|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Chyba, że Kosowski od początku planował wcześniejsze rozwiązanie kontraktu, wtedy fakt, bardzo sprytnie to rozegrał. Na koniec - skoro tak bardzo się wczuwasz w sytuację Kamila, który chce zarabiać jak najwięcej, to spróbuj wczuć się też w sytuację klubu, który pewnych sum przekroczyć nie jest w stanie, bez względu na klasę zawodnika. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
hehe
ochłoń. Myślisz że tylko się zapisał do SKWK i na tym koniec? Pewnie tak, wiec nie mamy o czym dyskutować. Co do zarobków Kuby w Wiśle to jest śmiech na sali. A mimo to dawał z siebie najwięcej.
Ostatnio edytowane przez element : 01.03.2009 o godz. 21:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak się składa, że tak.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
A co do sposobów negocjowania kontraktów - już od dawna w Wisełce nie jest z tym najlepiej niestety. Wystarczy przypomnieć sobie jak odprawieni zostali tacy piłkarze jak Grześ Pater (wychowanek !!!), Majdan, Arek Sarnat czy Kłos, czy ostatnio sytuacja z Baszczem (podwyższenie kwoty odstępnego już po umówieniu się z piłkarzem). Obie strony maja co nieco do zrobienia w tej kwestii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=20375
i to wszystko 2 dni przed meczem z Lechem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cleber wyjechał na testy!
Cytat:
Naprawde nierozumiem o co biega,troche mnie to info przeraziło Nie teraz,nie kiedy runda ruszyła.. Czym oni tam myślą w tym klubie
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 02.03.2009 o godz. 13:30.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
im już chyba nie zależy na niczym w tym sezonie, bez kitu
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Widać że klub liczy na każdy grosz. Ile można wyciągnąć za Clebera? 50-100 tyś € + wartość kontraktu. Dla mnie może odejść, razem z histerykami z tego forum.
Ostatnio edytowane przez gigant : 02.03.2009 o godz. 13:40.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pozbywanie sie najlepszego pilkarza w trakcie sezonu, to prosta droga do powtorzenia osiagniec z sezonu 2006/07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wypożyczyliśmy Burlige to mamy jeszcze Clebera komuś oddać?Bez sensu a jak ktoś ze składu wypadnie za kartki czy z powodu kontuzji?Według mnie Cleber mógłby odejść jeśli byłby ktoś na jego miejsce.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zagrywka mobilizująca drużynę, nie ma co :( Profesjonalne zespoły załatwiają takie rzeczy w przerwach między rozgrywkami. Więc albo nasz zarząd jest strasznie niepoważny, albo dostaliśmy ofertę sprzedaży Clebera za kilkaset tys. EUR. Innej opcji chyba nie ma.
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cleber chce sobie zarobić na stare lata, bo pewnie dostanie tam 2 razy wyższy kontrakt. W Wiśle spokojnie może go zastąpić Marcelo albo Baszczyński, więc gdybyśmy dostali jakieś 200 tys. E, to nie ma co robić problemów z odejściem. Zresztą nie ma co opierać zespołu na 35 letnim zawodniku. No ale trzeba podkreślić fakt, że odejdzie jedyny profesjonalista spośród naszych piłkarzy, a także jeden z 3, 4 zawodników naszej drużyny, który ma jaja i charyzmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Panowie, spokojnie!! Za pieniądze z transferu napewno zakupiony zostanie zawodnik o lepszych lub zbliżonych umiejętnościach
![]() ![]()
Żuraw my personal Jesus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
pełen "profesjonalizm", czyli odpuszczamy i PP i lige rozumiem bo inaczej po co puszczac piłkarza na testy przed waznymi meczami ?
czyli jak Głowa złapie kontuzje(odpukać) to leżymy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czy w Rosji trwa jeszcze okienko transferowe?
Edit: Dobra, już wiem, że trwa. No to Cleber pojechał pewnie do Tereka, który się nim rzekomo interesował. Pewnie mamy go z głowy, bo wątpię, żeby mógł nie przejść testów medycznych.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 02.03.2009 o godz. 13:56.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Znając pazerność naszych działaczy i tak go nie sprzedadzą
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ciekawe kto będzie u nas 11 wykonywac... :|||
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie mam pytań. To co przeczytałem wstrząsneło mną niesamowicie. Co ten zarząd wyprawia? Puszczają go w trakcie sezonu i to w dodatku kiedy gramy z Lechem? Co to za jaja, Cleber mówił że chce tu grąc do końca kariery i nagle mu sie odwidziało. Ludzie odpowiedzialni za ten klub są niepoważni. Narzekało sie że mamy za dużo stoperów to teraz będziemy mieć aż DWÓCH, czyli w przypadku kontuzji Głowackiego co jest bardzo prawdopodobne kto bedzie grał? Może Beto? albo najlepiej Diaz bo przeciez nim zapychamy wszystkie dziury. Żenada i kompromitacja. Do tej pory nie powiedziałem złego słowa na Pana Cupiała, Bednarza i spółke ale po przeczytaniu tego newsa jestem zdruzgotany...
