The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2008, 22:26
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Ale ciekawy byłbym występu Dawidowskiego przy "pełnym składzie"

Cos ala:
Pawelek
Singlar Marcelo Cleber(Głowacki) Diaz
Małecki Sobol Jirsak Boguski
Brozek Dawidowski

wypluj te słowa, są granice żartu. A co do Skorży i jego żonglowania to powinien dobrac kogoś z Młodej Ekstraklasy np. Kwieka
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 06.11.2008, 12:21
Robert_wislak napisał(a):Wyświetl post
wypluj te słowa, są granice żartu. A co do Skorży i jego żonglowania to powinien dobrac kogoś z Młodej Ekstraklasy np. Kwieka
Właśnie, jak prezentuje się ten chłopak w ME ?

Ale wracając do meritum :

Podobała mi się gra kombinacyjna w meczu z Ruchem. Liczę na zbliżony skład i równie ciekawą dla oka grę. Boguś chyba już swoje odcierpiał i i on zastąpi Wtorka. Powinno to jeszcze poprawić kreatywność naszego ataku.

Dobrze byłoby też dać szansę Baretto, chociaż jeśli o niego chodzi, to wydaje się u Skorży spalony. Nie chcę wyrokować, ale skoro nie miał kontuzji a murawy nawet nie powąchał, to za dobrze nie jest.
Ostatnio edytowane przez tofik : 06.11.2008 o godz. 12:25.
..
Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 06.11.2008, 17:06
tofik napisał(a):Wyświetl post
Właśnie, jak prezentuje się ten chłopak w ME ?
Byłam na meczu ME Wisła - Legia, a wcześniej na ME Wisła-KSC i wg mojej opinii Dawid Kwiek prezentował się całkiem, całkiem. Szybki, potrafi przyjąć piłkę i celnie ją podać, stwarza zagrożenie pod bramką rywala. Często w środku pola ale potrafi też zejść na skrzydła, pociagnać grę do przodu i dobrze dośrodkować. Dobra kondycja - wytrzymuje cały mecz prowadzony w dość szybkim tempie. Oczywiście przydażają mu sie jeszcze kiksy i niedokładności, nie w każdym przypadku dobrze sie ustawi, czasem straci piłkę ale te błędy zdarzają się dość rzadko i na przestrzeni całego meczu znacznie wiecej jest plusów niż minusów (mówię o meczach ME które widziałam).
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów