|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
||
http://www.90minut.pl/news.php?id=806524 Cytat:
4 lata starszy, poza tym wielu ma sytuacje strzeleckie, rzecz w tym żeby je wykorzystywać ;-) a on w tym 3 bramki w zeszłym sezonie 2800tys ojro? NIeeeeeee pozdrawiam ![]()
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 19.11.2008 o godz. 18:01.
![]()
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Pozdrawiam ![]()
Żuraw my personal Jesus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nowak chyba szuka lepszego klubu. Taki wywiad, Brożek odchodzi, Niedzielan odchodzi, ja bym chętnie przyszedł. Kto powiedział, że wymienmieni odchodzą i że wisła chce Nowaka. Nowaka póki co chce kilku forumowiczów. Chłop ma potencjał, ale ma też 24 lata, jest kontuzjogenny i jest zawodnikiem podobnego typu i podobnej klasy co Boguski i Małecki. No i jeszcze cena 800 tyś. euro. Za połowę tego może i możnaby spróbować, ale za taką kwotę to można mieć np. młodszego Mąkę, albo Cetnarskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.11.2008 o godz. 19:06.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gułe to rozumiem, bo to najlepszy środkowy w lidze, ale Costy? Po co? To drewno jest, kiwki brak, szybkości brak, no i jakoś bramek nie strzela. A Szczota po co? Jest lepszy od Pieti czy Diaza?
Powód: dopis
Ostatnio edytowane przez czesiu : 19.11.2008 o godz. 19:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zamiast Włodara już bym wolał Arru
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Z tego co wiem ten Chrapek to talent większy od Leszczaka i ma lepiej poukładane w głowie .Zobaczymy co z niego będzie . ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A co Leszczak lubi się zabawić?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę, że nie ma sensu nakręcać spirali nienawiści między kibicami obu klubów. Wy nam Svitlicę i Okukę, my wam Szula - i "chwatit"
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mila też nie byłby najgorszy
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
kto to jest ''chwatit''?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wszytsky tylko nie Mila błagam
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie mam 100% pewności ale chyba Fluminense przedłużyło kontrakt z Brazylijczykiem Romeu do którego podobno się przymierzaliśmy. Nie mam źródła, informacja pochodzi ona od kibica Flu i przedłużenie umowy miało miejsce parę miesięcy temu. Zresztą moim zdaniem gdyby tego nie zrobił to siedziałby teraz gdzieś w rezerwach tak jak Marcelo.
Co do Mili to może i potrafi kopnąc prosto piłkę ale to chyba kierunek nie w tą stronę co trzeba. Zresztą gool co to za śmieszne źródło, podparte super cytatem Skorży wypowiedziany pewnie 100 lat temu "Mila potrafi grać w piłkę"
Ostatnio edytowane przez westersyl : 20.11.2008 o godz. 23:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ta bzdura na temat Mili wzięła się z wywiadu tegoż Sebusia dla GW
większych pierdoł dawno nie czytałem podobno Skorża zainteresowany jest także poza J. G. ze Śląska także dwoma innymi pomocnikami ze Śląska: S. Dudkiem (rocznik 1980) i K. Ostrowskim (1982) tajna lista Bednarza wyciekła ![]()
Ostatnio edytowane przez manson777 : 20.11.2008 o godz. 23:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostrowski to fajny chlopak, podoba mi sie sposob w jaki prowadzi pilke. Potrafi tez calkiem fajnie dograc, jednak klopot z nim jest tego rodzaju, ze w przeciwnienstwie do J.Gancarczyka nie strzela bramek, a my juz mamy jednego prawoskrzydlowego, ktory nie wie co to zdobywanie goli.
Nie chodzi o jakas kanonade jak w wykonaniu Zienia w ubieglym roku, ale te 5 goli na sezon, to powinien byc wymog dla skrzydlowego majacego zamiar grac w zespole, ktory chce walczyc o najwyzsze cele. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
a czy to nie goool pisał o tym, że Garguła podpisał kontrakt z Wisłą?
![]() i wszystko jasne... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
bez szydery, bo wtedy nawet strony GKS-u Bełchatów włącznie z Wiślackimi ( w tym TWSD) pisały o podpisaniu kontraktu.. było jedno wielkie zamieszania aż nagle boom, jednak nie.
co do tematu.. to chyba jakiś żart z Sebkiem. Wisła jest za mocna dla niego.
Ostatnio edytowane przez TYLKO___WISŁA : 21.11.2008 o godz. 00:24.
![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podając jako źródło "Goool.pl", tak więc szyderstwa są jak najbardziej uzasadnione. Szczególnie, jeśli przypomnimy sobie późniejszą informację o "ataku hackerów", którzy to rzekomo wrzucili tę informację.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
hehe ,e tam - nowe pokolenie moze nie rozumiec takich rzeczy ![]() A co do Sebusia - jestem za ale tylko w pakiecie z 'nauczycielem' ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pozdrawiam ![]()
Żuraw my personal Jesus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mile trzeba było brac jak był w ŁKS-ie na wypożyczeniu z Valerengi kosztował Śląska 460 tyś Euro.Wtedy też sie wyrózniał dobra grą.Pamietam że zaliczył fajna asyste przy bramce na Reymonta.Po udanych występach w Śląsku myśle że cena spokojnie waha sie koło 700-800 tyś E.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 21.11.2008 o godz. 08:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do wyjęcia za darmochę jest Damian Gorawski. Przymierza się do niego Górnik bo chce go Heniek (ciekawe dlaczego) ale myśle że chętnie wróciłby na stare śmieci. Od razu uprzedzę fakty bo wiem że zaraz odezwie się chór mówiący że kolo jest wypalony, że nigdy rewelacją nie był i że ma swoje lata... Panowie Marcin Zając z Ruchu też ma swoje lata i był do wyjęcia w letnim okienku transferowym również za darmo. Jak gość gra każdy widzi. Łobo nie wychodziłby nawet na zmiany gdyby Zając grał w Wiśle. Gdyby przyszedł Gora byłoby podobnie.
Pozdrawiam ![]()
Żuraw my personal Jesus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Baszczu jest na liście życzeń Henia Kasperczaka bo jak twierdzą prezesi Allianzu sponsora Górnika chcą oprzec drużyne na Ślązakach.
Za pół roku kontrakt w Wiśle skończy się obrońcy Marcinowi Baszczyńskiemu, urodzonemu w Rudzie Śląskiej byłemu graczowi Ruchu. - Nic nie wiem o tym, że miałbym być na liście życzeń trenera Kasperczaka, choć akurat zainteresowanie z jego strony to dla mnie zaszczyt i przyjemność. Na razie żadnych rozmów nie było - wyjaśnia Baszczyński. - To dla mnie jeden z czołowych piłkarzy na swojej pozycji w polskiej lidze - komplementuje "Baszcza" Tadeusz Fogiel, menedżer, który doradza Kasperczakowi w ruchach transferowych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dawidowski też miał być nienajgorszy
Eh... Skorża chyba cały czas tęskni za Amicą i Groclinem i najchętniej wszystkich ich byłych graczy by przygarnął... Może mi ktoś przypomnieć dlaczego nie ma u nas Lewandowskiego?
Ostatnio edytowane przez thechris : 21.11.2008 o godz. 11:54.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|