|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ja mam pytanko, wreszcie sie szykuje do wyrobienia sobie karty kibica, mogłby mi ktoś powiedzieć jaka różnica pomiędzy standardową kartą kibica a kolekcjonerską? (oprócz wyglądu). Dzięki z gory.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Żadna, róznicą jest własnie tylko wygląd
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kupiłem karnet. Nikogo nie było w kolejce. Chyba nie ma takiego ciśnienia na karnety jak się spodziewano.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
A po co zakladac osobny temat? Jest kryzys i trzeba oszczedzac tematy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=5215 a co do wywalenia tematu to słusznie został wywalony, siejecie panikę jakbyście nic innego do roboty nie mieli
Ostatnio edytowane przez Luu... : 26.02.2009 o godz. 19:52.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Zakład. Co jest przedmiotem? Jak pewien jesteś swojego zdania? |
|
|
|
Guest
|
|
|
No to teraz same kryzysy
Gospodarcze, bezrobocie , chodzenie na mecze Wisły... ! Ps: Coś mi się wydaje że już pisali że karnetów zejdzie bardzo dużo i nawet chyba podawali że 3,5 tysięcy karnetów zostało w kasach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na razie nic lepiej nie będzie.
Poprawi się jak w końcu stadion powstanie no i przede wszystkim jak osoby odpowiednie za marketing pójdą w końcu po rozum do głowy. Bilet 15 zł. Inaczej o frekwencji 28-33 tyś można będzie zapomnieć. I nie interesuje mnie po ile mają inni.
Ostatnio edytowane przez element : 26.02.2009 o godz. 21:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
I na tym zakonczmy bo bardzo dobrze stwierdziles tyle bedzie miejsc ze cena 15 zl czy nawet 10 na D nie obnizy przychodow a wrecz je podniesie przez prawie lub nawet 100% frekwencje
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie oni po rozum powinni iść tylko Ty po kalkulator. Między 28-33 tyś. po 15zł, a 14-16 tyś. po 30zł nie ma żadnej różnicy w temacie wpływów z biletów. Za to jest mniej sprzątania po meczu, potrzeba mniej ochrony, itp. Smutne ale prawdziwe.
![]()
pozdrowienia
|
|
|
|
Guest
|
|
|
A weź ty się schowaj! My mamy może jeszcze Panu Bogusławowi .C dawac kasę na transfery
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|