowa) jest ogrom śmiechu i zabawy przy tym , a po skończonej grze można oglądnąć filmik jak się wyglądało biegnąc lub robiąc jakieś ruchy czasem wygląda to komicznie polecam
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 01.03.2011, 18:55
Devil, czyli poziom jak dla mnie super poza ty6m podoba mi sięten klimat - post-apokaliptyczno-cyberpunkowy multi w 2 mnie nie zachwyciło, beta mi siępodobała. Zobaczę teraz. Nie odpalałem konsoli już kilka dni.... a Killzone czeka.....
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 04.03.2011, 22:24
Udało się zrobić w trybie przyspieszonym platynke w Killzone 3. Teraz trzeba to wymienić, póki w cenie
Ogrywał ktoś Bulletstorm? Warto na to wymienić?- noty zbiera dobre.

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 11.03.2011, 15:55
Famul dzieki
-

Da sie zaktualizowac sklady w FIFA11 na X360 na ta runde ?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 12.03.2011, 02:12
Famul dzieki
-

Da sie zaktualizowac sklady w FIFA11 na X360 na ta runde ?
Jeżeli nie korzystasz z pirata, aktualizuje się przed każdym meczem online o.o
(przynajmniej tak jest na PS3, oraz w Fifie 10 na xboxie).

a jak nie działa to poczytaj tu:

http://xboxforum.pl/gier-f12/fifa-11...w-85145-3.html

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 12.03.2011, 15:09
Jeżeli ktośma problem ze zrobieniem trofki 20 demolition kills w Bad Company 2 to można się ustawić na stronie PS3trophies. Miałem 7 a po wczorajszym wieczorze mam już 16 Jewszcze tylko 4 i będęmiał wszystko w multi

No i sięudało. Dzięki Devil! A teraz jadęz Killzonem, i muszę powiedzieć, że nigdy siętak nie przejechałem na recenzji Butchera z PSX... Pisze, że fabuła kiepska - jak dla mnie o niebo lepsza niż w black opsach. Pisze że fajerwerki graficzne - jak dla mnie grafika jest po prostu dobra, ale fajerwerków to ja tu nie widzę... może w 3d?. A multi na pewno lepsze niżw bulletstorm - i mówięto tylko po ograniu bety KZ i dema BS.

Na razie chodzę w egzoszkielecie Jest moc
Powód: platynka :)
Ostatnio edytowane przez stawski : 23.03.2011 o godz. 22:46.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 30.03.2011, 09:39
Hmmm fabuła lepsza niż BO? ;/ (jesteś jedyną osobą z moich znajomych graczy która tak twierdzi)
Multi lepsze niż w BS, bo w BS nie ma multi (chyba, że liczysz tryb hordy jako multi)

Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 30.03.2011, 12:42
Mam taki problem może ktoś pomoże. Chodzi o PS3. Konsola nie jest przerabiana, nic takiego kupiona miesiąc temu.

Była podłączona pod nowy TV LED Samsunga, wszystko pięknie śmigało. Z konieczności przełączyłem ją pod starszy telewizor LCD Grundig Lenaro. Teraz jest taki problem, że w ekranie głównym konsoli - menu, grafika jest źle ustawiona, za duża rozdzielczość, wszystko jest w WIELKIE. W Gran Turismo jak się włączy wszystko jest dobrze. no właśnie, ale jak już chce włączyć FIFA 2011 to już jest nie tak, bo wyskakuje czarny ekran, coś pika w konsoli i się nie włącza gra. Zostaje tak na tym czarnym ekranie.

Co może być przyczyną ? Coś z konsolą ? no raczej nie bo GT5 działa. Coś z TV ? Coś źle ustawione ? Jak daje ustawienia automatyczne to ustawia wszystko tak, że w MENU jest wszystko OK, GT odpala ale jest zła rozdzielczość zaś FIFA dalej nie odpala.

Co zrobić ?
Odpowiedz cytując
kazelot
Junior Member

Od: 05.2007

Stary 30.03.2011, 13:07
Polecam Infolinie PS3 w Polsce, dosyć pomocna miejscami: http://www.sony.pl/article/id/1216130664566
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.03.2011, 00:42
BronekTS,
Spróbuj może zmienić ustawienia wyświetlania. Nie wiem, czy wiesz, ale opcje audio i video należy ustawiać od nowa dla każdego TV.
Ja mam np. tak, że jak gram na TV 20'' Samsung i podłączę do Sharp 32'' to nie mam dźwięku. Jak zmienię ustawienia pod Sharpa i później odpalę konsolę na Samsungu to nie mam obrazu.
W takiej sytuacji muszę włączyć konsolę trzymając przycisk power przez kilka sekund dopóki nie piknie dwa razy i ustawiam opcje audio i video od nowa.
Ale jak Ty masz obraz, to możesz to zrobić z menu konsoli. Wchodzisz w opcje ustawienia wyświetlania i tam zmieniasz opcje audio i video. Wybierasz rodzaj podłączenia (HDMI, Component, S Video, Scart) następnie najlepiej dać automatycznie, później typ TV. Powinno to pomóc. Wydaje mi się, że to kwestia rozdzielczości jaką oferuje TV. Może LED ma 1080p, a Grunding np. 480p?
Jak nie pomoże, to znaczy, że to jakaś grubsza sprawa, a wtedy pytaj na forach o PS3 (ps3info, ps3site, psxextreme).
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 31.03.2011 o godz. 01:01.
Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 31.03.2011, 15:32
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
BronekTS,
Spróbuj może zmienić ustawienia wyświetlania. Nie wiem, czy wiesz, ale opcje audio i video należy ustawiać od nowa dla każdego TV.
Ja mam np. tak, że jak gram na TV 20'' Samsung i podłączę do Sharp 32'' to nie mam dźwięku. Jak zmienię ustawienia pod Sharpa i później odpalę konsolę na Samsungu to nie mam obrazu.
W takiej sytuacji muszę włączyć konsolę trzymając przycisk power przez kilka sekund dopóki nie piknie dwa razy i ustawiam opcje audio i video od nowa.
Ale jak Ty masz obraz, to możesz to zrobić z menu konsoli. Wchodzisz w opcje ustawienia wyświetlania i tam zmieniasz opcje audio i video. Wybierasz rodzaj podłączenia (HDMI, Component, S Video, Scart) następnie najlepiej dać automatycznie, później typ TV. Powinno to pomóc. Wydaje mi się, że to kwestia rozdzielczości jaką oferuje TV. Może LED ma 1080p, a Grunding np. 480p?
Jak nie pomoże, to znaczy, że to jakaś grubsza sprawa, a wtedy pytaj na forach o PS3 (ps3info, ps3site, psxextreme).

