The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jip
Junior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2010, 10:20
wiśnia napisał(a):Wyświetl post
Pytanie do posiadaczy PS3. Czy ktos może mi polecić gierke w klimatach Tomb Raidera? wiecie skakanie itp oraz jak to jest z używanymi grami na allegro? słyszałem że jak kupie używaną to nie pogram już w sieci?

Źle słyszałeś, nie ma żadnego problemu z używkami, więc możesz śmiało kupować i grać na multi

Co do gry, może Uncharted? Teraz w Platynie Uncharted 2 do kupienia w granicach 100zl. Osobiście jeszcze nie grałem, więc musiałbyś się upewnić czy na pewno ta gra spełniłaby Twoje oczekiwania.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 14.06.2010, 21:32
Bzdura, kto Ci tak powiedział
Sam na allegro kupiłem Modern Warfare 1 i nie mogłem tylko stargaćdodatkowych map, ale wiedziałem o tym i mi to nie przeszkadzało. Możesz mieć tylko zablokowany dostęp do jakiejś dodatkowej zawartości, która została stargana na inną konsolę. Moje MW1 to GOTY i mapki były do stargania za darmo, ale tylko raz. Ten co sprzedawał sobie je ściągnął, więc ja już nie mogłem. Poza tym miałem kilka gier od kupla - czyli teżużywki, i bez problemu grałem w multi w Uncharted2 na przykład.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 20.06.2010, 17:03
W Uncharted nie ma turowych walk. Ale grępolecam każdemu, zarówno pierwsząjak i drugączęść.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.06.2010, 21:58
stawski napisał(a):Wyświetl post
W Uncharted nie ma turowych walk. Ale grępolecam każdemu, zarówno pierwsząjak i drugączęść.
WTF? O co Ci chodzi z tymi turowymi walkami?

wiśnia, koniecznie bierz Uncharted 1 i2!! Super gry, must have dla posiadaczy PS3.
Sprawdź jeszcze Prince of Persia (obydwie części), Pirates of the Caribbean: At World's End. Innych podobnych do Tomb Raider nie kojarzę, ale trochę elementów zręcznościowych ma God of War 3. Ale w to grałeś na pewno Może jeszcze Batman? Pod koniec roku ma wyjść Indiana Jones.
Aha a jak chcesz sobie poskakać to Assassin's Creed 1 i 2 heh
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.06.2010, 14:38
Panowie mam pytanie odnośnie Forzy3...wiele razy na filmikach z youtuba widziałem że ludzie mają dokładki zderzaka w hondach civic spoon style czy tylnej lotki także spoon, widziałem także że wiele osób ma pomalowaną tylnią burtę/klapę bagażnika na czarno. Może się orientujecie skąd oni to biorą
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.06.2010, 15:46
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
Panowie mam pytanie odnośnie Forzy3...wiele razy na filmikach z youtuba widziałem że ludzie mają dokładki zderzaka w hondach civic spoon style czy tylnej lotki także spoon, widziałem także że wiele osób ma pomalowaną tylnią burtę/klapę bagażnika na czarno. Może się orientujecie skąd oni to biorą
W tuningu wizualnym nie ma tego ?
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 22.06.2010, 15:52
Dobra ogarnąłem na tylnią burtę nałożyłem czarny prostokąt no i na przedni zderzak J`s Racing i wygląda to tak jakby była osobna dokładka z przodu

PS: Chce ktoś stanąć na kreskę z moją hanią
Ostatnio edytowane przez Ivory1906 : 22.06.2010 o godz. 17:21.
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 22.06.2010, 21:13
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
Dobra ogarnąłem na tylnią burtę nałożyłem czarny prostokąt no i na przedni zderzak J`s Racing i wygląda to tak jakby była osobna dokładka z przodu

PS: Chce ktoś stanąć na kreskę z moją hanią
W forzy 2 swego czasu miałem dobrze zrobionego VW Corrado a'la Rieger
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 22.06.2010, 21:44
dymek_nhs : jak masz forze 3 to może coś pojezdzimy
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.06.2010, 22:48
indiana jones? nie wiesz czy jest przewidziana również wersja na xboxa360? co prawda zastanawiam się nad zakupem ps3, ale najpierw lepszy telewizor. grał ktoś w dead space'a ? jakieś opinie, komentarze? opłaca się zainwesować?
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 23.06.2010, 08:30
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
grał ktoś w dead space'a ? jakieś opinie, komentarze? opłaca się zainwesować?
może nie na PS3, ale na Xboxie miałem okazję przejść DS.
rewelacja. bardzo dobry survival horror czy jak to tam się nazywa i śmiało mogę polecić.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 26.06.2010, 19:12
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
indiana jones? nie wiesz czy jest przewidziana również wersja na xboxa360? co prawda zastanawiam się nad zakupem ps3, ale najpierw lepszy telewizor. grał ktoś w dead space'a ? jakieś opinie, komentarze? opłaca się zainwesować?
Tak, będzie również na X360. Dead Space zajebisty! Jeśli lubisz sci-fi, akcję i ciężki, chory klimat, to bierz koniecznie. Nie jest to typowy survival horror jak Silent Hill, Fatal Frame, czy pierwsze części Resident Evil, ale ja w nią grałem z wypiekami na twarzy i podwyższonym ciśnieniem. W niektórych momentach prawie był zawał I po każdych 30 minetach grania, roiłem sobie krótką przerwę heh
Oczywiście w takie gry trzeba grać samemu, w nocy i przy dobrym audio. Grając w dzień to nawet Silent Hill wiele traci...

Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Jest jakaś strona gdzie podana jest lista ze wszystkim grami w wersji PL (napisy, dubbing, dowolność ) na PS3?
może to Ci pomoże http://www.ps3info.pl/forum/index.ph.../11020-gry-pl/
Polecam też gry-online.pl
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 26.06.2010 o godz. 19:19.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 27.06.2010, 20:11
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
I po każdych 30 minetach grania, roiłem sobie krótką przerwę heh
Hmmmm ciekawa opcja grania,muszę nad nią pomyśleć.są jakieś achievementy lub trofea?

No w końcu dorwałem RDR.Na razie tylko ograłem tryby multi oraz co-op, ale już po tym twierdzę,że gra miażdży.Wyśmienita zabawa, szczególnie w trybie współpracy.Cieszy też wysoki poziom trudności misji co-opowych.Zaliczenie wszystkich na złoto, zabierze mi z życia trochę czasu (no chyba, że trafię na 3 pro'sów ).Z nowych gierek które mi wpadły polecam Just Cause 2.Ciekawy sandbox przypominajacy Mercenaries.Duzo rzeczy do zrobienia, mnóstwo "znajdziek", piekna grafika.Misje są troszeczkę monotonne, ale nie tym gra stoi- u mnie licznik wskazuje 24h grania , a mam zaliczone 2 misje.Drugą grą jest Final Fantasy XIII.Jako wielki fan serii FF, niestety muszę powiedzieć,że seria od X leci równią pochyłą w dół.Gra najnormalniej nudzi oraz irytuje.Sposób rozwijania postaci-wraz z fabułą-, jest kompletną klapą.Nastepny minus to przeskoki pomiedzy bohaterami.30 minut jedną parą, za chwilę nastepną- powoduje, że gracz jakoś nie specjalnie integruje się z członkami drużyny.Słyszałem ,że ponoć gra pokazuje pazurki po 25-30h grania, tylko zastanawiam się, czy wystarczy mi chęci oraz siły aby przebrnąć jeszcze te 10h.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 27.06.2010 o godz. 20:28.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 22.06.2010, 23:14
Jest jakaś strona gdzie podana jest lista ze wszystkim grami w wersji PL (napisy, dubbing, dowolność ) na PS3?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 23.06.2010, 08:46
Dead space dobra gierka ,ale z horroru to ma tyle co Wisła transferów w ostatnich 3 latach.Jak chcesz fajny klimacik, ciekawe rozwiązanie broni i pancerza to bierz śmiało, ale nie licz na to, że ta gra zjerzy Ci włos na głowie.
Odnośnie horrorków, na tegorocznych targach E3, Konami zaprezentowało trailer nowej części Silent Hill'a. Mam nadzieję, że tym razem choć w niewielkim % uda się powrócić do starych czasów jedynki oraz dwójki.

http://www.youtube.com/watch?v=BS7xj78t4dk
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 24.06.2010 o godz. 14:17.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 27.06.2010, 20:15
30 minet - brązowa trofka.
60 minet bez przerwy - srebrna
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.06.2010, 16:08
Drodzy koledzy i koleżanki maniacy konsol,zwracam się do was z prośbą, jestem zielony w konsolach a szczególnie w Xbox 360 wyszły wersje z słabym chłodzeniem jak i te droższe.Dzisiaj kumpel oddał mi pół tysia i chce kupić Xbox'a 360 i chciałbym się was zapytać czy takie kosnole które chodzą 400-500 zł to nie są z tym sąłbym chłodzeniem? np.

http://www.allegro.pl/item1087338365...gwarancja.html

http://www.allegro.pl/item1092984991...60_8_gier.html

I czym się różni Arcade od Premium? wchodzi taka gra, że mogę dozbierać tego 1000 i już kupić normalną.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 28.06.2010, 19:04
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Drodzy koledzy i koleżanki maniacy konsol,zwracam się do was z prośbą, jestem zielony w konsolach a szczególnie w Xbox 360 wyszły wersje z słabym chłodzeniem jak i te droższe.Dzisiaj kumpel oddał mi pół tysia i chce kupić Xbox'a 360 i chciałbym się was zapytać czy takie kosnole które chodzą 400-500 zł to nie są z tym sąłbym chłodzeniem? np.

