|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No właśnie ? Na wszelki wypadek w zimowej przerwie zorganizowałem sparingi z klubami z naszej strefy... o ile dotrwam do lata xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
W 2009-10 eliminacje sa juz w nowej formule prowadzone
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak są według nowej reguły w 3 rundzie nie trafisz już na np:Arsenal,Barcelonę
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jajo, ;/
a tu dziesięć punktów straty po 18 kolejkach do Śląska... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
To ile Śląsk ma tych punktów
![]() ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A ja jestem liderem na pare kolejek przed końcem sezonu. Rzeczywiście postawa Śląska jest tutaj zdumiewająca.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śląsk po 18 kolejkach ma 43 punkty. Nie ma kasy, nie ma nowych twarzy, nie ma presji, nie ma konkurencji, nie ma walki, nie ma wyników.
EDIT: 3 pytania przed meczem z Lechią ![]() Czy wierzy pan że może pan jeszcze zmobilizować zespół do lepszej gry ? - Tak Jak Pan sądzi czy starsi zawodnicy są wstanie zmobilizować drużynę do lepszej gry ? - Nie Zdaniem Sobolewskiego zespół ma większy potencjał niż pokazuje czy zgadza się Pan z Tą opinia ? - Tak Panowie... Smuda jest zagrożony... ![]()
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 01.01.2009 o godz. 21:00.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Piszesz,masz http://img55.imageshack.us/my.php?image=15344128zj6.png co prawda po drodze mialem remis z Evertonem 0-0 ,ale 3 zwyciestwo i 3 cie w takich okolicznosciach .Nie sadze zeby to byl bug, choc dziwna sprawa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ze tak zapytam o co chodzi z tym zdjeciem bo nie rozkminiam ?
ja juz po raz 5 z rzedu awans do LM |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
może masz taka taktyke, ze rywale opadaja z sił bo grasz agresywnie i długo rozgrywasz piłka (oni musza biegac za nia) i koncówka nalezy do ciebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
hah, patrzcie do czego doszedłem po 11 sezonach gry
http://img90.imageshack.us/img90/1667/pulpit02kg7.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
ta gra jest popaprana ja swoim Welling (6 liga ) awansowałem do Premiership i tu są jaja, w lidze dostaje regularne baty ( w pierwszym sezonie wyniki typu 2-5 to norma, teraz drugi i jest trochę lepiej ) ale udało mi się wygrać puchar ang. dzięki czemu prawo startu w UEFA no i co ? w UEFA spokojnie pokonuje wszystkich w grupie Zenit Sankt Petersburg, Twente, Sporting Braga i to wysoko wygrywając.
Edit: z ostatniej chwili FC Twente - Welling 2-4 ![]() Welling (11 w lidze) - Aston Villa (6 ) 0-5 ****a !! Newcastle (14) - Welling 3-0 ;/
Ostatnio edytowane przez Luu... : 02.01.2009 o godz. 15:13.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To jest norma. Zwłaszcza z czasem ta przepaść między "twoją" ligą a resztą świata się pogłębia. Wynika to chyba z tego, że kluby z "twojej" ligi ściągają najlepszych zawodników z innych.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No, w FMach wszystkie kluby z innych krajów niż Anglia, Hiszpania i Włochy to ogórki i jeśli się gra z klubem z któregoś z tych 3 krajów to w pucharach można szaleć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co to moze znaczyc :
"not well formed (inwalid token) at line 1 of last_saved_game.xml" wczoraj gram skok napiecia prad wylaczyli o poszedlem spac a dzis to mi wyskakuje ... trza chyba bedie zainstalwoac od nowa gre... chyba ze sie da jakos to zlikwidować? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kilkanaście postów wstecz jest to opisane
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kilkanaście to znaczy ile .....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Post nr 635
Z tym kilkanaście to trochę przesadziłem ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Podczas dzisiejszego grania jedna sytuacja mnie niesamowicie zaskoczyła, a mianowicie po ukończeniu pierwszego sezonu czekałem na wiadomość od zarządu o kwocie przydzielonej na transfery. Jak to zawsze ma miejsce pod koniec Czerwca dostałem tą wiadomość w której zapisana była kwota 32MLN ZŁ (preferuję granie w naszej walucie). Tak naprawdę była to astronomiczna kwota biorać pod uwagę, że cały budżet klubu wynosił 14MLN ZŁ.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja wczoraj grałem Wisełką półfinał Pucharu Polski w moim pierwszym sezonie przeciwko Legii.
Pierwszy mecz na Łazienkowskiej wygrałem 1:0, zaś rewanż zaczął się od pięknej akcji Diaz-Grzelak już w trzeciej minucie, a potem już jakoś to poszło, skończyło się tak...http://img114.imageshack.us/my.php?i...salegiana6.png EDIT: Kutwa!
Ostatnio edytowane przez thomasson : 03.01.2009 o godz. 11:30.
![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tomek Gawlas ? Czy to ten słynny pedofil znów na wolności ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zgaduje, że te 4 gole Marcelo wzięły się ze stałych fragmentów. Jeżeli tak, to mógłbyś pokazać jak masz poustawiane?
Ja teraz zacząłem grać sobie ligę rumuńską Dynamem Bukareszt i generalnie idzie dobrze, mam niby dwie porażki w lidze już i przez to punkt straty do lidera (Cluj), ale ciężko jest doszukiwać się błędów w taktyce jak się przegrywa w takich okolicznościach: http://img70.imageshack.us/my.php?image=screen1za9.jpg http://img209.imageshack.us/my.php?image=screen2sc3.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Widze, że niektórym z Legia idzie bardzo dobrze. Więc teraz Ja się pochwale, ale wynikiem z najlepszych moich Derbów w historii fm-a
), ale i tak było 4 miejsce w grupie.![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wku...iłem się.
Zająłem znowu 3 miejsce w lidze. Gram z Olympiakosem i Arisem o miejsca w pucharach (zwycięzca gra w LM). Pierwszy mecz - bez problemu zaaplikowałem Arisowi 4 brameczki. Drugi mecz pokrywa się z terminami spotkań międzynarodowych. W efekcie 90% drużyny nie ma w klubie. Muszę grać wygenerowanymi zawodnikami. Przegrywam 2:5. K U W A M A Ć! ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Bo ta gra wku...iająca jest
Ja teraz grałem w PUEFA z Milanem u siebie (Dynamo Bukareszt) i w 55 minucie prowadzę 3-0 (jeden gol po akcji zespołowej, jeden po szybkiej kontrze i jeden z rożnego) i w tym momencie Milan miał oddanych 7 strzałów. Oddał w tym meczu jeszcze tylko 3 w tym ostatni w ostatniej minucie doliczonego czasu gry. Jak się już zapewne domyśliliście mecz skończył się wynikiem 3-3. Przed meczem remis wziąłbym w ciemno, ale teraz się czuje oszukany ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |