|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
1) Bełchatów - 30
2) Lubin - 27 3) Korona - 27 4) Legia - 27 5) Wisła - 25... |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Dyskobolia miała 5pkt po rundzie jesiennej. W 10ost kolejkach, 9 wygrali z rzędu i w ostatniej kolejce zremisowali z Lechem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
PS. Zalapie sie chociaz na 2 Tyskie z tej kraty? ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może ktoś rzucić fotką ?
Ok jest w dziale infonet
Ostatnio edytowane przez piter116 : 07.12.2008 o godz. 21:24.
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
A wygrali 14 z rzędu?
Było pewnie tak jak Verter napisał, kojarzyłem właśnie taką serię około 8-9 wygranych pod kierunkiem Janusza Białka ![]() Może jeszcze kiedyś zaszarżujesz, a ja będę próbował podyskutować i mnie złapiesz.. ![]() Pozdro tak w ogóle |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokladnie od 21.kolejki wygrali 8 meczy z rzedu i jeden remis mieli. Stawiales krate za 14 z rzedu to ni ebadz z Kaluzy i postaw ze 2 za pamiec 10 seozon wstecz
Ktos chcial oprawe: http://pl.youtube.com/watch?v=QxcP7t-ONek
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 07.12.2008 o godz. 21:23.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://i33.tinypic.com/2zgsv0y.jpg
http://i37.tinypic.com/b484ld.jpg http://i38.tinypic.com/2ccmck3.jpg Tak wogóle patrzę na tabele i przypomniał mi się pewien wywiad sprzed kilku miesięcy. Pamiętam jak wtedy kilka osób się z tego śmiała ale.. hmm Z perspektywy czasu słowa Reissa (bo o nich mówię) się sprawdzają. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Agnieszka : 07.12.2008 o godz. 21:37.
![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
I co takie ultra fajnego w tej oprawie.
Nawet nasza sasiadka może odpalić tyle rac. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie może, nie chodzi ich tylu na mecze. Musieliby po 2 trzymać albo rezerwowych na trybunach poustawiać.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odnosnie frekwencji to wg zdecydowanie na plus w tym sezonie Gornik Zabrze. Wczoraj 14.000 ludzi ,a gdzie jest Gornik kazdy wie. Niby ze to przez tanie bilety , ale jak sie spojrzy tam na liczby to zawsze jest duzo. Zreszta ogolnie odnioslem wrazenie ze coraz wieksza liczba osob na meczach ekstraklasy. Wisla, Lech, Lechia, Zabrze---mnostwo kibicow tych miastach przychodzi na mecze. Rozczarowania to Legia(choc tutaj wiadomo ze sytuacja nie sprzyja) i Wroclaw. Na Oporowskiej powniino naprawde wiecej ludzi sie pojawiac bo graja calkiem calkiem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jedTS - a Chorzów to nie rozczarowanie?
Wygospodarowali Śląski na mecze z Legią i Wisłą i na stadionie gdzie w dwa mecze mogło przyjść (patrząc realnie 50 tys. ludzi) przyszło - 20... ;/ z czego naszych tysiąc.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadza sie...Chorzow to tez rozczarowanie. Niby klub popularny i lubianyna calym Slasku a tu masz...Tak. Dodaje Ruch do rozczarowan sezonu pod wzgledme frekwencji.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
PS. sezon sezonowi nie równy, moim zdaniem ówczesny Bełchatów,Korona czy nawet Zaglebie nie byli tak mocni jak obecnie Lech czy Legia. Wisła ma bardzo trudne zadanie -obronic mistrzowski tytuł,ale go obroni.Wierzę w to.
Ostatnio edytowane przez Dubi : 07.12.2008 o godz. 22:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co ciekawe wyniki wcale nie są gorsze niż rok temu. Dla mnie Ruch to kibicowskie rozczarowanie jesieni. Poza wyjazdami totalna klapa. Jeśli chodzi o sportowe rozczarowanie to na pewno Cracovia i Górnik. Raczej na dnie tabeli widziałem Piasta i ŁKS. Pozytywnie rozczarował Śląsk Wrocław. Jest to dla mnie największe objawienie tego sezonu i oby się wspięli jeszcze ze dwa miejsca - oczywiście nie naszym kosztem
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No i po rundzie - w skrocie moje spostrzezenia.
