|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zaczne od konca , czyli od sedziowania
Marcelo chyba nalezala sie czerwien a przynajmniej grubo bym sie w****il gdyby to przeciwnik faulowal i dostal tylko zoltko. Ten 2 karny tez dziwny ale musialbym powtorki zobaczyc. A co do meczu - sklad wyjsciowy mnie nieco zadziwil - Mauro pobiegal troche , mam nadzieje ze juz mu styknie na ta runde.Zieniu podobnie - zmiana w przerwie tez nie dziwi. Lobo - nasz ulubiony worek bokserski....no zagral dobrze, a jak na niego nawet znakomicie - nie zapominajmy jednak ze Lechia przy 1-0, byla juz tylko statystami.Ale + dla niego. Mam tylko jeden niesmak - ja rozumiem ze sytuacja jest taka ze mamy 3 rownorzednych graczy na srodku obrony a tylko 2 moze zagrac, ale uwazam Clebera za ikone tego co Wisle jest najlepsze a tu znowu lawa. - niepodoba mi sie to strasznie ale to tylko moj prywatny poglad a nie jakis zarzut w stosunku do trenera. Nikt nie lubi jak jego ulubieniec hoduje hemoroidy. Ogolnie jest dobrze - 7 punktow w ostanich 3 meczach i runda bedzie na prawde udana. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Niestety ale karny z kapelusza. Przynajmniej moim zdaniem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A dla mnie karny.Ewidentnie zawodnik Lechi nastapił na stope Piotrka ,przez co ten upadł(co prawda teatralnie ,ale po faulu).
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|