|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a od jak długo grasz w czempioszipa?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
wie ktoś gdzie na pewno dostane FM 2009 ? wczoraj byłem w M1 Media Markt i dupa ostatnią sztukę już sprzedali ;/ a nie chce mi się jeździć w ciemno
no kurde Empik, nie pomyślałem o najprostszym ;/ dzięki Proud
Ostatnio edytowane przez Luu... : 20.12.2008 o godz. 15:45.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Empik
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Edit; Problem rozwiązany
![]()
Ostatnio edytowane przez White_Star77 : 20.12.2008 o godz. 17:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
a jak kopijuesz craka
nie wiem czy dobrze wytłumaczylem Ci![]() ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
9.0.1
Dwójka ponoć jeszcze gorsza... Wyjdzie jakiś porządny patch to wrócę do 09. Na razie nara! ![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zainstalowalem nowego patcha i wyskakuje mi aktywacja online co mam zrobic zeby gra działała prosze o pomoc
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czekać na cracka. Problemem jest przeczytanie kilku postów?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
lub jeśli masz pirata to czekać cierpliwie na działającego cracka pod 9.02.![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dla fanów starej poczciwej PES-owskiej "Szósteczki" - wyszedł już Ekstraklasa Patch 5.0
wszystkie informacje na forum Issonline.pl --> http://board.issonline.pl ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gral juz ktos na nowym patchu ? Rzeczywiscie cos poprawia ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niech Ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
śmiga? wszystko w porządku?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
putinm napisał(a):crack:
http://rapidshare.com/files/17502542....2009.9.20.rar śmiga? wszystko w porządku? nie działa :/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cóż to za crack?... W instrukcji pisze, że gre trzeba odinstalować, usuwać jakieś aktywacje. Wole poczekać na zwykłego cracka "kopiuj-wklej".
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kopiuj wklej nie otrzymasz ;] takiego napewno nie bedzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z powodu? Pod 9.0.1 takowy był.
Tak jak napisałem wyżej, na wcześniejszym patchu taki był, sam go miałem. Gra uruchamiała się bez potrzeby wklepywania klucza.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 20.12.2008 o godz. 20:33.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
W 2009 cracka kopiuj/wklej nie będzie, ponieważ jest "aktywacyjny" system zabezpieczeń.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie ja mam takie pytanko...
Opracowalem bardzo dobry trening ktory daej spore rezultaty ale pojawil sie po pewnym czasie problem.. Wszystko na poczatku idzie elegancko statystyki rosna,same zielone strzalki i bardzo dlugo sie to utrzymuje ozcywiscie w odpowiednim dozowaniu.. Natespuje pozniej delikatne zalamanie tego treningu pojawiaja sie spadki ale sa tez atrybuty ktoe nadal rosna.. Mija kolejnych pare miesiecy i strzalki calkowicie znikaja,nie ma ani atrybutow rosnacych ani malejacych a zespol gra tak nijak troche.. Gdzie tutaj jest popelniany blad,czy powinny sie pojawiac odpoczynki dla pilkarzy Czy czekac jak atrybuty znowu zaczna rosnac Co najlapiej zrobic |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech ktoś wytłumaczy dokładnie, " krok po kroku " co trzeba zrobić by FM odpalił na tym nowym patchu z crackiem. brrr
63.5 Kg bardzo często miałem podobnie, ale to w poprzednich wersjach. Taka sytuacja najczęściej miała miejsce u mnie w 3/4 części rundy. Po każdej rundzie odpoczynek dwutygodniowy+ lekkie korekty w treningu i powinno być dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
albo czy ma ktoś nowego cracka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Jak będzie to na pewno ktoś wrzuci. Po za tym za szybko bym sie nie spodziewał tego crack'a... trzeba poczekać zapewne parę dni
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A ja znalazłem kilka młodych grajków jakich ściągnołem do Wisły:
- Denys Vasin młody obiecujący Ukrainiec ściągnołem go za 250 tys. Euro. 2 dwóch meczach strzelił jedną bramkę, kreuje świetne akcje. - Radja Nainggolan jeszcze lepszy grajek, śr. pomocnik, Belg. Razem z Jirsakiem miażdża ) - Zakarie Boucher bramkarz, narazie próbuje go pozyskać za 1,1 MLN. )![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jak się pojawi to będzie TUTAJ
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mi do pewnego momentu FM09 chodził bez zarzutów. No ale przyszedł ten jeden mecz w którym po strzelonej bramce dla którejś z drużyn wyrzuca mnie z gry i pojawia się error. No i nie da się wrócić. To chyba koniec mojej kariery:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam inny problem nie moge zaakceptowac oferty ani wziąć udziału w konferencji prasowej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja nie mam żadnych problemów, jedyne co mnie drażni, to te opisy przed meczowe** np. Paweł Brożek nie może strzelić bramki od 240 min.
To ja mam taki, że przychodzą nowi zawodnicy i piszę, że jeśli zagra w danym meczu będzie to 25 występ w lidze, a gość przyszedł tydzień temu <lol> większych problemów z samą grą nie mam )
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 22.12.2008 o godz. 14:08.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|