|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
cholera i wciaz sie nie zdecydowalem czy xbx czy ps3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nowy xbox ma wbudowane wifi (jak ps3 od początku), i podobno ma się nie psuć
no i chodzić ciszej od lotniskowca na manewrach ![]() Jak masz zajawkę na nowości, to w ps3 możesz oglądaćfilmy i graćw 3d, jeśli oczywiście dokupisz odpowiedni telewizor z okularkami. Ja osobiście mam to w d. No i mnie lepiej sięgra na padzie od ps3, ale wiem że wiele osób woli ten od xboxa. Za PS3 przemawia więcej fajnych gier na wyłączność, no i to, że nie musisz opłacać złotego konta, czy jak mu tam, żeby grać on-line. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nowy xbox ma wbudowane wifi (jak ps3 od początku), i podobno ma się nie psuć
no i chodzić ciszej od lotniskowca na manewrach ![]() Jak masz zajawkę na nowości, to w ps3 możesz oglądaćfilmy i graćw 3d, jeśli oczywiście dokupisz odpowiedni telewizor z okularkami. Ja osobiście mam to w d. No i mnie lepiej sięgra na padzie od ps3, ale wiem że wiele osób woli ten od xboxa. Za PS3 przemawia więcej fajnych gier na wyłączność, no i to, że nie musisz opłacać złotego konta, czy jak mu tam, żeby grać on-line. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mam to i to Xbox non stop użytkowany a Ps3 leży nie używane a leży nie używane dlatego , że szkoda mi po prostu wydawać tyle pieniędzy na gry bo jak sobie obliczysz 1 gra Ps3 150zł = 15 gier na Xbox 360 na giełdzie
. Zgadza się Pad jest lepszy od PS3 , ale przyzwyczaiłem się od Xboxa i jest ok . PS 3 na tą chwilę uruchamiam gdy sobie chcę oglądnąć film na blue ray i nic więcej .Jeśli masz dużo pieniędzy to polecam Ps 3 ale również polecam Xboxa . Do póki Ps3 nie będzie przerabialna to dla mnie remis Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Ja nie przerabiałem klocka, więc 150 zeta = 1 gra (jak dla mnie)
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 20.07.2010 o godz. 10:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A on-line jak grasz
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Może ktoś pomoże:]
Nie wiem co się dzieje ale w Fifie 2010 zazwyczaj po 2 meczu w trybie menadżerskim przy wyjściu do menu zawiesza mi grę:/ Nie wiem o co kaman, wcześniej takiego problemu nie miałem. Wątpię żeby coś było z laserem po żadnej innej gry mi nie przywiesza. Chodzi mi o wersję na xbox 360. Miał ktoś tak kiedyś? ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Oj Kamyk Kamyk
ja mialem sytuacje z fifa w ps3. Mianowice, wieszało mi gre w momencie gdy mial sie rozpocząc mecz. po jakims czasie, okazało sie ze reinstal wystarczył by wszystko wróciło do normy ![]() albo Kamyk jestes za dobry menadzerem i nie pozwala ci grac! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Przeinstalowałem i rzeczywiście pomogło
Już myślałem, że coś z płytą albo laserem![]() Pozdro Sz. ![]() ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś temat zamiera, więc skrobnękilka słów. Skończyłem wczoraj God of War III i jestem sakramencko usatysfakcjonowany. Na normalnym poziomie trudności, gra wycisnęła ze mnie ostatnie soki. kilka razy miałem ochotę rzucić padem w telewizor. Nie wiem jak to można przejśćw trybie tytana...
Teraz dosiadłem do wyzwań, ale zrobiłem tylko dwa. Reszta jest jakaś powalona Zobaczymy, może i tu mi się powiedzie. Polećcie coś dobrego do grania, zanim nowy COD wyjdzie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Red Dead Redemption,Just Cause 2,Demon's Souls...
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 04.08.2010 o godz. 09:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Red dead, to cośjak GTA... nie dla mnie. Nawet westernowy klimat nie ratuje u mnie tej pozycji. Po prostu nie przepadam za sandboxami...A te dwie następne to muszęobczaić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja czekam na mafie 2
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Demon's Souls to cRPG ze zjebanym poziomem trudności
ze starszych podobał mi się jeszcze Dantes Inferno (jak nie lubię bezsensownych siekanek byle przed siebie, to ten tytuł przypadł mi do gustu).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 04.08.2010 o godz. 09:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, z bezsensownych siekanek, to po GoW3 mam chwilowy przesyt... ja chcę strzelać!
Devil, musimy sięw końcu ustawić na Bad Company 2, trzeba te trofki zrobić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to może CoD: World at War ?
Ja wczoraj zainwestowałem w Limbo, masakryczny klimat, jakieś 2-3godziny główkowania Teraz DLC do Alana Wake'a, systematycznie idę do przodu w FORZY 3, czeka jeszcze HALO 3 ODST, i RE5 który jakoś nie może mnie wciągnąć, podchodziłem już chyba 3 razy i za każdym razem pogram 1-2godz i mnie nudzi.btw. ma ktoś przerobione PSP? ściągnąłem sobie nowego MGS'a i nie mogę odpalić, czytałem że trzeba wgrać nowy soft ale nie chcę nic samemu zepsuć... robił ktoś coś takiego? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mam x-boxa, więc Alan, forza i inne halo (bleeee - załaduj działko plazmowe
) odpada. Może tego Cod-a gdzieś znajdę. Choć tak naprawdę, to ja wiem, na co czekam (i czego sięnie doczekam) Kolejnego Modern Warfare od Infinity Ward... Tak, wszyscy jechali po 2-ce, ale mnie i tak się podobała, i singiel i multi. Fuck you Kotick!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to może już nie zagrasz w żadne Call of Duty.Ja na pewno nie zagram.Bojkotuję wszystkie gry wydawane przez Activision.Bobby "zachłanny" Kotick planuje wprowadzenie opłat abonamentowych za granie w CoD poprzez sieć.Abonament za pewnie będzie wyglądać jak opłata w WoW.Czyli ,kupuję grę -płace, chcę jakieś DLC- płacę, chcę zagrać z ludzmi online- płacę (gracze chcący zagrać na X-Boxie płacą jeszcze za złote konto :/ czyli kolejny wydatek). Kogoś tu zdrowo poje...o!!!! Dla wszystkich zainteresowanych tym "problemem" polecam felieton w nowym wydaniu PSX Extreme.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 08.08.2010 o godz. 17:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytałem... Kotick to buc pierwszej wody. Ale on tylko doi kasę od ludzi, którzy chcąpłacić! Sam osobiście wydałem 51 zeta na pierwsze dlc do MW2. Drugiego już nie kupiłem, ale dwa miliony ludzi TAK! Nawet jak tylko jeden milion będzie płacił abonament - powiedzmy 5$ miesięcznie, to daje 5 000 000 $ miesięcznie! i czemu tu się dziwić? Ja na pewno nie będę płacił, co więcej, jak się pojawi spiracona wersja na PC z pirackimi serwerami, to będę grał na piracie, choć złodziejstwem się brzydzę. Ale okradać złodzieja, to nie grzech
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Co wy tak o tych next genach?
To już nikt nie zajawia się leciwym PS2?Ostatnio zacząłem pykać w Scarface: The Worlds is Yours i muszę powiedzieć, że grafika, jak na dziesięcioletnią konsolę trzyma rewelacyjny poziom. Asfalt odbija światło, tekstury są w miarę wysokiej jakości, a Montana wiernie odzorowany (uwielbiałem film, więc się cieszę). Szkoda tylko, że misje takie suche. Ale może ktoś grał? W dalszej fazie gry zadania też są takie miętkie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To już nie są nextgeny, tylko currentgeny, a PS2 to pastgen
Co niezmienia faktu że jest kawał solidnego sprzętu, mimo że jej lata świetności minęły jakiś czas temu. W swojej karierze miałem dwa, najpierw zwykłą wersję, później slima. Ostatnio nawet rozważałem powtórny zakup, ceny gier są śmiesznie małe, dużo ciekawych pozycji, zresztą chyba do tej pory wychodzą jakieś gry na Czarnulkę Chyba sobie zrobię taki prezent na święta bo na razie za mało czasu na zabawę, a czeka jeszcze kilka pozycji na Xbox'a |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Oj tam, ja w przemyśle gier zatrzymałem się kilka lat temu w miejscu i ani drgnę ;P Dlatego Xpudło i PS3 nazywam n-genami ;P A sam pocinam na PS2, a niedawno odnalazłem stare PSX w garażu i od razu zacząłem je okupować
![]() No i polecam zakup PS2 W dobrym stanie na alledrogo znajdziesz za 150zł z calym kompletem, a dobre gry mozna znaleźć na tym samym portalu nawet za 5-10zł ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moja PS3-ka to pierwsza wersja, więc czyta mi gry z PS2, ale.... jakoś mi się nie chce na nie patrzeć, po tym jak pogram w Uncharted
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale przecież kilka ma całkiem strawną grafikę. Np. Black - jest piękny
HDR jest niesamowity w tej grze![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zawsze można pograć na pegazusie
Technika idzie do przodu, gier już nie wydają za dużo na ps2 ( w tym roku zaledwie 13 tytułów - z czego połowa to jakieś Scoobie doo, Naruto i inne Dragon Balle. Jedyne co jest godne uwagi to FIFA 11, Silent Hill- Shattered Memories, NBA 2k11. Dla przypomnienia w 2009 roku było to blisko 60 gier ). Niestety czasy poczciwej czarnulki (pierwsza moja konsola- do dziś ją mam) już minęły.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 10.08.2010 o godz. 18:02.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Możecie mi doradzić czy mam wziąć ps3 slim 120gb czy 250gb? czy oplaca się brać z większym dyskiem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepiej brać z większym dyskiem. Miejsce szybko się zapycha (dema, instalki gier, zdjęcia, muzyka). Później jest problem co wywalić. Z tego co się orientuje to różnica pomiędzy 120 Gb a 250 Gb np. w Tesco była wielkości 100 zeta, więc nie tak dużo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
skusił się już ktoś na Mafie 2? Na trailerach wygląda na kawał dobrej roboty. Jak dorówna choć w połowie pierwszej odsłonie to będę w 100% usatysfakcjonowany.
Edit: ciekawa recenzja http://gamecorner.pl/gamecorner/1,94..._recenzja.html Powód: linki
Ostatnio edytowane przez laurence : 24.08.2010 o godz. 21:06.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|