|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
To co Pawelek wyprawia w bramce to jest jakas parodia,za kazdym razem jak akcja leci pod nasza bramke to mam dreszcze... bo sobie przypominam kto jej "broni"... to ja mam dola!!!!!!!!!!!!!!!! jak patrze na Pawelka!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
aaaa.... przepraszam.... ponioslo mnie.... zapomnialem ze mamy klasowego GOALKEEPERA ktory tylko sie doluje bo go kibice nie wspieraja,i przez to wpuszcza KULFONA za KULFONEM !!!!!!!!!!!!! Chyba kpisz...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A jak myślisz, dlaczego Pawełek wychodzi regularnie w 1 składzie? Dlatego, że Skorży się Wisła znudziła i chce osiągać jak najgorsze wyniki aby go wywalili czy może dlatego, że nie mamy w klubie nikogo lepszego w chwili obecnej? A może sam prezentujesz na tyle wysokie umiejętności bramkarskie, że mógłbyś grać w wyjściowej 11 Wisły i nie puszczać żadnych szmat- jeśli tak to co Ty tu jeszcze robisz?
Swoja drogą muszę Cię zmartwić, bo Pawełek z Odra zapewne też wyjdzie w pierwszej jedenastce- możesz iść zatem dalej łapać doła. |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]() . Dlaczego Pawelek wychodzi regularnie![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
patrzę
![]() i w ogóle się nie martwię, czołówka, tylko 3 pkt straty do lidera. o co Tobie i innym histerykom ciągle chodzi? przestań się Ty i Tobie podobnym tak podniecać.. bo panikujecie jakbyśmy co najmniej do 2 ligi spadli. zmiany trenerów, wywalanie zawodników, Cupiał sprzedaje Wisłę... zachowujecie się jak media, które szukają taniej sensacji..Przegrana z Ruchem : "Koniec wielkiej Wisły", wygramy z Odrą "Powrót wielkiej Wisły" , zygać się chce tymi bredniami pismaków i ekspertów od siedmiu boleści
![]() Jeśli miałbym wybierać między zawodnikiem któremu tak dobrze na boisku nie idzie ale jest przywiązany do klubu i kibiców, a zawodnikiem który dajmy na to strzela po 2 bramki na mecz a klub ma w dupie to wybieram to pierwsze. tak już mam i dobrze mi z tym ![]()
Ostatnio edytowane przez element : 01.12.2008 o godz. 21:38.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|