|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
heh no to mamy mistrza;/ nie ma co...
brak wzmocnien wyjdzie nam pupa niestety... ja sie tylko modle o miejsce premiowane pucharem intertoto ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
no nic tracimy dwa jakże cenne punkty w pościgu po mistrzostwo :( chciałbym się mylić.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Meczu nie dam rady oglądać wiec o grze Naszych milczę ale wynik to nie jest to co miało być , to co Skorża mówił i co mówili zawodnicy ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
musze sie napic chyba kuuurrrwaaaaa!!!! jebac gwiazodrkow ambitni na boisko!!!
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
remis panowie... więc Brożki, Singlara, Małeckiego... itd to rezerw trzeba wysłać ..
xD |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
wylaczylem tramsisjenapiszxcie jak juz gwizdna
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejne 2 pkt stracone...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ku...wa to jest paranoja.... trener jest do zmiany bo to co pokazała drużyna po 2 wyjazdach na drogie zgrupowania to kpina
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
'pierwsze śliwki robaczywki'
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Zacytuje komentatora ' Pierwsze śliwki robaczywki' ? Przespana I połowa...
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jeżeli tak będzie wyglądać to ja się martwię o to, czy uda nam się załapać na jakieś miejsce pucharowe...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
pytanie brzmi: jaki styl prezentowała dziś Wisła? Wg mnie taki, jak ostatnio Polska repra... nic, zero. Kopnięcia na pałę do przodu. Gramy futbol z lat '70. A niby taki młody trener.
Ostatnio edytowane przez Elendil : 27.02.2009 o godz. 19:43.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
wynik chujowy, gra jeszcze gorsza ;/
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wszystko można zrozumiec ale każdy liczy na walkę a tu poziom taki sobie miałki nijaki i jak tu walczyc o mistrza kiedy na dzień dobry tracimy 2 punkty i znowu musimy się ogladac na innych .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Falstart. 2 punkty stracone. I wcale nie pociesza mnie fakt, że Lech i Legia też tam zgubiły punkty.
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
nie ma co biadolić ale tak na powqażnie to zastanówcie się czy mistrzem kraju zostaje klub co remisuje albo przegrywa ze wszystkimi 3 czy 4 drużynami od końca...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Może dzięki temu ktoś w radzie nadzorczej sięgnie po rozum do głowy i uda się jeszcze jakiegoś gracza zakontraktować. Z taką grą to o mistrzostwie możemy z całą pewnością zapomnieć. Dzisiaj niech wygra Polonia, żeby nam Legia nie odjechała, bo szybko się zacznie, a jeszcze szybciej skończy wiosenna przygoda naszych kopaczy.
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
wyłącz chłopcze komputer idź się przejdź powdychaj świeżego powietrza.byłeś pewnie pierwszym,który w zeszłym roku krzyczał Maciej Skorża podczas fety,a teraz drużynie nie idzie i od razu trener do wywalenia ? nie tędy droga.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ot, fajny meczyk, szybko zleciał.
przesadzacie z tą słabą grą, jeśli byłaby taka słaba to nie wytrzymałbym do przerwy. wynik słaby, ale cóż zrobić. Najbardziej denerwującą rzeczą była niedokładność i błędy techniczne wynikające z "czucia". Będzie lepiej ![]() Ludzie, poczytałem co piszecie, WYLUZUJCIE! zachowujecie jakby Wisła po totalnie beznadziejnym meczu zremisowała, piłki były wybijane z linii bramkowej, a z przodu nie było żadnej sytuacji... Gdyby Boguski lepiej grał głową, to byście go teraz fetowali, i mówili że super gra i zwycięstwo...
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 27.02.2009 o godz. 19:49.
![]() .
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie no, trzecie miejsce powinnismy mieć .
Przecież u siebie wygramy z Polonią i ze wszystkimi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
jedyny pozytyw tego meczu to, to że Marek Z. powoli wraca do gry
tylko on pokazał że mozna |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
heh jak sie nie wygrawa meczu z druzyna taka jak Polonia Bytom to ciezko mi przychodzi o optymizm... pamietasz 2 sezony wstecz? tam po meczu z Arka tez bylo mowione ze to tylko niefart ze stracilismy punkty.. a skonczyło sie... no wlasnie 0 gry 0 zaangazowania 0 pomysłu.... ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mecz słaby, nasza gra targiczna, remis szczęśliwy. Jeśli nic się w naszej grze szybko nie zmieni to nie ma szans nawet na miejsce pucharowe. Chciałabym aby to były "robaczywki".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dobrze, że nie zaczynaliśmy wiosny w Poznaniu, bo byłby niezły w.......
nic się nie zmieniło i nie zanosi się na zmiany, to samo badziewie co jesienią ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|