The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jazda
Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2008, 18:09
To co Pawelek wyprawia w bramce to jest jakas parodia,za kazdym razem jak akcja leci pod nasza bramke to mam dreszcze... bo sobie przypominam kto jej "broni"... to ja mam dola!!!!!!!!!!!!!!!! jak patrze na Pawelka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.12.2008, 18:20
Jazda napisał(a):Wyświetl post
To co Pawelek wyprawia w bramce to jest jakas parodia,za kazdym razem jak akcja leci pod nasza bramke to mam dreszcze... bo sobie przypominam kto jej "broni"... to ja mam dola!!!!!!!!!!!!!!!! jak patrze na Pawelka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Weź się człowieku opanuj.
Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Stary 01.12.2008, 18:41
fst napisał(a):Wyświetl post
Weź się człowieku opanuj.
aaaa.... przepraszam.... ponioslo mnie.... zapomnialem ze mamy klasowego GOALKEEPERA ktory tylko sie doluje bo go kibice nie wspieraja,i przez to wpuszcza KULFONA za KULFONEM !!!!!!!!!!!!! Chyba kpisz... A moze nie... Moze niech Mario zostanie grajacym trenerem
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.12.2008, 18:51
A jak myślisz, dlaczego Pawełek wychodzi regularnie w 1 składzie? Dlatego, że Skorży się Wisła znudziła i chce osiągać jak najgorsze wyniki aby go wywalili czy może dlatego, że nie mamy w klubie nikogo lepszego w chwili obecnej? A może sam prezentujesz na tyle wysokie umiejętności bramkarskie, że mógłbyś grać w wyjściowej 11 Wisły i nie puszczać żadnych szmat- jeśli tak to co Ty tu jeszcze robisz?

Swoja drogą muszę Cię zmartwić, bo Pawełek z Odra zapewne też wyjdzie w pierwszej jedenastce- możesz iść zatem dalej łapać doła.
Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Stary 01.12.2008, 19:05
fst napisał(a):Wyświetl post
A jak myślisz, dlaczego Pawełek wychodzi regularnie w 1 składzie? Dlatego, że Skorży się Wisła znudziła i chce osiągać jak najgorsze wyniki aby go wywalili czy może dlatego, że nie mamy w klubie nikogo lepszego w chwili obecnej? A może sam prezentujesz na tyle wysokie umiejętności bramkarskie, że mógłbyś grać w wyjściowej 11 Wisły i nie puszczać żadnych szmat- jeśli tak to co Ty tu jeszcze robisz?

Swoja drogą muszę Cię zmartwić, bo Pawełek z Odra zapewne też wyjdzie w pierwszej jedenastce- możesz iść zatem dalej łapać doła.
Prosze cie... nie filozuj... jak ciebie to nie martwi to popatrz na tabele i ostatnie wyniki. Dlaczego Pawelek wychodzi regularnie? Moze dlatego dlaczego regularnie wychodz Cantoro... ale pewnie on tez jest twoim zdaniem rewelacyjny
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.12.2008, 21:23
Jazda napisał(a):Wyświetl post
jak ciebie to nie martwi to popatrz na tabele
patrzę

i w ogóle się nie martwię, czołówka, tylko 3 pkt straty do lidera.

o co Tobie i innym histerykom ciągle chodzi? przestań się Ty i Tobie podobnym tak podniecać.. bo panikujecie jakbyśmy co najmniej do 2 ligi spadli.
zmiany trenerów, wywalanie zawodników, Cupiał sprzedaje Wisłę... zachowujecie się jak media, które szukają taniej sensacji..

Przegrana z Ruchem : "Koniec wielkiej Wisły", wygramy z Odrą "Powrót wielkiej Wisły" , zygać się chce tymi bredniami pismaków i ekspertów od siedmiu boleści

uzytkownik_forum napisał(a):Wyświetl post
Swoja droga, to co mnie obchodzi to, czy Pawelek jest fajnym facetem przywiazanym do barw klubowych, skoro na bramce jest slabiutkim bramkarzyna ? To drugorzedny atut; On ma bronic, a jak broni dobrze, to dla mnie moze byc fanatykiem Kamaxu Kanczuga
Może mieć pod koszulą podkoszulek z napisem "Cracovia Pany" , ważne że dobrze broni.

Jeśli miałbym wybierać między zawodnikiem któremu tak dobrze na boisku nie idzie ale jest przywiązany do klubu i kibiców, a zawodnikiem który dajmy na to strzela po 2 bramki na mecz a klub ma w dupie to wybieram to pierwsze. tak już mam i dobrze mi z tym
Ostatnio edytowane przez element : 01.12.2008 o godz. 21:38.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 01.12.2008, 21:57
element napisał(a):Wyświetl post

i w ogóle się nie martwię, czołówka, tylko 3 pkt straty do lidera.

o co Tobie i innym histerykom ciągle chodzi? przestań się Ty i Tobie podobnym tak podniecać.. bo panikujecie jakbyśmy co najmniej do 2 ligi spadli.
zmiany trenerów, wywalanie zawodników, Cupiał sprzedaje Wisłę... zachowujecie się jak media, które szukają taniej sensacji..

Przegrana z Ruchem : "Koniec wielkiej Wisły", wygramy z Odrą "Powrót wielkiej Wisły" , zygać się chce tymi bredniami pismaków i ekspertów od siedmiu boleści

)
Święte słowa. LUDZIE ogarnijcie się! 3 pkt straty to jeden mecz. Wszystkie z czołówką jeszcze przed nami ale i przed nimi. Oni potrzebują naszego wsparcia i tylko tak możemy im pomóc a nie tylko szukać winnych. A to, że media wieszczą nam rychły koniec? Zawsze tak było. Od dobrych kilku lat jesteśmy na szczycie a oni i tak szukają dziurę w całym. Z Odrą wygramy, tego jestem pewien. A potem potrzeba tylko dać spokojnie popracować Skorży.
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 01.12.2008, 22:45
element napisał(a):Wyświetl post
patrzę
Może mieć pod koszulą podkoszulek z napisem "Cracovia Pany" , ważne że dobrze broni.

Jeśli miałbym wybierać między zawodnikiem któremu tak dobrze na boisku nie idzie ale jest przywiązany do klubu i kibiców, a zawodnikiem który dajmy na to strzela po 2 bramki na mecz a klub ma w dupie to wybieram to pierwsze. tak już mam i dobrze mi z tym
Nie wiem, czy Pawelek ma pod koszulke meczowa pasiasty trykot, natomiast wiem, ze broni beznadziejnie. Jak mi powiesz, w czym objawia sie "wislackosc" Pawelka niwelujaca Jego braki jako bramkarza, to postawie Ci i kielbase, i dam ultrasom
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów