|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Źle słyszałeś, nie ma żadnego problemu z używkami, więc możesz śmiało kupować i grać na multi ![]() Co do gry, może Uncharted? Teraz w Platynie Uncharted 2 do kupienia w granicach 100zl. Osobiście jeszcze nie grałem, więc musiałbyś się upewnić czy na pewno ta gra spełniłaby Twoje oczekiwania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Bzdura, kto Ci tak powiedział
Sam na allegro kupiłem Modern Warfare 1 i nie mogłem tylko stargaćdodatkowych map, ale wiedziałem o tym i mi to nie przeszkadzało. Możesz mieć tylko zablokowany dostęp do jakiejś dodatkowej zawartości, która została stargana na inną konsolę. Moje MW1 to GOTY i mapki były do stargania za darmo, ale tylko raz. Ten co sprzedawał sobie je ściągnął, więc ja już nie mogłem. Poza tym miałem kilka gier od kupla - czyli teżużywki, i bez problemu grałem w multi w Uncharted2 na przykład. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Uncharted nie ma turowych walk. Ale grępolecam każdemu, zarówno pierwsząjak i drugączęść.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() wiśnia, koniecznie bierz Uncharted 1 i2!! Super gry, must have dla posiadaczy PS3. Sprawdź jeszcze Prince of Persia (obydwie części), Pirates of the Caribbean: At World's End. Innych podobnych do Tomb Raider nie kojarzę, ale trochę elementów zręcznościowych ma God of War 3. Ale w to grałeś na pewno Może jeszcze Batman? Pod koniec roku ma wyjść Indiana Jones.Aha a jak chcesz sobie poskakać to Assassin's Creed 1 i 2 heh |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie mam pytanie odnośnie Forzy3...wiele razy na filmikach z youtuba widziałem że ludzie mają dokładki zderzaka w hondach civic spoon style czy tylnej lotki także spoon, widziałem także że wiele osób ma pomalowaną tylnią burtę/klapę bagażnika na czarno. Może się orientujecie skąd oni to biorą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra ogarnąłem
PS: Chce ktoś stanąć na kreskę z moją hanią
Ostatnio edytowane przez Ivory1906 : 22.06.2010 o godz. 17:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W forzy 2 swego czasu miałem dobrze zrobionego VW Corrado a'la Rieger
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dymek_nhs : jak masz forze 3 to może coś pojezdzimy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
indiana jones? nie wiesz czy jest przewidziana również wersja na xboxa360? co prawda zastanawiam się nad zakupem ps3, ale najpierw lepszy telewizor. grał ktoś w dead space'a ? jakieś opinie, komentarze? opłaca się zainwesować?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
może nie na PS3, ale na Xboxie miałem okazję przejść DS.
rewelacja. bardzo dobry survival horror czy jak to tam się nazywa i śmiało mogę polecić. ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I po każdych 30 minetach grania, roiłem sobie krótką przerwę heh Oczywiście w takie gry trzeba grać samemu, w nocy i przy dobrym audio. Grając w dzień to nawet Silent Hill wiele traci...
Polecam też gry-online.pl
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 26.06.2010 o godz. 19:19.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Hmmmm ciekawa opcja grania,muszę nad nią pomyśleć.są jakieś achievementy lub trofea?No w końcu dorwałem RDR.Na razie tylko ograłem tryby multi oraz co-op, ale już po tym twierdzę,że gra miażdży.Wyśmienita zabawa, szczególnie w trybie współpracy.Cieszy też wysoki poziom trudności misji co-opowych.Zaliczenie wszystkich na złoto, zabierze mi z życia trochę czasu (no chyba, że trafię na 3 pro'sów
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 27.06.2010 o godz. 20:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jest jakaś strona gdzie podana jest lista ze wszystkim grami w wersji PL (napisy, dubbing, dowolność
) na PS3? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dead space dobra gierka ,ale z horroru to ma tyle co Wisła transferów w ostatnich 3 latach.Jak chcesz fajny klimacik, ciekawe rozwiązanie broni i pancerza to bierz śmiało, ale nie licz na to, że ta gra zjerzy Ci włos na głowie.
Odnośnie horrorków, na tegorocznych targach E3, Konami zaprezentowało trailer nowej części Silent Hill'a. Mam nadzieję, że tym razem choć w niewielkim % uda się powrócić do starych czasów jedynki oraz dwójki. http://www.youtube.com/watch?v=BS7xj78t4dk
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 24.06.2010 o godz. 14:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
30 minet - brązowa trofka.
60 minet bez przerwy - srebrna ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Drodzy koledzy i koleżanki
http://www.allegro.pl/item1087338365...gwarancja.html http://www.allegro.pl/item1092984991...60_8_gier.html I czym się różni Arcade od Premium? wchodzi taka gra, że mogę dozbierać tego 1000 i już kupić normalną. ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
tego pierwszego w ogóle nie opłaca się brać. konsola jest stara i jest ryzyko że może paść. co do drugiej oferty to jest lepsza, ale dowiedz się z kiedy jest konsola. http://www.allegro.pl/item1095506122...gwarancja.html ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, najważniejsze jest to, żeby konsola nie była zbanowana. Arcade nie ma dysku, ale bardziej opłacalne chyba jest zakupienie Arcade i do tego sam sobie wmontować dysk. Chłodzenie Falcon albo Jasper.
najlepiej wejdź sobie na forum xboxa i tam zapytaj ekspertów ![]() http://xboxforum.pl/ http://forum.xboxonline.pl/index.php?act=idx A jak możesz dozbierać trochę kasy i zamierzasz kupować oryginalne gry, to polecam PS3 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
orientuje się ktoś, gdzie w Krakowie i okolicach ( kierunek Kraków - Myślenice - Pcim - zakopane... ) przerabiają Xboxy ?
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W DH Wanda Kraków(NH) dość fachowo przerabiają (jak będziesz zainteresowany to na PM dam ci numer) i po allegro chodzą ofery z Nowego Sącza bodajże.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na Reymonta, na samym końcu przy dojeździe do Piastowskiej jest serwis który przerabia Xboxy, kosztuje to (przynajmniej rok temu) 50zł, na miejscu, bez problemowo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Słyszałem też, że jest taki serwis gdzieś w Borku, orientuje się ktoś ?
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w Łagiewnikach, na przeciwko pętli autobusowej, pod Elbudem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hmmm może i ja swojego x-boxa wystawię?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co? zbanowali Ci ?
Just kiddingMam wielką prośbę do grających w Battlefield :BC2 na PS3. Zostało mi do zrobienia jedynie 5 trofek, w tym dwie w singlu - zniszczenie tych jeb.... m-com stations. Natomiast w multi mam do zrobienie - et tu Brute - i tu pytanie 1 - czy muszę grać ze znajomymi z PSN? np zapraszam Devil May Cry i jego w hardcore mode muszę dziabnąć nożem? Czy po prostu muszę dziambnąć 5-ciu team mate'ów? Druga trofka do zrobienia to 20 demolition kills. I tu pytanie Jak do k.....nędzy to zrobić? naparzam w budynki granatnikiem, rakietami, mortarem i nie mam jeszcze żadnego destruction2.0 na koncie. Może jest jakieśmiejsce na którejś mapie gdzie to można zrobić? Ostatnie do zrobienia to nabić 22 level, ale to jużtylko czasu wymaga Dzięki za (p)odpowiedzi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, nie zbanowali. Tylko od kiedy żona podłączyła swoje Wii do drugiego tv to X-Box poszedł w odstawkę.Więc zastanawiam się czy nie wystawić na allegro, bo i po co ma leżeć i kurzyć się
![]() Jak chcesz możesz mnie pozabijać. Odwdzięczę się
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 29.06.2010 o godz. 20:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok, wyślęCi wiadomośćna PSN i się jakoś ustawimy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy jest jakiś sklep z grami w krakowie gdzie skupują gry na PS3
|
|