|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pawełek, od niego wszystko się zaczęło. Do stanu 2-0 gra żałosna. Sędzia słabiutki, Sobol i Baszczu głupi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ja bym nie tylko się odezwał a jeszcze z bani mu przy.......ił
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jeśli Chodzi Ci o sędziego w 1906% zgadzam się z Toba.Nie obwiniał bym Pawełka bo piłka śliska każdy popełnia błędy..Gdyby nie dwie czerwone o remis byłbym spokojny na fali byli po strzelonej bramce. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Boli porażka, ale lepiej ze Śląskiem niż z innymi.
Potrzebne są zdecydowane działania, ale niech nikt nie pisze że zagrali bez ambicji. Kartki głupie, ale całkowicie usprawiedliwiam Sobola i Baszcza, bo wynikały z nerwów po ewidentnych błędach sędziego. Ja bym mu jeszcze jebnął. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Chyba sobie żartujesz. Czy Sobol i Baszczyński to dzieci ? Ci goście mają 30 na karku, w polskiej piłce osiągnęli w zasadzie wszystko i wykręcają taki numer? Zresztą chciało by się powiedzieć `znowu`. Gdybym nie oglądał meczu i ktoś mi powiedział że dwóch Wiślaków wyleciało z boiska za pyskowanie to w ciemno obstawiał bym właśnie tą dwójkę. Od wyzywania sędziego są kibice a nie piłkarze. Może jakby dostali spore kary finansowe to by się nauczyli profesjonalizmu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
chłopie grałeś kiedyś w piłkę sytuacjach.Ja się wcale nie dziwie Sobolowi,jak Gigant napisał-sędziemu bym jeszcze przyjebał. ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Fakt faktem, że kopacze znowu podeszli do meczu na pełnym tu-mi-wisizmie a przy ambitnej postawie WKS'u zaczęły z czasem się i kłopoty i nerwy. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|