The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Solidarność powinna przeprosić za stan wojenny?
TAK, przecie to przez nich 21 19,27%
NIE 88 80,73%
Głosujących: 109. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2008, 15:11
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
Rany Boskie! Co was niektórych tak omamiło? :O Jaruzelski fajny? Solidarność "BE"!? Nie wierzę w to, co czytam... ;/ widać, że nadal niektórym Wiślakom zostały gieteesowskie korzenie... dajcie spokój.. ;/ zamknąć ten temat, bo mi się przykro robi..

wynik sondy mówi sam za siebie - nie przekonałeś nas sambo...

siara - lepiej tego ująć nie można

jak widzę mordę Kiszczaka w onet.tv i cytat: "Nie przepraszam za stan wojenny" to po prostu nóż w kieszeni mi się rozkłada..

Drogi Aro - nikogo do niczego nie mam zamiaru przekonaywać i broń mnie Panie Boże aby w tym temacie chciał!!! ( ten gieteesowski korzeń - łezka kręci się w oku he he)

To co napisałem to jest chłodna analiza tego co się w Polsce obecnie dzieje.

Jeśli ktoś zupełnie z boku poczytał popatrzył - posłuchał jak z dziubków sobie spija obecnie triumwirat - MICHNIK-JARUZELSKI-WAŁĘSA - to do innego przekonania dojść nie można - jak tylko do tego.

Gdyby nie SOlidarnosć nie byłoby stanu wojennego, Skoro Jaruzelski jest wybawicielem narodu i człowiekiem honoru - to ludzie SOLIDARNOSCI POWINNI PRZEPROSIĆ.

Zarówno nas jak i rodziny zabitych ludzi.

Czyż moje rozumowanie jest pozbawione podstaw?

Zbychu napisał(a):Wyświetl post
Czego się to człowiek z internetu nie dowie.

Jeszcze troche i będziemy pod AK dołki kopać.Ileż to polskich rodzin było ciemiężonych z powodu uczestnictwa ich ojców w Armii Krajowej.

dokładnie - nieswiętej pamieci morderczyni Wolinska sie skarżyła ile roboty miała. A ile roboty miał brat Michnika to łohoho

Sensej napisał(a):Wyświetl post
sambo ale te 44% teskni za kasa jaka była pod koniec. Że na mieszkanie nie brało sie kredytu na 50 lat, że praca była.

a ja myslę, że ten wynik wyżyłowany jest przede wszystkim przez młodych ludzi
Ostatnio edytowane przez sambo : 13.12.2008 o godz. 15:20.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów