|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Żebyście się nie zdziwili odpalając grę jak Błaszczykowski będzie gorszy od Murawskiego, Djurdjevic lepszy od Descargi a Kotorowskiego na początku gry kupi potentat z Premiership.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A grasz w podstawowa wersje czy z patchem 9.1 ?
po miesiacu kotorowskim narazie sie interesuja u mnie kluby greckie (aris i pireus) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie gram w żadną, ale w wersji demo i w tej którą ściągnął kumpel tak było ;p patch zatem likwiduje te nieścisłości, jak piszesz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ponoc jest straszny blad w tym FM, na koniec sezonu wydupcaja cie z klubu , niezaleznie czy zdobedziesz z np. wisła mistrza polski i wygrasz LM czy spadniesz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Niech sie wypowie ktoś kto już dograł 1 sezon, może jest to kwestia wadliwego cracka?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
a jak Wisełka w LM sobie radzi? Jest jakiś super talent?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy tylko ja nie moge wziąść urlopu?
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
taki myk w piratach podobno.
jest gdzieś sprawdzona, dobra wersja już? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mówiłem że 2009 będzie szajsem
Tylko '08. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() U mnie na razie bez większych błędów, killer-rogów czy killer-czymkolwiek (gram z patchem). Ilość bramek w normie, żadnych wiekszych bugów po kilku meczach nie zauwazyłem. No, może kontuzje bo już w przedsezonowych sparingach na 2tyg wypadł mi Cantoro a na miesiąc Brożek i Jirsak (+jeszcze dwóch w rezerwch) ale musze zagrać dłużej żeby się przekonac czy to przypadek czy bug jak w FM08. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nie można iść na urlop to na 100% cię wyleją.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cracka dobrego nie ma jeszcze podobno, ja tam poczekam do wyjścia wersji PL w sklepach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli że trzeba poczekać na dobrego cracka.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Albo namówić 4 kumpli i kupić gre na spółe. Wychodzi niecałe 20zł na głowe. Jeden cd-key można rejestrować na 5 komputerach.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No niby tak tylko że wtedy nie pograsz przez neta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja kupuje sam gre
juz mam kase tylko czekam na premierę Polską a jakie wrażenia z gry na demo ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam prośbę do tych, którzy mają ciągle zainstalowaną wersje 08 i stosuja Tug's Training. Mógłby ktoś wrzucić screeny tego treningu? Zapomniałem to zrobić zanim odinstalowałem FM08, a chciałbym na jego podstawie ustawić sobie reżim w FM09 bo fajnie się sprawdzał w poprzedniej edycji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bramkarze
Obrońcy Wysunięty napastnik Tyle z google. Jak włącze FMa, wrzucę trening (bo go nie używam) i zrobię zrzuty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wielkie dzięki, niech Ci Bóg w talentach wynagrodzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
guzik prawda...
a więc... po całym sezonie zająłem 2 miejsce tuż za Lechem Poznań.. w Pucharze Ligi przegrałem w finale z Legią natomiast w Pucharze Polski przegrałem w finale ze Sląskiem Wrocław... mimo to tuż przed zakończeniem sezonu dostałem ofertę przedłużenia kontraktu o 2 lata.. oczywiscie zaakceptowałem i gram dalej![]() obecnie przygotowuje się do nowego sezonu i taka mała ciekawostka.. za 2 miejsce w Polskiej lidze startujesz od 1 rundy eliminacji Ligi Mistrzów![]() Powodzenia w grze |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja jeszcze tydzień muszę poczekać na gre
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Aktywacja rejestracji dla naszego regionu ma się rozpocząć 20 listopada o północy, zatem dobrze by było gdyby gra w sklepach pojawiła się już w środę. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
a jeśli trigger, to czekamy na cracka. btw. nie miałeś żadnych kwot transferowych podwojonych, itd? jakby ktoś znalazł dobre linki, to zarzućcie, bo jeszcze żadnych nie ściągałem. edit: podobno Wisła zawsze gra w LM, nawet jak jest czwarta.. ![]() kocham SI!
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 18.11.2008 o godz. 00:46.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Trigger a nie bug
Ja gram MU w tej chwili, mam wszystkie ligi aktywne i w Polsce Wisla zostala mistrzem ( W grze a w realu mistrzem bedzie Legia ) i gra w eliminacjach do LM. Oczywiscie gra oryginalna a nie pirat.Jak ktos potrzebuje to zapodam screena.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 18.11.2008 o godz. 02:00.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.cmrev.com/newsroom/wiadom...zemu-nie_.html
Taka mała ciekawostka |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Profesor na forumcm.net sam potwierdzil, ze taka sytuacja nie powinna miec miejsca i postanowil sam to sprawdzic, oczywiscie z negatywnym skutkiem. Na forum SI pojawil sie juz stosowny temat, gdzie specjalisci z SI potwierdzaja, ze bug jest i prawdopodobnie zostanie naprawiony wraz z kolejnym patchem. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wiec bug ktory nie wystepuje u kazdego...ciekawe
Coz, u mnie jest ok wiec informuje.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|