|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
wypluj te słowa, są granice żartu. A co do Skorży i jego żonglowania to powinien dobrac kogoś z Młodej Ekstraklasy np. Kwieka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Ale wracając do meritum :Podobała mi się gra kombinacyjna w meczu z Ruchem. Liczę na zbliżony skład i równie ciekawą dla oka grę. Boguś chyba już swoje odcierpiał i i on zastąpi Wtorka. Powinno to jeszcze poprawić kreatywność naszego ataku. Dobrze byłoby też dać szansę Baretto, chociaż jeśli o niego chodzi, to wydaje się u Skorży spalony. Nie chcę wyrokować, ale skoro nie miał kontuzji a murawy nawet nie powąchał, to za dobrze nie jest.
Ostatnio edytowane przez tofik : 06.11.2008 o godz. 12:25.
![]()
.
. |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Byłam na meczu ME Wisła - Legia, a wcześniej na ME Wisła-KSC i wg mojej opinii Dawid Kwiek prezentował się całkiem, całkiem. Szybki, potrafi przyjąć piłkę i celnie ją podać, stwarza zagrożenie pod bramką rywala. Często w środku pola ale potrafi też zejść na skrzydła, pociagnać grę do przodu i dobrze dośrodkować. Dobra kondycja - wytrzymuje cały mecz prowadzony w dość szybkim tempie. Oczywiście przydażają mu sie jeszcze kiksy i niedokładności, nie w każdym przypadku dobrze sie ustawi, czasem straci piłkę ale te błędy zdarzają się dość rzadko i na przestrzeni całego meczu znacznie wiecej jest plusów niż minusów (mówię o meczach ME które widziałam).
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|