The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2010, 09:09
cholera i wciaz sie nie zdecydowalem czy xbx czy ps3
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 18.07.2010, 21:38
Nowy xbox ma wbudowane wifi (jak ps3 od początku), i podobno ma się nie psuć no i chodzić ciszej od lotniskowca na manewrach Ja jestem fanbojem Sony, ale xbox ma kilka gier których naprawdę zazdroszczę, np. Gears of war, właśnie zapowiadają trzecią część, a ja nawet w 2 nie grałem
Jak masz zajawkę na nowości, to w ps3 możesz oglądaćfilmy i graćw 3d, jeśli oczywiście dokupisz odpowiedni telewizor z okularkami. Ja osobiście mam to w d.
No i mnie lepiej sięgra na padzie od ps3, ale wiem że wiele osób woli ten od xboxa.
Za PS3 przemawia więcej fajnych gier na wyłączność, no i to, że nie musisz opłacać złotego konta, czy jak mu tam, żeby grać on-line.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 18.07.2010, 21:38
Nowy xbox ma wbudowane wifi (jak ps3 od początku), i podobno ma się nie psuć no i chodzić ciszej od lotniskowca na manewrach Ja jestem fanbojem Sony, ale xbox ma kilka gier których naprawdę zazdroszczę, np. Gears of war, właśnie zapowiadają trzecią część, a ja nawet w 2 nie grałem
Jak masz zajawkę na nowości, to w ps3 możesz oglądaćfilmy i graćw 3d, jeśli oczywiście dokupisz odpowiedni telewizor z okularkami. Ja osobiście mam to w d.
No i mnie lepiej sięgra na padzie od ps3, ale wiem że wiele osób woli ten od xboxa.
Za PS3 przemawia więcej fajnych gier na wyłączność, no i to, że nie musisz opłacać złotego konta, czy jak mu tam, żeby grać on-line.
Odpowiedz cytując
mac251_251
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 18.07.2010, 22:20
Mam to i to Xbox non stop użytkowany a Ps3 leży nie używane a leży nie używane dlatego , że szkoda mi po prostu wydawać tyle pieniędzy na gry bo jak sobie obliczysz 1 gra Ps3 150zł = 15 gier na Xbox 360 na giełdzie . Zgadza się Pad jest lepszy od PS3 , ale przyzwyczaiłem się od Xboxa i jest ok . PS 3 na tą chwilę uruchamiam gdy sobie chcę oglądnąć film na blue ray i nic więcej .

Jeśli masz dużo pieniędzy to polecam Ps 3 ale również polecam Xboxa . Do póki Ps3 nie będzie przerabialna to dla mnie remis .

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 20.07.2010, 10:18
mac251_251 napisał(a):Wyświetl post
Mam to i to Xbox non stop użytkowany a Ps3 leży nie używane a leży nie używane dlatego , że szkoda mi po prostu wydawać tyle pieniędzy na gry bo jak sobie obliczysz 1 gra Ps3 150zł = 15 gier na Xbox 360 na giełdzie . Zgadza się Pad jest lepszy od PS3 , ale przyzwyczaiłem się od Xboxa i jest ok . PS 3 na tą chwilę uruchamiam gdy sobie chcę oglądnąć film na blue ray i nic więcej .

Jeśli masz dużo pieniędzy to polecam Ps 3 ale również polecam Xboxa . Do póki Ps3 nie będzie przerabialna to dla mnie remis .

Pozdrawiam
150 zeta = 15 gier na giełdzie = ban. Niestety to jest największy minus Xboxa.
Ja nie przerabiałem klocka, więc 150 zeta = 1 gra (jak dla mnie)
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 20.07.2010 o godz. 10:21.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 19.07.2010, 19:27
A on-line jak grasz
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 27.07.2010, 17:33
Może ktoś pomoże:]
Nie wiem co się dzieje ale w Fifie 2010 zazwyczaj po 2 meczu w trybie menadżerskim przy wyjściu do menu zawiesza mi grę:/
Nie wiem o co kaman, wcześniej takiego problemu nie miałem. Wątpię żeby coś było z laserem po żadnej innej gry mi nie przywiesza.
Chodzi mi o wersję na xbox 360.
Miał ktoś tak kiedyś?
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.07.2010, 17:45
Oj Kamyk Kamyk

ja mialem sytuacje z fifa w ps3. Mianowice, wieszało mi gre w momencie gdy mial sie rozpocząc mecz.
po jakims czasie, okazało sie ze reinstal wystarczył by wszystko wróciło do normy

albo Kamyk jestes za dobry menadzerem i nie pozwala ci grac!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 28.07.2010, 18:56
Przeinstalowałem i rzeczywiście pomogło Już myślałem, że coś z płytą albo laserem

