|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Najważniejsze nie przespać początku II poł., a powinno być good
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
No teraz strach sie bać bo 2 połowe to nasza pięta achillesowa w ostanich meczach...
Najbardziej ze wszytkiego cieszy mnie fakty, że w końcu Bilecki ma dobry dzień i nie boji sie rzucać (o ile sie nie myle 5/7 zdobytcyh) to dobrze bo ktoś taki w końcówce może być na wage złota ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Gdyby Jaszka i Bielecki grali w poprzednich meczach tak, jak dziś...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Brąz jest już nasz. Nikt nam nie odbierze tego zwycięstwa! POLSKA
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gratulacje dla chłopaków !! ide sie upić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
i jest Zajebi.... heh
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gratulacje Chłopaki!!! dobry mecz, choć początek masa błędów, ale 3 miejsce na Świecie jest naszeee!!!
coś niesamowitego, przy takim zapleczu jakie jest w Polsce. Ewenement! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
te MŚ pokazują, że nie można nikogo skreślać już na początku. Oby na kolejnych MŚ było złoto
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
piekny mecz - piekne 2 tygodnie (no moze dokladnie to ostatni tydzien) - BRAWO !!!
teraz musimy wejsc do ME, beda w Austrii wiec grzechem byloby tam nie zagrac i nie pojechac ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
duży by można pisać ...
Szmal - pomnik dla tego chłopaka ! Polska Polska Polska ! ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kurcze co my teraz będziemy oglądać do prawie końca lutego...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ten brąz smakuje lepiej niż srebro dwa lata temu! Brawo Brawo Brawo! Wielcy jesteście!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Szacunek dla wszystkich naszych piłkarzy recznych. Dzięki za ten medal.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
"Ja będe pił alkohol" S.Szmal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja będe pił alkohol, dziękuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mówiłem że brąz jest nasz
Brawo za dzisiejszy mecz!Jednak jest mały niedosyt że daliśmy dupy chorwacji...ale nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Brawo Szmal! Brawo Bielecki! Widać, że jak Polacy chcą to potrafią!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
wszystkim zespolom ekstraklasy zycze taki zawodnikow jak pilkarze ręczni reprezentacji Polski
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Świetne wywiady pomeczowe:
[Dziennikarz] Dlaczego w pierwszej połowie tak kiepsko Wam szło? [Szmal] To jest właśnie polskie dziennikarstwo sportowe, szukają dziury w całym. albo [Dziennikarz] Karol, czy teraz na każdej imprezie będziesz golić się na łyso? [Bielecki, z kamienną miną] Nie jest to regułą, zobaczymy jak będzie. Świetna ekipa, nie tylko sportowo, ale i osobowościowo. Gratulacje! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Bardzo mi się podobała końcówka.Jurecki rzucił wszyscy zaczeli się cieszyć i przestali grać Duńczyk wyszedł na sam na sam a tu Sławek obronił jeszcze ten rzut !!
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() Brawo Polska! Jak to Jurasik powiedział mniej więcej,brąz z dedykacją dla tych,którzy w nich wątpili ![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Brawa dla całej kadry za brązowy medal!!!świetny mecz o brąz w wykonaniu Polaków!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ciesze sie że Francja wygrała. Jak to oni (Chorwaci) byli tak buczni po meczu z nami i w ostatnich minutach. Nadmuchal ise balona i teraz bum. a kysz!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mamy medal, na który naprawdę zasłużyliśmy - zarówno Chorwacja, jak i Francja to drużyny poza naszym zasięgiem. Mimo wszystko bardzo się cieszę i dziękuję naszym szczypiornistom. Drugi raz z rzędu mamy medal na MŚ! Wspaniały sukces.
Zachowanie Balica przy dekoracji na poziomie 6-latka. Rozumiem emocje podczas meczu (wykluczenie innego Chorwata, chociaż to też było nie do zaakceptowania), ale to co zrobiła ta "gwiazdka" to śmieszne. ![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Po tym wszytkim się tylko zastanawiam czemu piłka nożna, a nie ręczna jest sportem narodowym w kraju nad Wisłą.... Z drugiej strony gdyby szczypiornak byłby nr.1 to pewnie większośc z nas nie pisałaby teraz na tym forum, tylko na forum np MTTS Kwidzyn
Brawo Polacy! Powód: kwidzyN!!! ;D
Ostatnio edytowane przez igortsw : 01.02.2009 o godz. 17:14.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
dzieki Igor ![]()
Ostatnio edytowane przez godzilla : 01.02.2009 o godz. 17:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
To paradoks, ale tak ciężko wywalczony brąz cieszy bardziej niż łatwo zdobyte złoto. Ja ze swej strony chciałam pozdrowić środkowym palcem pana od wf-u z podstawówki,, Zbychu! To Ty mnie zraziłeś do ręcznej na tyle lat! I hate you!
Gratulacje dla DRUŻYNY przez duże D. Oni naprawdę są jednością. Jeden za wszystkich, wszyscy za wszystkich hehe .DZIĘKUJEMY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i mamy upragniony medal. Taki wyczyn po 1 rundzie z zerowym dorobkiem jest czymś niewiarygodnym. Apetyt rośnie w miarę jedzenia, po ostatnim srebrnym medalu, przed Mistrzostwami liczyliśmy pewnie po cichu na złoto. Pomyślcie jak czulibyśmy się teraz gdyby w finale przyszło nam przegrać i chłopaki dostali by srebrne medale. Srebro zawsze lepsze niż brąz, ale wtedy nasze nastroje jak i chłopaków tuż po meczu były by zupełnie inne. Zawsze pozostałby ten niedosyt. A tutaj mamy 3 miejsce i wszyscy są szczęśliwi
Drużyna Wenty przejdzie ponadto do historii, bo jako pierwsza z reprezentacji zdobyła 2 medale pod rząd na dużych imprezach. Jeszcze raz wielkie brawa dla naszej reprezentacji. A co do samego meczu, wreszcie obudził się Bielecki no i jak strasznie krytykowany przez nas wcześniej Bartek Jaszka. Nasuwa się teraz pytanie, dlaczego tak późno? W pierwszych minutach gra w ataku nie wyglądała najlepiej. Dopiero bodajże w 20 którejś minucie wyszliśmy po raz pierwszy na prowadzenie,z tych emocji już nawet nie pamiętam. Cieszy, że po przerwie chłopaki zagrali nadal konsekwentnie, a nawet powiększyli swoją przewagę. W końcówce ogromne ciarki przechodziły mi po plecach Ta obrona Szmala w ostatniej akcji- coś pięknego. Widok radujących się Polaków po gwizdku- łzy same cisną się do oczu. Marzy mi się aby w przyszłości nasza reprezentacja w piłce nożnej osiągała podobne sukcesy jak team Wenty. Ale do tego pewnie daleka droga.Prawdziwych mężczyzn poznaje się nie po tym jak zaczynają, ale jak kończą. PS: Serducho się raduje jak człowiek słyszy wywiady takie jak ze Szmalem czy Jurasikiem ![]() 'Ja będę pił alkohol" "To jest całe polskie dziennikarstwo, szukają dziury w całym" !00 % racji Sławek ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Będzie pięknie dopóki ktoś nie wyniucha w piłce ręcznej kasy,, I będzie to co z nogą.. Przykre, ale taki mamy kraj.
Ci faceci kochają to co robią. I w tym ich siła. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|