|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wróciłem do "dziewiątki".
Dziś się przekonałem, że FM wyzwala w człowieku złe emocje. Gram PAOKiem. Miałem przed momentem podejmowałem "Ateńską trójkę". Grałem kolejno z Olympiakosem, AEKiem i Panathinaikosem. Najpierw Olympiakos. Do przerwy dostaje 4:0. W 70 minucie już jest 4:3 i non stop atakuję. Niestety nie udało się wyrównać. Potem AEK. Przy stanie 1:1 dostałem czerwoną kartkę. Potem siły się wyrównały. Ostatnie 25 minut grałem 10 a AEK w 9. Nie wychodziłem z połowy AEKu. Niestety nie udało się. I na koniec PAO, które do naszego meczu tj. 16 kolejki nie przegrało meczu. 90. miuta - wygrywam na wyjeździe 2:1 i nagle czerwona kartka dla mojego obrońcy i karny.... Ale się wk...iłem... Pierwszy sezon zakończyłem na 7. miejscu. Dotarłem też do półfinału Pucharu Grecji. Teraz po 19. kolejkach jestem piąty z siedmioma punktami straty do czwartego Arisu. W 1/4 finału Pucharu gram z Olympiakosem. Z ciekawszych graczy to polecam Emira Facciolego - młodego argentyńskiego obrońcę z Lanusa. Niestety gość strasznie często łapie czerwone kartki. Na prawej stronie biega u mnie Irańczyk Hosain Kaebi. Kupiłem za 400k (funtów) z drużyny o nazwie Saipa. Całkiem niezły zakup. Szukam jakiegoś taniego i dobrego napastnika. Zna ktoś takowego? A i nie obraziłbym się jakby mi ktoś polecił AMC, bo moja druga linia ciut wiekowa. O ile ze skrzydłowymi i DMC sobie poradzę to nie mogę znaleźć solidnego rozgrywającego.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 25.12.2008 o godz. 15:34.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Gram drugi sezon Wisła, po pierwszym zająłem 4. miejsce (przez cały sezon budowałem sezon) patrze... a ja nadal w rozgrywkach LM ... co jest grane ? Macie jakąś łatkę ?
@up Hmm ... na atak polecał bym Ci Denys Vasin młody ukrainiec. Po pierwszym sezonie w Wiśle nie błyszczał, ale potem w 4 meczach strzelił, aż 8 bramek. Co do środka proponuje Tomasa Jirsaka, a do duetu młodego Belga Naniggolen U mnie wymiatają ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Krissu jeśli chodz o napastnika to polecam :
Leonardo Ulloa -21 lat. Gracz bardzo tani. Jednak drzemie w nim olbrzymi potencjał, szybko się rozwija. W niedługim czasie może stać sie kluczowym strzelcem prawie każdej drużyny. Idir Ouali -20 lat. Gra w belgijskiej lidze , ale umiejętnościami przewyższa innych jej grajków. Jest bardzo solidny, dobrze wyszkolony technicznie i skuteczny. Jeden z najlepszych zawodników młodego pokolenia. Robert Lewandowski - 19 lat. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego ? Chłopak ma olbrzymie możliwości , u mnie wart jest już 7 mln a kupowałem go za 400 tys.! Jeśli chodzi ci o pomoc to na defensywnego kup Joeya Brocka z NEC , na lewą Mauricio Alves Peruchi -jest do wziecia za darmo na początku gry.Na prawą Chinedu Obasi z TSG 1899 Hoffenheim ,a na rozegranie Birkira Bjarnasona Viking FK. Gwarantuje ci , że ta linia pomocy w ciagu kilku sezonów stanie sie jedną z najlepszych w Europie. Ja posiadam tych zawodników w moim Ajaxie i w 4 sezonie zdobyłem Lige mistrzów. Obasi został 6 strzelcem rozgrywek. |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Wow!
Ten Bjarnarson to przekozak! Będę go musiał wyciągnąć z Australii, ale powinienem podołać finansowo. Pozostałych oprócz Lewandowskiego nie ma w bazie. (a mam large) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krissu dziwne że nie masz tych piłkarzy. A spróbuj tych : Eyong Enoh - Ajax Amsterdam , Vaclav Kadlec -Sparta Praga ,Franco Zuculini -Racing , Sebastian Rusculleda-Tigres, Hamed Diomande - ASEC, Hugo - Desportivo Brasil.