ps. ciekawe ile wezmiemy za Clebera, pewnie ze 100tys dolarów bo przeciez dla nas takie pieniądze to skarb, można za to opłacić 3 miesiące gry Niedzielana lub innej gwiazdy. Lech powiedział że nie sprzedaje nikogo, mimo że Stilic chba chciąl odejść. Bez twardej i zdecydowanej ręki dużo nie zdziałamy już nawet w Polsce. Za rok bedzie nas pykać Bełchatów, Śląsk i spółka...
Ostatnio edytowane przez radekogi : 02.03.2009 o godz. 14:03.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie dosc ze w klubie i wokol jest zla atmosfera spowodowana brakiem transferow oraz remisem w Bytomiu to oni jeszcze dowalaja to!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieje że Cleber jednak nie odejdzie.Ma ważny kontrakt i mam nadzieje że go wypełni.W przeciwnym razie to leżymy.Jeśli jednak odejdzie to może przejdziemy na ustawienie 3-5-2.Skorża próbował tego ustawienia w PE mam nadzieje że to jednak nie będzie konieczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
rozumiem ze Cleber ma 35 lat,ostatnia szansa by zarobic na nim, ale dlaczego w takim momencie ? w pojutrze gramy z Lechem !ta sytuacja to kuriozum ! ciekaw jestem co na to trener Skorza.Jeden z jego piłkarzy mówi ze przypomina mu sie sezon z ósmym miejsce,drugi wyjezdza, fatalna inauguracja rudny ...
oczywiscie, bardzo szybko mozemy wyjsc na prostą, zwyciestwa z Lechem czy Polonią , ale póki co sytuacja w klubie wyglada żle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Z jednej strony, mnie to szokuje, ale z drugiej przyznam szczerze, że choć Cleber jest podstawowym obrońcą, to ma już 35 lat i jeśli jakiś klub chce za niego wyłożyć konkretne pięniądze, to jest to dobry interes. Patrząc wstecz, wygląda jednak na to, że te ewentualne pieniądze nie zostaną i tak należycie spożytkowane(transfer). Dużym pozytywem jest to, że dzięki temu będzie mógł grać Marcelo.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zamarłem jak to przeczytałem. Pomyślałem sobie to muszą być jaja, może chodzi o jego syna, który chyba gra w szkółce Wisły.. Odszedł Kowalski, odszedł Burliga, odejdzie Cleber i zostajemy z 2 stoperami....
Na pocieszenie Brożek zagra z Lechem http://www.sport.pl/sport/1,65025,63...ch_Poznan.html Dudi masz rację-Terek. http://wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5351 Rosyjskie media informują, że Czeczeni chcieliby kupić Brazylijczyka w letnim okienku transferowym, po zakończeniu sezonu. 35-letni defensor od dłuższego czasu jest obserwowany przez skautów Tereka. Info z czwartku z wp.pl
Ostatnio edytowane przez piter116 : 02.03.2009 o godz. 14:28.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie spokojnie odejdzie Cleber to pan prezes napewno da kase na naszego kangura czy Ettiena......
(ironia) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/2497 Podobno zarobimy na Cleberze ok. 0,5 mln E czyli na dzień dzisiejszy 2,3 mln złotych. Mamy go kim zastąpić, pieniądze są godne więc nie ma problemu. Niestety o reinwestycji tego kapitału nie ma co marzyć. I to jest smutne, bo można sprzedawać, gdy w to miejsce sprowadza się kogoś o zbliżonym potencjale. Praktycznie żaden piłkarz Wisły oprócz Pawła Brożka, Sobola i Boguskiego nie budzi mego szacunku więc można ich wszystkich posprzedawać, ale tylko gdy w to miejsce przyjdą młodsi i o podobnych umiejętnościach.
Ostatnio edytowane przez tormenthor : 02.03.2009 o godz. 14:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Clebera zapamiętam ,jako zawodnika który 80% piłek wykopuje ze strefy obronnej "na pałę".
Owszem jego doświadczenie w "czytaniu gry" jest ogromne ,ale szybkość nie najlepsza. To tak dla równowagi. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Łukasz Burliga wypożyczony do Floty Świnoujście.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bednarz nie jest zaskoczony, że Cleber wyjechał tylko, że to już teraz wyciekło.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|