|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
żałosny ten start, choć mogło być bardziej tragicznie.
Tak czy tak lepiej opanować negatywne emocje, choć cieszyć się nie ma z czego. Zobaczymy, jak się kolejka ułoży i od poniedziałku znowu zaczniemy wierzyć. . Taka dusza kibica. ![]() |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
przyjemność przyjemnościął,cały zespół zagrałsłabo,były wyjątki wg.mnie Małecki,Zieńczuk,Głowacki,Cleber,nie ma kogo wyróżniać zbytnio,oglądniesz jutro powtórkę to myślę,że dojdziesz do tego samego wniosku.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie no to jest paranoja. Ile my sobie musimy stworzyć sytuacji żeby strzelić o JEDNĄ bramkę więcej niż przeciwnik. krew mnie zaleje przy nic kiedyś.
PS.Karny w 54 minucie swoją drogą... |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dobra za tydzień z Polonią Warszawa trzeba zamazać falstart z Bytomia. Kibice muszą wymusić na piłkarzach więcej zaangażowania, bo tak to chlopaki zapominaja, że grają w Wiśle Kraków.
![]()
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !
Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie wiem kiedy do naszych gwiazd dojdzie fakt że bez biegania nie da się meczu wygrać, zlali pierwsze 45 min. a na wygranie z ambitną Polonią podczas jednej połowy są za rzadcy...Jedyny co cieszy to występ Zienia, powinien rozpocząć w następnym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Poczekajmy kilka meczy i dopiero można oceniać piłkarzy,trenera itp.. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gramy z Polonia W. ,Slaskiem i Belchatowem o 3cie miejsce inie gadajcie ze o cos wiecej.Pierwsza polowa to byla masakra,po interwencji Pawelka powinno byc 0-1.W 2 polowie gdyby nie kiks obroncow Bytomia nawet by remisu nie bylo.Po dzisiejszym meczu co pokazali Piotr Brozek , Diaz , Jirsak to slow brakowalo .Polonia lepiej motorycznie przygotowana do sezonuu. Bahr t ochyba nie jest specjalista klasowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No po tym meczu miałem wrażenie że jest runda jesienna
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Z gówna bata nie ukręcisz. Z Brożkiem i Boguskim to my daleko nie zajdziemy. Ogólnie cierpimy na to samo co w poprzedniej rundzie czyli brak klasowych zawodników w ofensywie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W gruncie rzeczy Wisła zagrała z Polonią nie gorzej niż Lech, a biorąc pod uwagę wynik na pewno lepiej niż Legia. Bytom dobrze sobie radzi z ekipami z czołówki. Punkty trzeba odrobić w innych meczach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Bo mamy słabą pomoc. Nasi pomocnicy nie mają kreatywności, dryblingu, strzału i podania. Skorża 25 letnich chłopów nie nauczy nagle grać w piłke.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Slabiutko to wygladalo.
bardzo dobra gra i waleczny Zieńczuk to on rozruszał zespół w 2 połowie. Dziwne ze chcą sie pozbyc zawiodnika ktory jest wg. Mnie najlepszy w meczu. Jak to mówią Pierwsze śliwki robaczywki... Oby za tydzien z Polonia było lepiej.. |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
''Wisła musi teraz strzelić jakąś bramkę, by dopisać sobie choćby punkt w ligowej tabeli'' - nie chcę więcej tego słyszeć(przynajmniej nie z drużynami pokroju Polonii Bytom). Druga połowa była niezła w naszym wykonaniu, ale co można powiedzieć o tej pierwszej?!
Gdyby nie człapali przez pierwsze 45 minut tylko grali jak w drugiej odsłonie to powinniśmy wygrać. Z gamoniami punkty tracimy, a z gamoniami się majstra zdobywa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
i przez takie pobłażanie nie mamy wzmocnień.. "a bo w 2 połowie było lepiej..." co to da trzeba nam świeżej krwi ciągle ten sam skład wychodzi
żałuję że z Felixem nie podpisaliśmy kontraktu .. obyśmy szybko załapali ten dobry rytm i szli w górę tabeli ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jedziemy do Bytomia, walczymy o mistrza i co ? Przez pierwszą połowę stoimy Los jest sprawiedliwy. Kto jest temu winien że w pierwszym meczu odpadamy w walce o mistrza po meczu z jednymi z największych cieniaków ligi przy 4 tysiącach kibiców pod wielką presją na wyjeździe?
Piotr Brożek- oczy z amoku. Jak spojrzycie na niego na meczu- jakby się naćpał. Koleś nie wie o co gra? Trener Skorża- Diaz na lewej pomocy- mieliśmy to przez całą poprzednią rundę. Czy ten trener ma jakiś rozum zaczynają się zastanawiać kibice. Paweł Brożek="czekamy na piłkę" Boguski="lalusie" poprawimy fryzurę nie bluźnimy i coś wpadnie na 1:1 jak popełnią błąd Leo wypatrzy Singlar "jestem cieńki ale nie zauważycie" Peter skała. Cóż oprócz tego kiksu to najlepszy był Pawełek, w 2 połowie naprawdę udane interwencje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pawełek w normie, czyli 2 razy został przelobowany, na szczęscie napastnicy Polonii nie potrafią prosto kopnąć piłki. Kiedy Boguski nie trafił z 5 metrów głowa na pustą bramke powiedziałem że to była piłka meczowa - nie pomyliłem sie, za chwile poszła akcja Bytomian i po ptokach. Gdyby nie prezent od ich obrony to nawet 1 pkt bysmy nie zdobyli. A najlepsze jest to że Ci którzy wyrózniali sie w sparingach dzisiaj zagrali tragicznie. Po co gra Sobolewski skoro widać że odstawia noge i nie ma jeszcze siły na 90 min. Brożek przeszedl koło meczu, Diaz beznadziejny w środku. Zienczuk skreślony przez wszystkich był chyba najlepszy na boisku... to cały komentarz do tego meczu. Beto wprowadzony o 20 minut za pozno, po co wpuszczac piłkarza który ma podobno grac tyłem do bramki jak mamy 4 minuty do konca meczu?...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
bla, bla, bla
trzeba sie powoli przyzwyczajac, ze w tym roku nie bedzie mistrza. zespol jest jaki jest, graja jak graja i ****. jestesmy kibicami Wisly, pieprzyc wyniki i grajkow bez ambicji. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
najgorsze w tym wszystkim nie ujmując polonii to jak można grac z takimi patałachami jak równy z równym?! Gdzie tu widać różnice ? Ale gwiazdorstwo w pełni kto jaka fryzura kto jaki tatuaż DRAMAT!!! I jedni i drudzy kopią się po czołach i nic zero kupa duża śmierdząca a nie ekstraklasa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Wg mnie z Polonią Boguski powinien zagrać na lewym skrzydle, by wspomóc pomocników, w środku rozbijający Marcelo z Sobolem, a w ataku Beto. Skoro już gramy na długie piłki, to niech będzie ktoś, kto je zacznie do Brożka odgrywać. Paweł nie może za każdą ganiać na zapalenie płuc, bo później zawodzi w ataku. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Mecz był jaki był każdy widział ....
Zostawiam was z żalami,popłaczcie sobie,po.......cie,posrajcie ,na nic sensownego nie liczę a nerwów też nie mam zamiaru tracić . Aloha ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Za dużo świeżej krwi naraz. Nowych trzeba wprowadzać powoli. Cwielong po wybitnej grze w Ruchu powinien wejść w następnym meczu. Beto mógł wejść tylko do autokaru. Skład z poprzedniej rundy to i gra taka sama. Ja tam wierzę że mistrza jeszcze ugramy.
PS.Uwierzcie że Beto to nie jest (Be)Beto co nawet zauważył zwykle pijany Iwan. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Pierwszy mecz w rundzie nam sie nie udał, a pozostaje jeszcze 12 (?) kolejek do zakończenia. Dzisiaj punkty straciliśmy my, jutro może stracić Lech, Legia i cała reszta. Dzisiejszy wynik zawdzięczamy sami sobie, a dokładniej naszej nieskuteczności- niestety po raz kolejny już. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Doszedłeś już do siebie dziecko?
Jak tak to przemyśl co napisałeś i przeproś. ![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
to pograli !!! W pierwszej połowie Wisła zepchnięta do obrony przez Polonię, którą rok temu pykaliśmy 4:0, a wszelkie kontry Wisły rozgrywane tempem żółwia !!! Druga połowa lepiej, Zieńczuk pozytywnie podziałał, ale brak skuteczności, bramka dla nas to tak w prezencie. To teraz oby w derbach Warszawy był remis, bo jak nie to ktoś nam odjedzie w tabeli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Piszcie co chcecie ,ale widac jak na dloni , ze brak srodkowego ofensywnego pomocnika jest az zanadto widoczny.Prawda jest , ze Zieniu byl najlepszym zawodnikiem Wisly na boisku , ale az sie prosilo aby zmienic w przerwie pol skladu i dac pograc mlodym- na pewno by nie odpuscili i gryzliby trawe do konca.Remis z Bytomiem - to nie remis , to porazka a to , ze zdobylismy jeden punkt?Mysle , ze przede wszystkim stracilismy dwa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Kolejne dwa punkty w plecy. W Warszawie będą się lać, że już na "dzień dobry" jesteśmy kolejne punkty do tyłu. Teraz nie wiadomo, czy lepsze dla nas zwycięstwo Polonii, czy może remis. Ale tak czy inaczej, jeśli się samemu punktów nie zdobywa, wtedy trudno liczyć na innych. :-(
Zdziwiły mnie późne reakcje Skorży na wydarzenia na boisku. Co mógł zrobić Beto przez 4-7 minut? A jeśli środek pomocy grał tak słabo, czemu pan Maciej nie wstawił tam Marcelo? Pytań jest coraz więcej. Dlaczego do k*** n*** nie kupiono tego słowackiego bramkarza za 200 tys., skoro Pawełek przyprawia o rozpacz swymi zagraniami? Może niech Jacek Bednarz szoruje póki jeszcze czas do Ruzemboroka i spróbuje raz jeszcze kogoś pozyskać tak "last minute"? Bo marnie widzę wiosnę w naszym wykonaniu, a z silnymi rywalami jeszcze nie graliśmy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
proszę, nie mówcie, że gra Wisły w drugiej połowie była lepsza. W przekroju całego meczu nie było widać różnicy między nami a Polonią Bytom. POLONIĄ BYTOM!
Żadnej, absolutnie żadnej koncepcji na grę. I za to odpowiada trener,a nie gracze, nawet gdybyśmy kupili Christiono Ronaldo. Tu nie chodzi o wzmocnienia, bo graczy mam takich, że spacerkiem 3-0 powinno być dziś dla nas. Trener wg mnie nie wie jak poustawiać zespoł, jak mają grać. Długie piłki do przodu i a nuż się uda - co to za taktyka? ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|