To są piłkarze , ktorych mam na swojej liście. Mam nadzieje że 2-3 z nich uda mi sie pozyskać. Nie mam wątpliwości że wszyscy to olbrzymie talenty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krissu a tych co Ci podałem to ich nie ma ? Jak zainstalować tego patcha 9.2.0 ? Ściągnął mi się w formacie notatnika, podejżewam, że trzeba go gdzieś wkleić, ale gdzie ?
![]()
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 25.12.2008 o godz. 16:45.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Polecam Marvina Angulo .Gra w Herdiano i przechodzi do polskich klubow.Kupiłem go w 2 sezonie od Wisły za 600 tys euro a juz za pół roku sprzedałem za 4 M.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
wkleic? data/db bodajze ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mi się sciągnęło w formacie .dmg ... to może wrzuć jakiegoś linka
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://rapidshare.de/files/41170669/..._Installer.exe
tutaj w formacie exe jest ![]() Borges, Herrera, Lung Jr wymiatają u mnie no i Jonathan Cristaldo ![]() |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
@KacpiTSW:
Vasina mam, ale za drogi jak dla mnie :( @matizaq: Kadlec przyjdzie za darmo ![]() Reszta poza zasięgiem. Jak będę miał 700 tys funtów na transfery to będzie dobrze. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tego linka masz z cmrv.com czy coś tam ? Tak ?Zmieniłem ten skrót na .exe i zmieniło się, mam to gdzieś wkleić ? ![]() w data/db mam jakiś folder "900" mam go usunąć czy coś ? ![]()
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 25.12.2008 o godz. 17:03.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
powinien to byc plik instalacyjny..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie mam go, a pobrać z Twojego pliku nie mogę bo mam jakieś niedojeba** limity ...
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
znacie może jakąś strone gdzie bede mogł pobrac FM06 w polskiej wersji jezykowej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krissu no to masz już niezłego napadziora za darmoche.No faktycznie budżet jest mało imponujacy. Ale nawet za niewielkie pieniądze można zawsze kogoc wyciągnąć . Sprawdz sobie : Emeka Onwubiko - Bray Wanderers ( nie wiem czy dobrze napisałem ) Ludwig Norbert- CEP Lorient, Mascio- Cisco Roma, Adriano Duarte - Sportivo Luqueno, Luis Mejia - Tauro , Antoine N'Gossan -ASEC ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ten Kadlec to ze Sparty Pragi jest?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KacpiTSW - Tak ! Przynajmniej na poczatku. U mnie niestety już go Lille wzieło bo niedawno go odkryłem !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja Go właśnie kupuje
![]() ![]() |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Dobra będę starał się tego Mascio kupić w okienku. U mnie jest w CSKA Sofia i jest wart 55k.
Teraz przygotowuję się do meczu z AEK. Przed momentem pogoniłem Olympiakos 3:2 ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja właśnie gram LM z AEK
Po pierwszej połowie 0:0 z lekką przewagą ![]()
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 25.12.2008 o godz. 17:37.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wy wszyscy już ciśniecie w eFMa "9" ? Czy ktoś jeszcze gra w "8" ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co za nudny remis :( Kurczę, nie ma kto grać na ataku ... sam młody ukrainiec nie wyrabia ;(
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja własnie kupiłem Mateja Rapnika z Hearts za 900 tys. Mam nadzieje że sie nie zawiode bo pilnie potrzebuje kogoś na lewą obrone.
KacpiTSW kogo masz w ataku ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha, to jutro pobiorę do nowa
Krissu ściągnąłem tego Czecha za 1,1 MLN![]() |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
![]() W dodatku straciłem środkowego obrońcę i żywcem nie mam kogo wystawić w następnym meczu. Moich trzech podstawowych kontuzjowanych albo zawieszonych! ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja 4:0 z AZ Alkmaar !!! Najwyższe moje zwyciestwo z nimi odkąd gram ! Dwie bramki Adriano Duarte , po jednej Suarez i Bjarnason.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, no debiut Kadlecia pikeny 2:0 z Lechią Vasin i Kadlec z 30m rzut wolny
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KacpiTSW widać że chłopak ma potencjał . U mnie niestety musiałbym Lille za niego 2,5mln zapłacić. Przegapiłem takiego piłkarza :(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widać, widać po kilku sezonach sprzedam go za kilka milinów
![]() ![]() |
|