Pozdro Sz.
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 03.08.2010, 14:02
Coś temat zamiera, więc skrobnękilka słów. Skończyłem wczoraj God of War III i jestem sakramencko usatysfakcjonowany. Na normalnym poziomie trudności, gra wycisnęła ze mnie ostatnie soki. kilka razy miałem ochotę rzucić padem w telewizor. Nie wiem jak to można przejśćw trybie tytana...
Teraz dosiadłem do wyzwań, ale zrobiłem tylko dwa. Reszta jest jakaś powalona Zobaczymy, może i tu mi się powiedzie. Polećcie coś dobrego do grania, zanim nowy COD wyjdzie
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 03.08.2010, 14:23
Red Dead Redemption,Just Cause 2,Demon's Souls...
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 04.08.2010 o godz. 09:24.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 03.08.2010, 20:27
Red dead, to cośjak GTA... nie dla mnie. Nawet westernowy klimat nie ratuje u mnie tej pozycji. Po prostu nie przepadam za sandboxami...A te dwie następne to muszęobczaić
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 03.08.2010, 23:28
stawski napisał(a):Wyświetl post
Red dead, to cośjak GTA... nie dla mnie. Nawet westernowy klimat nie ratuje u mnie tej pozycji. Po prostu nie przepadam za sandboxami...A te dwie następne to muszęobczaić
skoro nie lubisz sandboxów to Just Cause 2 też nie jest dla Ciebie
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 03.08.2010, 20:29
Ja czekam na mafie 2 gra sie zapowiada kapitalnie. Red dead ogólnie jest w chorych cenach i mało tego w sklepach.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 04.08.2010, 09:25
a Demon's Souls to cRPG ze zjebanym poziomem trudności według liczącego się Game Spot to gra roku 2009.
ze starszych podobał mi się jeszcze Dantes Inferno (jak nie lubię bezsensownych siekanek byle przed siebie, to ten tytuł przypadł mi do gustu).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 04.08.2010 o godz. 09:33.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 04.08.2010, 21:34
No, z bezsensownych siekanek, to po GoW3 mam chwilowy przesyt... ja chcę strzelać! Devil, musimy sięw końcu ustawić na Bad Company 2, trzeba te trofki zrobić
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 04.08.2010, 22:02
to może CoD: World at War ?
Ja wczoraj zainwestowałem w Limbo, masakryczny klimat, jakieś 2-3godziny główkowania Teraz DLC do Alana Wake'a, systematycznie idę do przodu w FORZY 3, czeka jeszcze HALO 3 ODST, i RE5 który jakoś nie może mnie wciągnąć, podchodziłem już chyba 3 razy i za każdym razem pogram 1-2godz i mnie nudzi.

btw. ma ktoś przerobione PSP? ściągnąłem sobie nowego MGS'a i nie mogę odpalić, czytałem że trzeba wgrać nowy soft ale nie chcę nic samemu zepsuć... robił ktoś coś takiego?
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 06.08.2010, 20:32
Nie mam x-boxa, więc Alan, forza i inne halo (bleeee - załaduj działko plazmowe ) odpada. Może tego Cod-a gdzieś znajdę. Choć tak naprawdę, to ja wiem, na co czekam (i czego sięnie doczekam) Kolejnego Modern Warfare od Infinity Ward... Tak, wszyscy jechali po 2-ce, ale mnie i tak się podobała, i singiel i multi. Fuck you Kotick!!!
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 07.08.2010, 13:56
No to może już nie zagrasz w żadne Call of Duty.Ja na pewno nie zagram.Bojkotuję wszystkie gry wydawane przez Activision.Bobby "zachłanny" Kotick planuje wprowadzenie opłat abonamentowych za granie w CoD poprzez sieć.Abonament za pewnie będzie wyglądać jak opłata w WoW.Czyli ,kupuję grę -płace, chcę jakieś DLC- płacę, chcę zagrać z ludzmi online- płacę (gracze chcący zagrać na X-Boxie płacą jeszcze za złote konto :/ czyli kolejny wydatek). Kogoś tu zdrowo poje...o!!!! Dla wszystkich zainteresowanych tym "problemem" polecam felieton w nowym wydaniu PSX Extreme.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 08.08.2010 o godz. 17:34.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 07.08.2010, 20:32
Czytałem... Kotick to buc pierwszej wody. Ale on tylko doi kasę od ludzi, którzy chcąpłacić! Sam osobiście wydałem 51 zeta na pierwsze dlc do MW2. Drugiego już nie kupiłem, ale dwa miliony ludzi TAK! Nawet jak tylko jeden milion będzie płacił abonament - powiedzmy 5$ miesięcznie, to daje 5 000 000 $ miesięcznie! i czemu tu się dziwić? Ja na pewno nie będę płacił, co więcej, jak się pojawi spiracona wersja na PC z pirackimi serwerami, to będę grał na piracie, choć złodziejstwem się brzydzę. Ale okradać złodzieja, to nie grzech
Odpowiedz cytując
AL_PB
Member

Od: 06.2010

Stary 09.08.2010, 09:12
Co wy tak o tych next genach? To już nikt nie zajawia się leciwym PS2?

Ostatnio zacząłem pykać w Scarface: The Worlds is Yours i muszę powiedzieć, że grafika, jak na dziesięcioletnią konsolę trzyma rewelacyjny poziom. Asfalt odbija światło, tekstury są w miarę wysokiej jakości, a Montana wiernie odzorowany (uwielbiałem film, więc się cieszę). Szkoda tylko, że misje takie suche. Ale może ktoś grał? W dalszej fazie gry zadania też są takie miętkie?
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 09.08.2010, 09:22
To już nie są nextgeny, tylko currentgeny, a PS2 to pastgen Co niezmienia faktu że jest kawał solidnego sprzętu, mimo że jej lata świetności minęły jakiś czas temu. W swojej karierze miałem dwa, najpierw zwykłą wersję, później slima. Ostatnio nawet rozważałem powtórny zakup, ceny gier są śmiesznie małe, dużo ciekawych pozycji, zresztą chyba do tej pory wychodzą jakieś gry na Czarnulkę Chyba sobie zrobię taki prezent na święta bo na razie za mało czasu na zabawę, a czeka jeszcze kilka pozycji na Xbox'a
Odpowiedz cytując
AL_PB
Member

Stary 09.08.2010, 09:37
Oj tam, ja w przemyśle gier zatrzymałem się kilka lat temu w miejscu i ani drgnę ;P Dlatego Xpudło i PS3 nazywam n-genami ;P A sam pocinam na PS2, a niedawno odnalazłem stare PSX w garażu i od razu zacząłem je okupować

No i polecam zakup PS2 W dobrym stanie na alledrogo znajdziesz za 150zł z calym kompletem, a dobre gry mozna znaleźć na tym samym portalu nawet za 5-10zł
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 09.08.2010, 17:44
Moja PS3-ka to pierwsza wersja, więc czyta mi gry z PS2, ale.... jakoś mi się nie chce na nie patrzeć, po tym jak pogram w Uncharted
Odpowiedz cytując
AL_PB
Member

Stary 09.08.2010, 19:54
Ale przecież kilka ma całkiem strawną grafikę. Np. Black - jest piękny HDR jest niesamowity w tej grze
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 11.08.2010, 00:41
AL_PB napisał(a):Wyświetl post
Ale przecież kilka ma całkiem strawną grafikę. Np. Black - jest piękny HDR jest niesamowity w tej grze
Właśnie wczoraj mnie naszło i ściągnąłem tą gierkę na mojego zjtagowanego kloca i powiem ze jak na te lata gierka wymiata (wcześniej miałem z nią do czynienia na ps2). Na całkiem dobrym TV miażdży system. Grywa ktoś czasem na XBLA w Castlevanie Symphony of the Night Klasyka i czołówka gier w ich historii, tylko dla koneserów "dobrego smaku".
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 10.08.2010, 17:56
Zawsze można pograć na pegazusie Technika idzie do przodu, gier już nie wydają za dużo na ps2 ( w tym roku zaledwie 13 tytułów - z czego połowa to jakieś Scoobie doo, Naruto i inne Dragon Balle. Jedyne co jest godne uwagi to FIFA 11, Silent Hill- Shattered Memories, NBA 2k11. Dla przypomnienia w 2009 roku było to blisko 60 gier ). Niestety czasy poczciwej czarnulki (pierwsza moja konsola- do dziś ją mam) już minęły.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 10.08.2010 o godz. 18:02.

Odpowiedz cytując
chimpanze
Member

Od: 12.2009

Stary 24.08.2010, 19:56
Możecie mi doradzić czy mam wziąć ps3 slim 120gb czy 250gb? czy oplaca się brać z większym dyskiem?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 24.08.2010, 20:17
Lepiej brać z większym dyskiem. Miejsce szybko się zapycha (dema, instalki gier, zdjęcia, muzyka). Później jest problem co wywalić. Z tego co się orientuje to różnica pomiędzy 120 Gb a 250 Gb np. w Tesco była wielkości 100 zeta, więc nie tak dużo.

Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.08.2010, 20:47
skusił się już ktoś na Mafie 2? Na trailerach wygląda na kawał dobrej roboty. Jak dorówna choć w połowie pierwszej odsłonie to będę w 100% usatysfakcjonowany.

Edit: ciekawa recenzja http://gamecorner.pl/gamecorner/1,94..._recenzja.html
Powód: linki
Ostatnio edytowane przez laurence : 24.08.2010 o godz. 21:06.
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów