|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ale o co wam chodzi? Boguski go kopnął? Kopnął. Za to należy się kara? Należy. Więc ją dostał. Pretensje do niego za głupotę a nie do Komisji Ligi że działa zgodnie z przepisami.
Śmiejecie się z kibiców Legii że wszedzie szukają spisku ITI przeciwko ich ruchowi kibicowskiemu. Grają role Mesjaszy polskiego ruchu Ultras, a robicie to samo tyle że naszym wrogim i prześladowcom są szmatławce rodem z Warszawy i PZPN
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.10.2008 o godz. 19:05.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Sytuacja Boguskiego to była przepychanka. Rafał był trzymany i chciał sie uwolnić. Sędzia wszystko widział i Boguskiego oraz tego 'pokrzywdzonego' upomniał. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie pieprzcie już o manipulacji nagraniem. Przewinienie było to i kara jest. Czy słuszna, to inna sprawa. Najbardziej boli, że od jednego gościa gdzieś w studiu montażowym C+, zalezy skład druzyny w najblizszym meczu i być może losy mistrzostwa Polski. C+ rozpatruje to co koles podsyła. Jednym słowem to co chce pokazać pokazuje, czego nie chce nie ma. Zaskakuje też szybkość i natychmiastowa wykonalność podjętej decyzji.
Teraz wypada wygrać z Legią na boisku i zakończyć sprawę. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja jestem za karaniem na podstawie zapisu video. Podstawy byly. Nie mam pretensji, ze C+ to pokazal bo pokazaywali tez inne tego typu przypadki. Tylko troche dziwne, ze Wachowicz z Arki za brutalne zagranie w 1 kolejce nic nie dostal. To samo kiedys Hernani jak stanal na Sobolewskiego. Zawsze sie smieje z tych teorii spiskowych. Nie wierzylem, ze Boguskiego zawiesza ale teraz to jest co najmniej dziwne.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|