|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A tutaj wrzucam ostatnie 3 minuty z meczu, wchodzą tylko ci którzy głosują na eurosporcie... http://www.youtube.com/watch?v=WYCAw...eature=related |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() Podajcie link dalej !! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
hahahahahahahaha 87% na Polskę...
to znaczy, że nie tylko Polacy tam głosują Tym pozytywnym akcentem mówię wszystkim dobranoc, do "zobaczenia" w piątek Przypomnę: PIĄTEK, 30.stycznia! Polska - Chorwacja godz.17.30 Dania - Francja godz.20.30 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jestem za sparingiem za jakis cas Polska-Norwegia ,i serdecznie zapraszamy kibicki druzyny gosci
A co do meczu to ten rzut Sidmiaka trwał jak dla mnie godzine,w miedzy czasie zmówiłem Zdrowaśke i sie udało: Piszą nową karte w histrii Polskiego Sportu,bedzie co wspominać ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
http://rapidshare.com/files/190388723/video_4_.mp4.html zgrane z youtube ostatnie 3 min
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://www.tvp.pl/sport/mistrzostwa-...-bogdana-wenty
Wenta w czasie przerwy 'spokojnie, mamy dużo czasu' a tutaj Ristovski strzela gola. Tak jak Szmal: http://www.tvp.pl/sport/mistrzostwa-...-wyczyn-szmala
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 28.01.2009 o godz. 00:11.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
"Tylko spokojnie, mamy dużo czasu" - tekst roku (15 sek. do końca i piłka dla Norwegów). Kocham być Polakiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
wrzucie jeszcze raz gdzieś te ostatnie 3 minuty bo te linki mi nie działają.. z góry dzięki!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
dla takich chwil WARTO ŻYĆ.
ta piłka leciała tak długo.. cud, przepiękna chwila, niesamowite i wiele innych, podobnych określeń.. również się wydarłem na cały dom. i rzeczywiście, pięknie jest..! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja by bardzo prosil, jakby ktos mial koncowke meczu, tylko ze nagrana z DSFu z niemiecim komentarzem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Coolpick
A ja by bardzo prosil, jakby ktos mial koncowke meczu, tylko ze nagrana z DSFu z niemiecim komentarzem ![]() mowisz masz DSF http://pl.youtube.com/watch?v=E9h7KCEyUdI |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
O kurde jaki fart brawo polacy
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mecz o final z Chorwatami zostal przelozony z godz 17.30 na 20.30. To swietna wiadomosc bo mozna pojsc o 18.30 na hale wesprzec Wislaczki i zdazyc na Polakow w reczna!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś mi powie jaki był wynik wczorajszego meczu?
A tak na serio to skąd mogę pobrać ostatnie 3 minuty wczorajszego meczu?Linki na YT nie działają bo te K**wy z tvp usuwają...Poprzednie Wasze linki do RS czy innych serwerów również nie działają... ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Przepraszam z góry że osobny post, ale nie chce by zginął ten tekst wśród powyższego. Szarowicz pomimo paru gaf to człowiek, który wręcz nieprawdopodobnie komentuję te mistrzostwa. Dramaturgia to jego 2 imię
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że to słuszna inicjatywa (źródło - forum Onetu):
Mail do TVP, podaję wzór jeśli ktoś chce wysłać (w sprawie hymnu) [email protected] Szanowna Redakcjo! Wczoraj, za sprawą naszych szczypiornistów, przeżyliśmy jeden z najpiękniejszych i najbardziej emocjonujących dni w historii polskiego sportu. Jednak na naszą radość cieniem kładzie się fakt, iż Telewizja Polska zamiast wyemitować hymn narodowy Polski zdecydowała się na puszczenie spotu reklam. Jesteśmy bardzo zasmuceni tym w jaki sposób zostały potraktowane nasze symbole narodowe, które w oczach Telewizji Polskiej są mniej ważne niż reklama podpasek. Chcielibyśmy wyrazić swoją dezaprobatę i powiedzieć, że spotkał nas głęboki zawód ze strony TVP. Z poważaniem kibice reprezentacji Polski wysyłajcie, roześlijcie znajomych, wklejcie po różnych forach, może to nic nie da, ale niech wiedzą w tvp, że nie przeszło to niezauważone |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jakby ktoś jeszcze sklecił do tego coś nt wyrzucania z YT plików przez TVP dobrze by było coś takiego dokleić.
Są jakieś szanse na transmisje meczu w multikinie, jeśli nie za bardzo gdzie w centrum dobrze mozna obejrzeć mecz ? ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
I żeby było jasne, nie jestem fanem TVP, po prostu na YT świat się nie kończy. A, no i maila od kibica oczywiście im posłałem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mecz z Chorwatami jednak o 20.30 anie o 17.30 - (za onetem). Podobno gospodarze tak zmienili.?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No to szykuje się kolejna nie przespana noc w piątek
Teraz nasi fizjoterapeuci muszą doprowadzić naszych do idealnego stanu i jazda z Chorwacją PS Dla mnie to lepiej że o 20,30 ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|