Niestety intuicja tym razem mnie nie zawiodla - przestrzegalem przed zbytnim przywiazywaniem sie do tych 14 punktow przewagi z ubieglego sezonu i niestety mialem racje(oczywiscie nie tylko ja).Przestrzegalem przed wysmiewaniem sie z mocarstwowych ambicji Lecha i tu tez niestety wyszlo na moje. Plusy -Oczywiscie Wroniecki Lech - bezapelacyjnie druzyna nr 1 - nalezy tylko cieszyc sie z lekko rwanego poczatku , bo inaczej byloby juz posprzatane.Realnie patrzac - kandydat nr 1 do mistrza, szczegolnie ze wiemy ze zima sklad nie bedzie oslabiony a na wzmocnienia bedzie przeznaczony ponad milion euro. -Slask - dziwilem sie ze olali Drzymale ale jak widac oplacilo sie - Bardzo solidna druzyna , na prawde w pewnych aspektach moglibysmy sie od nich uczyc. Dyskopolo - stracili Sikore a sa na topie Belchatow - bylem przekonany ze z Janasem to oni nic nie ugraja a graja bardzo solidnie. Zgodnie z mozliwosciami My - moglo byc lepiej ale nie ma co narzekać - 3 punkty to nic ale z jednym zastrzezeniem - musi dojsc do zmian w zespole i musza byc na to pieniadze - jesli znow wszystko pojdzie 'po kosztach' to na mistrza wd mnie nie mamy kompletnie zadnych szans a i o puchary bedzie zniezwykle ciezko. Mowiac w 100% szczerze - nie wierze w to ze Cupial zmieni swoje zapatrywanie na nasz klub , wiec nie wierze w realne wzmocnienia, a zeby liczyc sie w stawce potrzebujemy -solidnego bramkarza -przynajmniej 1 skrzydlowego z prawdziwego zdarzenia -napastnika o ktorego dopomina sie Skorza. Oczywiscie przydal by sie i srodkowy pomocnik i drugi skrzydlowy ale o 5 nowych konkretnych/gotowkowych grajkch mozemy zapomniec. Legia - wydawalo sie ze hiszpanski zaciag bedzie strzalem w 10tke - jak wiadomo byla to kula w plot ale mimo wszystko Legia uciulala te punkty i liczy sie w walce o mistrza. Minusy Niepokalani - finansowo stoja o wiele lepiej niz duza czesc naszej ligi a sa tam gdzie sa - boje sie ze nie spadna a zycze tego im z calego serca.Szkoda Doktora:/Gornik - ich fatalna postawa o tyle mnie cieszy, ze w koncu uzmyslowila niektorym ze Kasperczak nie jest zadnym magikiem a wrecz odwrotnie.W Gorniku sa pieniadze, wiec najpewniej utrzymaja sie w lidze ale zwalanie wszystkiego na poprzedniego trenera, jest wd nietrafne.Nie zdziwilbym sie gdyby Gornik mial przynajmniej kilka punktow wiecej ze starym trenerem. Ogolnie rzecz biorac tak jak i walka o mistrza, tak i walka o utrzymanie, zapowiada sie pasjonujaco. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wg interii jestesmy jedna z trzech... najgorszych druzyn w lidze
razem z Cracovia i Gornikiem http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...a-ligi,1223352 Rozumiem ze od mistrza wymaga sie wiecej, ale zeby po 4 miejscu i 3 pkt straty do lidera stawiac Wisle wsrod najgorszych zespolow ? Jaja ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Według tego rankingu to jesteśmy nawet gorsi od Cracovii
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Śmieszny ten ranking... piszą o Wiśle jakby ona miała spaść z ligi, a nie walczyć o mistrza
I nawet Cracovia przed nami ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Znając życie to jakieś dziewczynki na tzw.stażu
pisały te brednie, które o sporcie nie mają żadnego pojęcia. Czym Wy się przejmujecie.![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
To jest ranking rozczarowań. Troche to niefortunnie zformułowali. A czy jesteśmy roczarowaniem? Na pewno tak. Choć moim zdaniem przy naszej polityce transferowej i tak trzymamy się nieźle i cieszę się, że zachowujemy realne szanse na tytuł.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ale czym tak bardzo zaskoczyliśmy szczerze zmartwioną naszymi losami Interię? Że mimo osłabień (braku wzmocnień) i nagonki na nas w mediach jednak nie tracimy kontaktu z czołówką i wciąż liczymy się w walce o Mistrza Polski?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W tamtym sezone byly placze ze przez Wisle ktora zdominowala lige ta nie jest atrakcyjna chyba ze walka o pozycje 2 i 3 jest ekscytujaca
W tym roku jak sie liga wyrownala i 5 zespolow ma realne szanse na wygranie ligi na polmetku ligi, to sa placze ze Wisla jest rozczarowaniem bo nie jest tak silna jak rok temu i nie deklasuje przeciwnikow. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Rozczarowanie powinno być takie, że transferów nie było wielce obiecywanych i wybitnych.
komentarz z interii napisał(a):
Ostatnio edytowane przez DrewniaQ : 08.12.2008 o godz. 13:38.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jako, że kolejny nudny dzień w pracy, postanowiłem zajrzeć na forum Lecha (wiaralecha). Ostatnim razem byłem tam przy okazji transferu Dolhy i co tu dużo gadać, namnożyło się u nich kibiców sukcesu, chyba jeszcze więcej, niż kiedyś u nas. Najbardziej rozbudowany wątek rzecz jasna o transferach, a tam niespodzianka. Jeden typ proponuje Astiza i Pawła Brożka, na co dostaje odpowiedź, że za rok mają grać w lidze mistrzów i z czym do ludzi z takimi zawodnikami. Normalnie rozrywka gwarantowana. Polecam wszystkim przygnębionym pogodą za oknem.
![]()
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/sport/1,65025,60..._Warszawa.html
Zdaje sie, ze powoli odpada jeden z kandydatow do mistrzostwa. Jesli Polonia przetrwa Wojciechowskiego to bedzie mogla mowic o duzym szczesciu. Niestety obawiam sie, ze ten pan to moze byc kolejny, tfu tfu, Ptak w polskiej pilce. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zdaje się, że powoli odpada drugi
Cytat:
Żeby coś z tego "odpadania" było dla nas to my się musimy wzmocnić. A co do Groclinu vel Polonii: Tej drużyny nie toleruję i szczerze z całego serca życzę im jak najgorzej ![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Brak honoru, brak przyzwoitości (szkoda, że jeszcze nie kupili sobie miejsca w pucharach europejskich) i 2000 widzów na nawet hitowych meczach - w mieście liczącym blisko 2 mln mieszkańców. Do tego sojusz z Sami-Wiecie-Kim. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Mi tam zal kazdego klubu, zwlaszcza, ze jak wynika z artykulu to wcale nie musi byc ostatni klub tego pana. Przeniesie sie dajmy na to do Lublina albo do Katowic i tam tez spalona ziemie zostawi.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|