I czym się różni Arcade od Premium? wchodzi taka gra, że mogę dozbierać tego 1000 i już kupić normalną.
Z tych 2 aukcji raczej nikt ci nie powie która konsola ma poprawione chłodzenie bo nie pisze czy jest to wersja FALCON czy JASPER(wersja z poprawionym chłodzeniem) czy ZEPHYR. Najlepiej zapytaj o to sprzedającego i dowiedz się koniecznie czy banowana na xbl bo czasami można na zonka trafić. http://pl.wikipedia.org/wiki/Xbox_360 tutaj w tabeli masz ładnie rozpisane wszystkie różnice i podobieństwa arcada premiuma i elita
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 28.06.2010, 22:32
brylant17 napisał(a):Wyświetl post

tego pierwszego w ogóle nie opłaca się brać. konsola jest stara i jest ryzyko że może paść. co do drugiej oferty to jest lepsza, ale dowiedz się z kiedy jest konsola.

http://www.allegro.pl/item1095506122...gwarancja.html
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 28.06.2010, 20:46
Dokładnie, najważniejsze jest to, żeby konsola nie była zbanowana. Arcade nie ma dysku, ale bardziej opłacalne chyba jest zakupienie Arcade i do tego sam sobie wmontować dysk. Chłodzenie Falcon albo Jasper.
najlepiej wejdź sobie na forum xboxa i tam zapytaj ekspertów
http://xboxforum.pl/
http://forum.xboxonline.pl/index.php?act=idx

A jak możesz dozbierać trochę kasy i zamierzasz kupować oryginalne gry, to polecam PS3
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 28.06.2010, 20:51
orientuje się ktoś, gdzie w Krakowie i okolicach ( kierunek Kraków - Myślenice - Pcim - zakopane... ) przerabiają Xboxy ?
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 28.06.2010, 20:56
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
orientuje się ktoś, gdzie w Krakowie i okolicach ( kierunek Kraków - Myślenice - Pcim - zakopane... ) przerabiają Xboxy ?
W DH Wanda Kraków(NH) dość fachowo przerabiają (jak będziesz zainteresowany to na PM dam ci numer) i po allegro chodzą ofery z Nowego Sącza bodajże.
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 28.06.2010, 22:34
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
na Reymonta, na samym końcu przy dojeździe do Piastowskiej jest serwis który przerabia Xboxy, kosztuje to (przynajmniej rok temu) 50zł, na miejscu, bez problemowo.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 28.06.2010, 23:51
Słyszałem też, że jest taki serwis gdzieś w Borku, orientuje się ktoś ?
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 29.06.2010, 00:04
w Łagiewnikach, na przeciwko pętli autobusowej, pod Elbudem
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 29.06.2010, 14:50
hmmm może i ja swojego x-boxa wystawię?

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 29.06.2010, 20:09
a co? zbanowali Ci ? Just kidding

Mam wielką prośbę do grających w Battlefield :BC2 na PS3. Zostało mi do zrobienia jedynie 5 trofek, w tym dwie w singlu - zniszczenie tych jeb.... m-com stations. Natomiast w multi mam do zrobienie - et tu Brute - i tu pytanie 1 - czy muszę grać ze znajomymi z PSN? np zapraszam Devil May Cry i jego w hardcore mode muszę dziabnąć nożem? Czy po prostu muszę dziambnąć 5-ciu team mate'ów? Druga trofka do zrobienia to 20 demolition kills. I tu pytanie Jak do k.....nędzy to zrobić? naparzam w budynki granatnikiem, rakietami, mortarem i nie mam jeszcze żadnego destruction2.0 na koncie. Może jest jakieśmiejsce na którejś mapie gdzie to można zrobić? Ostatnie do zrobienia to nabić 22 level, ale to jużtylko czasu wymaga Dzięki za (p)odpowiedzi.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 29.06.2010, 20:29
Nie, nie zbanowali. Tylko od kiedy żona podłączyła swoje Wii do drugiego tv to X-Box poszedł w odstawkę.Więc zastanawiam się czy nie wystawić na allegro, bo i po co ma leżeć i kurzyć się
Jak chcesz możesz mnie pozabijać. Odwdzięczę się Też tego pucharka nie mam.Musisz zabić kolesi których masz dodanych do swojej listy znajomych.Co do destruction 2.0 to też coś mi z nim nie idzie.Na razie zabiłem 2 ludków w ten sposób.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 29.06.2010 o godz. 20:34.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 30.06.2010, 12:34
ok, wyślęCi wiadomośćna PSN i się jakoś ustawimy.
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.07.2010, 21:14
Czy jest jakiś sklep z grami w krakowie gdzie skupują gry na PS3 ( wiem tylko o gamesofcie na kalinowym)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów