|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
ja od dłuższego czasu myśle nad tatuażem sam je rysuje tylko nie wiem czy są dosyć dobre....
podam wam jeden link a wy sami zdecydujcie.... http://img225.imageshack.us/my.php?i...iagdaskij4.jpg troszeczkę kiepskim aparatem robione ale tym się nie przejmujcie ![]() to jest na formacie kartki A4... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
pamietaj ze tatuaz jest na "cale zycie" rysuj dalej ale nie mysl aby to przelozyc na skore moja prywatna opinia bez napinki
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ej Peter , przeciez widziales moje dwie dziary na ramionach i wiesz , ze to uczynilem calkiem swiadomie.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
zdj zaraz po zrobieniu
![]()
ZERO szacunku dla tego gatunku
A.C.A.B. |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
a dlaczego tego nie przekładać chociaż by nawet i na plecy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]()
A.C.A.B. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja zupełnie zielony w tym temacie, jak chciałbym tatuaz to musze wymyslec sobie własny wzór na kartce? tylko jest jeden problem bo nie za bardzo mam 'rękę' do kreslenia, a wzorców zaproponowanych w studiach nie chce bo nie sa oryginalne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Idziesz do studia.. mówisz gościowi co chcesz.. podajesz jakieś przykłady plus własną inwencję.. on robi projekt w ok. tydzien, potem przyłazisz obejrzeć, ew. jakieś poprawki i jest ok. Równie dobrze poproś jakiegoś kolegę, który ma do tego smykałkę. ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Taki wariant o jakim uher pisze, badz pozostaje internet - 'gotowce' ,rysunki, okladki plyt ,plakaty - w calosci badz we fragmentach a nawet zdjecia dobrze spreparowane
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
nie pamietam...ale jest duzo podobnych
![]()
A.C.A.B. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moja pierwsza dziara http://img440.imageshack.us/img440/7310/p1060161va3.jpg
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie a w którym miejscu boli najmniej bo chcę stopnowo sie przyzwyczajac
Ostatnio edytowane przez Bobic : 27.01.2009 o godz. 22:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
ps.konkretne łapsko ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja mam na ramieniu i bylo ok...takie lekkie pieszczoty
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ma ktos jakies fajne na tatuaz
![]()
WISLA TO CALE NASZE ZYCIE
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://img10.imageshack.us/my.php?image=img1356.jpg
Moje pierwsze i juz 4 letnie tatoo jak ktos przeczyta "bunt" to go <killer> |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Uuuu...to jest to! Coś kapitalnego i do tego kapitalne hasło. Pozdrawiam serdecznie.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
dzięki
... |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
wyraźnie jest BSNT
taka czcionka ![]() A B G
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie BUNT Nie za bardzo ogarniam czemu ludzie wsadzaja hasla w lacinie. Ile razy sie spotkales z pytaniem, co to oznacza ? No chyba ze obracasz sie w kregu wyjatkowo wyedukowanych ludzi. JA nie ejstem i musialem zerknac do wikipedii : ( Podobnie jak nie rozumiem ludzi z chinskimi znaczkami. Dla mnie o wyglada jakby mieli na arku napis: Kaczka w sosie kung - po i 3 sajgonki :/ Wyrazne to to napewno nie jest. : ) ooo... http://en.wikipedia.org/wiki/Special...rch=bsnt&go=Go : ))))))))) ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
7 kotów - dosadna krytyka, ale niestety (dla właścicieli tatuaży) prawdziwa... ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
niestety a może stety, ich kram ich zabawki, nikt nie musi tego ogladać jeśli nie chce...Wszyscy pewnie z Was mają jakieś ciuchy z jakimiś angielskimi czy innymi wyrazami czy zwrotami pewnie polowa też chuja wie co to znaczy ale i tak nosi.Wiem, że skala troche inna ale chyba jednak podobnie sie to ma. bez spiny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Sentencje łacińskie po prostu bardzo fajnie brzmią, a z wieloma można się do dziś spotkać i sporo osób jednak zna ich znaczenie (np. vide cul fide). Trzeba jednak z nimi uważać, bo często osoby, które nie znają łaciny robią sobie taki tatuaż z jakimś błędem ortograficznym/gramatycznym.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
tekst jest po łacinie bo po polsku by sie nie zmieścił ;p a tak na poważnie poprostu mi sie podoba i tyle
tatoo jest dla mnie i mi sie musi podobać ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ja polecam studio przy rynku na ulicy grodzka 2 pierwsze piętro o nazwie ania tattoo a jesli chodzi o ceny to cherb wielkości małej naszywi w koloże to około 280zł sam tam ide więc polecam stronka. www.photoblog.pl/aniatattoo tam znajdziecie GG do dziewczyny ktura zrobi wam profesjionlny tatuaż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Panowie po pół roku namysłu zdecydowałem się jednak na tatuaż Wiślacki.
Jak myślicie, czy w "kulcie" mi taki zrobią, czy tam raczej nie mieszają się w "sprawy kibicowskie"? Chciałbym Białą Gwiazdę i poniżej niej gotycką czcionką napis "Wisła". Czy mógłby mi ktoś zrobić taki projekt w photoshopie żebym mógł pokazać tatuażyście? ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|