Tak też robiłem. Ale problem w tym, że tam jest coś takiego, że mój TV obsługuję rozdzielczości 576p, 1080p bez 1080i. No i jest zaznaczone 576 i 1080p no i to nic nie daje.. Jakbym nie ustawił tak jest źle. Już tak bym sobie pograł w FIFA a tu nici :( Jakieś pomysły ?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.04.2011, 14:44
Eee kupiłem dzisiaj w GB Fifa 07 na xboxa 360 wersja PAL tyle, że mam mało lig co jest
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 24.04.2011, 10:05
ładnie Sony leci w kulki..nie ma PSN od 4 dni.
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
Nosalka
Member

Od: 03.2008

Stary 25.04.2011, 14:48
Do kija pana kiedy mają zamiar włączyć PSN? Nigdzie nie moge znaleźć informacji na ten temat.
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.04.2011, 23:30
źle się dzieje :/ http://polygamia.pl/Polygamia/1,1071...wyklucza_.html
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 26.04.2011, 23:37
oj źle..... jak mi zajebali nr karty i hasło..........brrrrrr, strach pomyśleć....
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 27.04.2011, 00:13
Dlatego - Xbox 360 Panowie
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 27.04.2011, 00:38
Kamyk napisał(a):Wyświetl post
Nie, dzięki PS3 i bez PSN daje radę.
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 27.04.2011 o godz. 00:55.
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Stary 27.04.2011, 16:15
Kamyk napisał(a):Wyświetl post
dobra,dobra i tak jeszcze PSN nie pobiło rekordu XLive,gdzie X'a nie było online 14 dni

co do tego ataku to przyznaja się anonimowi..wkur**li mnie ,niech ich psy wylapia bo to są jaja..normalne zlodzieje je**ne a strasznie sie zarzekają że robią to dla "dobra wszystkich graczy" a tu sie okazuje że chcą połżyć łapy na naszych pieniądzach.

Jeszcze jedno,Sony też nie gra fair w stosunku do nas ..nie powiedzą konkretnie co sie stało,ile czasu zajmie naprawa itd. tak jak by nas lekceważyl.i
Ostatnio edytowane przez dawidTS : 27.04.2011 o godz. 16:21.
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 27.04.2011, 17:08
Przecież powiedzieli, że ktoś się włamał na konta adminów. Część danych i kont użytkowników została usunięta i próbują to przywrócić. Ponadto były luki w PSN i hackerzy ściągali za free zawartość. No i najgorsze, że jest ryzyko, że dane z kart kredytowych mogły zostać naruszone. Przynajmniej tak brzmi oficjalna wiadomość. A co do czasu naprawy, to oni sami pewnie tego nie wiedzą.
Nie słyszałem o tym, że anonimowi się przyznali. A nawet jest nagranie z oświadczeniem, że nie brali w tym udziału. Z drugiej strony FBi zajęło się ta sprawa z anonimowymi i na razie wydano 40 nakazów aresztowania
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Stary 27.04.2011, 18:08
Ja się sugerowałem tym art.

http://www.ps3site.pl/hot-anonimowi-...sprawka/69993/

teraz wchodze na ta strone i widze takiego newsa

http://www.ps3site.pl/plotka-dlaczeg...-graczy/70089/

jeszcze to:

http://www.ps3site.pl/psn-status-jes...dzo-zle/70204/

czyli sony nie wie kto dokonal ataku na PSN..bez kitu
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 28.04.2011, 22:30
Dzwoniłem dziśna infolinięmojego banku, co by kartęzablokować, ale pani mi powiedziała że wiedząo zaistniałej sytuacji i monitorują to na bierząco, i nie ma potwierdzenia że nry karty wyciekły. Potwierdzono, że mogło siętak stać. tzn, Sony potwierdziło. Ja czekam do poniedziałku, jak nic sięnie zmieni, to blokuję kartę...
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 29.04.2011, 07:53
Na szczęście moja karta którą miałem do zakupów z ps z początkiem tego roku straciła ważność.
Sony przez tą akcję straci mnóstwo klientów (a u tych co miała, straciła zaufanie). Choć nie wieściłbym końca playstation- aczkolwiek Sony będzie musiało coś wymyślić, jak odbudować wizerunek firmy, i zaufanie do niej (może jakieś darmowe DLC ).

BTW gdybym dorwał takiego typa który za tym stoi, chyba przestawiłbym mu kolana baseballem na drugą stronę.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 29.04.2011 o godz. 08:33.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów