|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Kiedyś gdzieś na forum poruszana była ta sprawa ale ze względu że temat wraca jak bumerang możemy i my dalej porozmawiać o zagładzie która rzekomo czeka nas w 2012 roku.
Dziś na Onet.pl przeczytałem sensacyjny artykuł o końcu świata który ma niebawem nastąpić. http://wiadomosci.onet.pl/1548378,26...,kioskart.html Mnie osobiście śmieszą tego typu proroctwa, pachnie mi to sensacyjnymi chwytami marketingowymi na które zapewne złapią się naiwni ludzie wykupujący miejsca w odpowiedniku Arki Noego, chociaż nie koniecznie bo być może pan Geryl tak bardzo wieży w zagładę że faktycznie chce ocalić kawałek ludzkości i być heroicznym przywódcą. Co nie zmienia faktu że ja jako człowiek wierzący nigdy nie uwierzę w tego typu bzdury. Bo skoro nikt nie zna dnia ani godziny to myślę że tak jest. I końca świata spodziewam się tak samo za godzinę jutro czy 21 grudnia 2012 roku. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Ale są ludzie, którzy ciekawie spędzą 15 minut rozmawiając o tym co by zrobili, gdyby to, tamto, albo siamto. A poza tym ile miało juz być tych końców świata? Pożyjemy, zobaczymy ![]() ![]()
*TYLKO WISŁA*
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tja, lata temu jak laska mnie rzuciła to świeżo po przeczytanych rewelacjach na temat tej liczby ,jakoś pododawałem datę i tez mi wyszło 23
,tyle że liczba ta ma oznaczac coś złego, natomiast z perspektywy czasu, to był jeden z lepszych dnips chcę też dodać że w żadne liczby czy koniec świata w 2012 nie wierze - gdzie oczywiście sam fakt konca ziemi jest oczywisty, tak jak i to że o wiele wcześniej niż on nastąpi - przyjdzie nie jedna katastrofa, która wyzeruje nasz dorobek ludzkości.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 19.03.2009 o godz. 15:27.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|