|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Dobrze ze wszyscy uwazaja ze wisla jest do pokonania, znacznie latwiej sie gra gdy rywal stara sie atakowac, a nie murowac bramke.
Ja tez twierdze ze mamy najslabsza obrone, przynajmniej w sparingach grala bardzo slabo, na srodku pomocy mamy sobola, a on robi roznice. Niestety nie mozemy tylko liczyc na siebie, musimy tez liczyc na potkniecia rywali. Mam nadzieje ze po 6-7 konlejkach wisla odskoczy rywalom na wiecej niz 3 pkt, jak lech przejdzie udinnese bedzie musial wybrac, liga czy uefa. Nie maja za szerokiej kadry, maja moze 15 pilkarzy na poziomie. Wisla wg mnie ma szersza kadre, okolo 17 pilkarzy na poziomie (3 srodkowych obroncow, 4 bocznych obroncow, 2 srodkowych pomocnikow, 3 bocznych pomocnikow, 3 napastnikow). Licze ze skorza da szanse mlodszym, cale szczescie nei ma juz wiecznie mlodego i utalentowanego kmiecika, dawida juz raczej nie wystawi, burliga pod nieobecnosc loba ma szanse na gre w koncowkach na boku pomocy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |