|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Polska liga jest strasznie nudna. Poza tym meczy mnie nieustanny brak chceci przyjsca do Wisly kogos ciekawego.
Zawsze najwieksza frajde mialem zaczynajac w 5 lidze angielskiej. W ciagu 2 sezonow awansujesz 2 klasy w gore i napewno pojawi sie w koncu oferta z klubu zaplecza Premiership. W wiekszosci przypadkow te druzyny beda dysponowac niezla kasa na transfery.A jak awansujesz do Premiership Choc teraz preferuje wybrac zespol z czolowki innego kraju i nim sie pobawic. Olympiakos, AS Roma, Nantes,Valencia, Betis. Nie gralem nigdy w lidze niemieckiej i holenderskiej. Wiem ze wymagania taktyczne wobec twojej druzyny naprawde sie roznia w zaleznosci od ligi. A z ta edycja 2009 poczekam az beda patche i nie bedzie wiecej takich jaj o ktorych tutaj czytam. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
jedTS Ty uważasz że nikogo ciekawego sie nie zwerbuje do gry np: do Wisełki ? Hmm niezgodze sie , no chyba ze mówisz o graczach z pierwszych jedynastek mocniejszych drużyn. Bo talencików można sporo znaleść
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pograłem w tego FM 09 i szczerze jestem bardzo ale to bardzo zawiedzony.
No nie wiem ale jakoś bardziej podchodził mi FM 08. Jak na mój gust zamiast krok w przód to dwa kroki do tyłu. No ale może innym pasuje. Amen. P.S. Do Wisły bez problemu przeszedł mi Kallon i to za mały kontrakt. Druga sprawa, że grał jak ostatnia ciota i po sezonie odszedł. ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja mogłem pozyskać Tristana ( o ironio
) ale funduszy mi nie stykło. Ale i tak mam zgraną pake. Najstarszy zawodnik w pierwszej jedynastce to 26 lat ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no za 50 min bede miał i pogram w końcu porządnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
a ja musze isc do pracy i sobie nie pogram ;(
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nareszcie! Będzie potrzebny crack albo obraz płyty po zainstalowaniu łatki jeśli gra jest od wujka Torrenta?
Prędkość ściągania z rapida 60 kb/s @janko; pytałem czy jeśli mam gre - nie ze sklepu - to czy będzie mi potrzebny crack po spatchowaniu gry.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 19.12.2008 o godz. 19:28.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamson z rapidshare ściągnij a nie z torrenta
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Trzeba będzie zaczynać od nowa czy patch będzie działać w już rozpoczętej grze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() może za wyjątkiem tego ze urlopu nie moge wziąśc. Gry samej nie skopali tylko Polską lige ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no to zapowiadają się fajne święta, o ile będzie crack.. bo narazie chyba nie pójdzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
bez cracka to się nie obejdzie
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mam identyczne zdanie co kolega
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Heh FM 09 jest taki sam jak FM 08 wiec nei wiem czemu mowicie ze badziew? FM 09 ma kilka dodatkowych opcji wiec moze byc taki sam lub lepszy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Badziew bo wszystko przegrywasz
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakby ktoś znalazł takie cudo zwane crackiem, pod 9.0.2 to prosze o priva.
Co do powyższych komentarzy; FM2009 to badziew, z taką ilością bugów nie da sie grać, mam nadzieje, że 9.0.2 je wyeliminuje i okaże sie, ze to najlepsza odsłona FMa. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja mam orginalnego i poki co gram lige hiszpanska Betisem ,jestem kolo 7-9 miejsca ,bugów nie zauwazylem zadnych a napewno wiekszych(wiem ze liga PL sa klopoty ale maja to naprawic)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
http://gry.onet.pl/1884178,,Football...wiadomosc.html
juz sie napaliłem zeby obie w to pograc przez neta, ale gdy zobaczyłem ze trzeba płacic ok 150 zł(30 funtów) za 4 miesiące gry to wale takie granie jeszcze pewnie zażyczą sobie 100 za pódełko. mam nadzieje że jakoś sie da i polacy zrobią dla Polaków specjalny serwer na którym bedzie można grac tylko na pódełku. cena to przesada.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wytłumaczy mi ktoś jak sciagnąc za darmo menagera na nokie e51?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ma ktoś już Cracka pod tego patcha 9.0.2
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Gra uruchamiała się normalnie aż pewnego dnia wyskoczył taki błąd. Wybija mnie przy uruchamianiu się FM-a.. Czy istnieje możliwość że po zainstalowaniu patcha 9.2.0 i wklejeniu cracka błąd zniknie ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wchodzisz na stronke www.4shared.com w wyszukiwarke wpisujesz nazwę z końcówką .jar szukasz gierkę na swoją rozdzielczość telefonu i ściągasz
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam problem z ekranem taktycznym w czasie meczu. Mam tam... 13 zawodników, podwojony napastnik i ofens. pomocnik :/ Jakaś rada? Sorry, jeśli już było...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
nie wiecie kiedy bedzie crak
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Moge sie tylko domyslac ze FM ma problem ze zdjeciem jakie wrzuciles do swojego profilu trenerskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pudło, nic nie wrzucałem. No ciekawy ten manager jest...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
no xml to sa chyba te pliki,ktore opisuja grafike w FM ,moze masz zły jezyk ustawiony w tym sensie ,ze w Windowsie masz inny a w grze inny ?Na przyklad ze w imieniu i nazwisku masz ą,ę a w grze ejst ustaiwony jezyk angielski,ale w sumie to chyba nie powinno byc problemu
Ostatnio edytowane przez hoho : 20.12.2008 o godz. 11:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jak czytam te komenatrze... http://www.cmrev.com/sufler/komentar...2.html?page=12 to mam wrażenie, że producenci FMa robią sobie jaja z graczy. Cytat:
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|