The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2009, 15:53
Johnny B napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego?
Skoro Skorża uważa, że na ten moment lepsi są Pawełek i Baszczyński to o co kaman? To nie koncert życzeń Di Caprio
jakbyś nie widział, mój nick to Gucio25.
a dlatego, że Singlar od pewnego czasu wydaje się być lepszym w przodzie grajkiem, a jeśli bytomianie się zacznią bronić całym zespołem, to boczni obrońcy mogą odegrać ważną rolę.
a Cebanu, bo kiedyś musi w końcu dostać szanse, a kontuzji Pawełkowi mimo wszystko nie życze.

kogo by nie wystawił, ufam, że Maciek wie najlepiej kto powinien grać i skład wystawi najmocniejszy..
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 22.02.2009 o godz. 15:55.
Odpowiedz cytując
koker
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2009, 16:06
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
jakbyś nie widział, mój nick to Gucio25.
a dlatego, że Singlar od pewnego czasu wydaje się być lepszym w przodzie grajkiem, a jeśli bytomianie się zacznią bronić całym zespołem, to boczni obrońcy mogą odegrać ważną rolę.
a Cebanu, bo kiedyś musi w końcu dostać szanse, a kontuzji Pawełkowi mimo wszystko nie życze.

kogo by nie wystawił, ufam, że Maciek wie najlepiej kto powinien grać i skład wystawi najmocniejszy..

Gucio co do Cebanu masz racje. Jednak moim zdaniem nie jest to najlepszy pomysl w pierwszy meczu zmieniac bramkarza! Mario gra z tym zespolem juz ponad 2 lata i rozumie sie z obroncami itp a Cebanu jednak tego nie ma(bo kiedy mialby sie z nimi grac). Mysle jednak ze tak 4 kolejki przed koncem sezonu gdzie i tak juz nikt nas nie bedzie mogl dogonic to jednak Cebanu dostanie szanse

Co do prawej obrony to naprawde nie wiem kto sie lepiej prezentuje...mam nadzieje ze nasz trener postawi jednak na wlasciwego gracza!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów