|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ale powiem wam że dobrze się złożyło. Lech jako że grał w uefie ma mecz w nidzielę a w środę gramy z nimi w pp. Mamy 2 dni na wypoczynek więcej co w meczach między dwoma tak wyrównanymi drużynami
może być kluczowe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
taka prawda, tylko Lech teraz ładnie gra w piłke (nie mowie o 2 połowie z Udinese) ale wszystkie mecze ktore ich oglądałem to przyjemnie sie oglada, a Wisly nie, nudzi sie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No niestety trudno być optymistą jeśli chodzi o Wisłę przed rundą wiosenną, patrząc na poczynania Lecha. No ale...wierzę, że damy radę.
Poza tym nie wiem, co Wy wszyscy widzicie w tym Beto. Nie sądzę, aby wybiegł w pierwszym składzie. Na chwilę obecną obok Pawła widzę każdego z trójki napastników: Ćwielong. Boguski, Małecki - ale nie Beto! W każdym razie 3mam kciuki za niego i mam nadzieję, że się rozwinie... |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Trudno byc optymista? Kibic z Ciebie czy obserwator? My ten mecz musimy wygrać i piłkarze z trenerem też to więdzą, więc nie ma co lamentować. A co Wiśle po poczynaniach Lecha? My jesteśmy Wisła Kraków. Nie zapominaj tego. Btw. wszystko gotowe do meczu ( chipsy są, szalik jak najbardziej ) i jedziemy z Polonia Bytom
![]() ![]()
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !
Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
wiecie czy bedzie lecial mecz na sopcascie? pytam bo koncowki npoprzedniej rundy nie ogladalem... a wczesniej zawsze bylo mowione ze bedzie a roznie z tymm bywaky czesto kanaly z soocer-live / kuszo tv nie dzialaly
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
panowie wlasnie takiego składu oczekiwałem, no moze jedynie Beto do tego
a Boguski na lewa pomoc, Diaz na obrone. Ale ogolem nie czepiam sie bo jest idealnie.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
dziwi brak Marcelo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
czemu Baszczu nie gra to nie wiem.... ale myślę, że pojedziemy z nimi 2 do zera, Brożek i Zieniu coś strzelą czuje..;p
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czyżby Skorża zluzował kilku zawodników na mecz z Polonią Warszawa?
![]()
Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Channel - 11028 / 17:50 Polonia Bytom : Wisła Kraków na razie jest jeszcze offline ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niby kogo ? Baszcza, Zienia a moze Marcelo i Beto ? No tak, zapomnialem o Cantoro.
Przeciez oni nie nadaja sie do "11", z wyjatkiem Marcelo, ale chyba Głowa - Cleber to standardowa para obroncow no nie ? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Idealnie by dostać w łeb. Chorzów i Zabrze ;/
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Maciek wczoraj mówił ,że pewne zmiany w składzie mogą wynikać z mikrocyku jak i postawy na ostatnich treningach .
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mozna gdzies ogladnac mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Justin TV, SopCast
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
2 razy wybijaja rog z prawej strony.
2 razy graja krotko. 2 razy zaliczaja strate. A komentatora to chyba z popijawy wzieli.
Ostatnio edytowane przez Wasiu : 27.02.2009 o godz. 18:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
generalnie to piach. nie widze stanu murawy bo pixele wielkosci monitora
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na razie najsłabsi Diaz i Jirsak. Gra totalnie bez pomysłu.
Ostatnio edytowane przez Fernando Redondo : 27.02.2009 o godz. 18:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
dramat ta gra, piłka się od nich odbija :/
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Powie mi ktoś, dlaczego SopCast zatrzymuje mi się na ok. 20? Na Cris TV oglądam mecz, ale jakość jest słaba :/
Czy to wina braku jakichś kodeków? Obraz na SopCaście mam, ale nie da się oglądać, bo tak tnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tylu kiksów w ciągu 20 min. dawno nie widziałem. Oczy bolą od tego co oni grają.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jirsak totalnie bez formy :/
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale dno, musi wejść Beto przytrzymać gałe z przodu. Jirsak narazie fatalny.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Spokojnie. Przyjdzie się martwić dopiero w 60 min. jak będzie 0:0. Według mnie nie jest aż tak najgorzej. Ale mogłoby być lepiej.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cała polska "ekstraklasa"
3 misiące sie szykują, 2 miesiące dochodzą do formy, miesiąc grają... Pomoc nam zupełnie nie istnieje, no ale to było do przewidzenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mi się tam podoba gra Wisły.. fajne akcje, tylko wykończenie poprawić i będzie dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie tam z taką grą na mistrza?
Co ten Diaz robi? W żadnej akcji nie nadąża? |
|