The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2009, 09:20
Kiedyś gdzieś na forum poruszana była ta sprawa ale ze względu że temat wraca jak bumerang możemy i my dalej porozmawiać o zagładzie która rzekomo czeka nas w 2012 roku.
Dziś na Onet.pl przeczytałem sensacyjny artykuł o końcu świata który ma niebawem nastąpić.
http://wiadomosci.onet.pl/1548378,26...,kioskart.html

Mnie osobiście śmieszą tego typu proroctwa, pachnie mi to sensacyjnymi chwytami marketingowymi na które zapewne złapią się naiwni ludzie wykupujący miejsca w odpowiedniku Arki Noego, chociaż nie koniecznie bo być może pan Geryl tak bardzo wieży w zagładę że faktycznie chce ocalić kawałek ludzkości i być heroicznym przywódcą.
Co nie zmienia faktu że ja jako człowiek wierzący nigdy nie uwierzę w tego typu bzdury. Bo skoro nikt nie zna dnia ani godziny to myślę że tak jest. I końca świata spodziewam się tak samo za godzinę jutro czy 21 grudnia 2012 roku.
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując
tomekk81
Member

Od: 08.2003

Stary 19.03.2009, 14:50
WzT napisał(a):Wyświetl post
Dziś na Onet.pl przeczytałem sensacyjny artykuł o końcu świata który ma niebawem nastąpić.
Z zasady nie czytam takich bajek. Nawet sie nad nimi nie zastanawiam, bo co niby ma z tego wyniknąć
Ale są ludzie, którzy ciekawie spędzą 15 minut rozmawiając o tym co by zrobili, gdyby to, tamto, albo siamto.
A poza tym ile miało juz być tych końców świata?
Pożyjemy, zobaczymy
*TYLKO WISŁA*
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 19.03.2009, 15:23
Tja, lata temu jak laska mnie rzuciła to świeżo po przeczytanych rewelacjach na temat tej liczby ,jakoś pododawałem datę i tez mi wyszło 23 ,tyle że liczba ta ma oznaczac coś złego, natomiast z perspektywy czasu, to był jeden z lepszych dni

ps chcę też dodać że w żadne liczby czy koniec świata w 2012 nie wierze - gdzie oczywiście sam fakt konca ziemi jest oczywisty, tak jak i to że o wiele wcześniej niż on nastąpi - przyjdzie nie jedna katastrofa, która wyzeruje nasz dorobek ludzkości.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 19.03.2009 o godz. 15:27.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów