|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
100 ZŁOTYCH DŁUGU
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Michu w porządu chwilowo jestem w kraju jeszcze kilka dni ahh ta nasza piękna Polska
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A ten opis na gg o Leciu to ja ****a miałem? Ciężko mi Ciebie zrozumieć. Naprawdę mi się w to głowie nie mieści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Za Lechem przemierzamy cały świaaaaat ! ![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
głupkiem jest ten co dał pieniądze komuś kogo nie zna.. to że ktoś w internecie ma nick "coś tam TSW czy podpis "Tylko Wisła" to nie znaczy że to jakiś brat po szalu , tym bardziej ktoś kto nie oszukuje.. to tylko internet, pare liter jako nazwa użytkownika i nic więcej
ogólnie to śmiesznie się to wszystko czyta, zamknąłbym temat, typa zbanował i spokój. będzie chciał oddać pieniądze to odda, i choćby ktoś jeszcze napisał 20 postów "oddaj" to i tak zrobi po swojemu gdybym ja miał 12 lat i był na tyle głupi żeby przelewać obcej osobie pieniądze to mimo błędu jaki popełniłem po.......iłbym te pieniądze i dał sobie z tym spokój.. bo męczyczarnia o tą stwókę trwa od tygodni.
Ostatnio edytowane przez TYLKO___WISŁA : 06.11.2008 o godz. 22:37.
![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wiślacy! Nie widzicie że "Dym anka" cieszy każdy post o nim? szkoda czasu i nerwów.
Żal Przemo i stówy, ale niech to będzie przykrą lekcją.! Dla wszystkich. A temu..pacjentowi, jako stary Wiślak dedykuję mój awatar. |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A'propos, może 20 chłopa przeleje po 5 zł na konto PrzemooTSW? W sumie dla każdego śmieszna kasa, oszukany dostanie straconą stówę, a ze złodziejem nie będzie po co gadać. Tylko niech PrzemooTSW nr. konta poda i po sprawie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
I to jest moim zdaniem najważniejsza nauka z tej całej historii... wydrukować i oprawić w ramke... Bo że kolega dymek jest matołem zasługującym na dobry oklep to wiemy, ale z drugeij strony to osoby z tak naiwnym i głupim podejściem do życia, przelewajace bezstresowo OBCEJ OSOBIE kasę też dobrej opinii sobie nie wystawiają. Także niech one tez zastanowią się nad sobą i wyciągną wnioski. Za głupotę trzeba płacić, dobrze, że tym razem jest to "tylko" 100 zł... MYŚLEĆ!
Ostatnio edytowane przez felipe : 06.11.2008 o godz. 23:08.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
za glupote też trzeba placic,.... wole wrzucic na oprawe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Swoją drogą już z 10 razy wysyłałes do nich kase ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
a teraz straszy jakąś ekipą kasy nadal nie oddał AGFCL czymś takim mnie straszy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
No nie wpisuje w google to jakieś AGFCL i co mi wyskakuje: jakaś bojówka arki gdynia ja ten jeba*y przerzut mnie coraz bardziej wkur*ia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
No to grubo, ja bym sie zaczął bać ;D
http://i15.tinypic.com/48hgsud.jpg Hahah - Łęczna - Wisła - Lech - Arka - dobry koles ;o |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
arkowcy.pl napisał(a):
Oto to całe AGFCL chłopak teraz za Arką jest no no Poznał ich na meczu w Łęcznej hahaha oczywicie był w klatce
Ostatnio edytowane przez zimka : 15.12.2008 o godz. 22:00.
|
|
|
|
50 zł długu?
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dobre dobre temat bije rekordy popularności ehh żenada
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Arka nie istnieje na Pomorzu to szuka ludzi na Lubelszczyźnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
50 zł długu?
Offline |
|
|
4fan_player podpisuje sie pod tym co napisałeś Lechia Gdańsk ich gania na Pomorzu to szukają czegoś innego hehe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie ciskajmy chłopowi bo ma on coś ewidentnie z głową i to nie jest już śmieszne tylko żałosne :|
A swoją drogą to mu współczuję , gdzie się nie ruszy tam przejebane ma ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wczoraj miał na opisie ze zgarnął 500zl w Sts'ie....
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żenada to twoje drugie imię palancie.
Poznajesz? http://i34.tinypic.com/29cm8gh.jpgZostałeś rozkminiony. GAME OVER dymek. ![]() P.S. TB w twoim nicku to raczej bardziej do Legii pasuje więc chyba coś ci się pojebało. Za dużo razy zmieniałeś tożsamość. Uświadomię cię, teraz jesteś na forum Wisły Kraków. Opuść je jak najszybciej i trzymaj się od tego klubu z daleka. ![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
50 zł długu?
Offline |
|
|
Może odda dlug?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak to już jest jak ktoś jest ****ą bez honoru, człowiekiem bez żadnych wartości nazywajmy rzeczy po imieniu. Może zamknijmy już ten wątek.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to ładnie Harry
|
|
|
|
50 zł długu?
Offline |
|
|
Dobre Gratulację powinniście w FBI pracować
|
|
|
|
50 zł długu?
Offline |
|
|
TB to akurat nie od tego skrót o coś innego mi chodziło
|
|
|
|
50 zł długu?
Offline |
|
|
Sprawa Dlugu Mam Wysłać Doładowanie Dla Przema Na Komórke Koniec Tematu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
nie koniec, jak zobaczymy ****a potwierdzenia Przema, że mu pieniądz na komórkę wpłynął to będzie koniec
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Człowieku Ty powinieneś być deportowany na Kubę niech Cię Castro tam zamknie i nie dopuści do internetu. Ja bym nie mógł żyć ze świadomością że jestem takim hujem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dymek oddaj kasę, a nie stawiaj kebaby kolegom... TB to może TBag z Prison Breake'a.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 15.12.2008 o godz. 23:00.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|