|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() a dlatego, że Singlar od pewnego czasu wydaje się być lepszym w przodzie grajkiem, a jeśli bytomianie się zacznią bronić całym zespołem, to boczni obrońcy mogą odegrać ważną rolę. a Cebanu, bo kiedyś musi w końcu dostać szanse, a kontuzji Pawełkowi mimo wszystko nie życze. kogo by nie wystawił, ufam, że Maciek wie najlepiej kto powinien grać i skład wystawi najmocniejszy..
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 22.02.2009 o godz. 15:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Gucio co do Cebanu masz racje. Jednak moim zdaniem nie jest to najlepszy pomysl w pierwszy meczu zmieniac bramkarza! Mario gra z tym zespolem juz ponad 2 lata i rozumie sie z obroncami itp a Cebanu jednak tego nie ma(bo kiedy mialby sie z nimi grac). Mysle jednak ze tak 4 kolejki przed koncem sezonu gdzie i tak juz nikt nas nie bedzie mogl dogonic to jednak Cebanu dostanie szanse ![]() Co do prawej obrony to naprawde nie wiem kto sie lepiej prezentuje...mam nadzieje ze nasz trener postawi jednak na wlasciwego gracza! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|