|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Pierwsza połowa do dupy w wykonaniu Wisełki, jak to widziałem to myslałem że nazwy drużyn pomylili...
Jednak w II połowie po wejściu o dziwo Zieńczuka gra mogła sie podobać. Sam Zienczuk mnie zaskoczył, próbował, może nie dryblować ale utrymać sie i nie stracić piłki i jeśli jest to możliwe kogoś minąć. Ale w całym meczu rozśmieszyli mnie komentatorzy, tuż przed i po wejściu Beto. Chłopak jeszcze nie zdążył wejść a goście już go krytykowali, zacytutje: "Gdyby był dobry grał by już w jakims porządnym klubie europejskim" To tak jakbym wszedł tutaj na forum, były podobne takie posty. Niewiem jak to skomentować, ale chyba mogli by poczekać nim gościu coś pokaże i co zauważyłem jak tylko Beto cos źle zrobił to zaraz na niego najeżdżali a jak dobrze to cisza. A to wszystko w niecałe 5 minut Nie lubią go czy jak? |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|