The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2008, 12:05
Tak, jeśli oni wyjdą z grupy to Wisła będzie silniejsza.

szczerze? wolę przegrać ponownie z potęgą typu Varelenga byleby Lech nie wyszedł z grupy
Odpowiedz cytując
Robin
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 07.10.2008, 12:06
moim zdaniem grupa przy odrobinie szczęścia do przejścia..ja bym jednak wolał grupy ciut bardziej atrakcyjne kluby jak w grupach A, C czy F...nic tylko pozazdrościć dwóch wyjazdów więcej :/
Odpowiedz cytując
Raphael
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 07.10.2008, 12:08
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
I tak bardzo Cię to boli?
może się złożymy wszyscy po 5 zł i dołożymy im do transferów?

już się bałem że trafią do D.
Mogli trafić od razu do B czy C a tak to będzie nerwówka bo jeszcze awansują i będą jaja
w sumię zaraz po D najłatwiejsza właśnie grupa H, ci to mają szczęście..
I po co Ci ta wycieczka personalna? Zwyczajnie oceniłem losowanie.

Mam nadzieję, że Lech uzbiera trochę punktów do rankingu krajowego.
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 07.10.2008, 12:09
Tak, jeśli oni wyjdą z grupy to Wisła będzie silniejsza.

szczerze? wolę przegrać ponownie z potęgą typu Varelenga byleby Lech nie wyszedł z grupy
Głupi jesteś czy udajesz? Czytasz to co ja piszę? Czy nie bardzo? Zazdrościsz Lechowi, że gra w grupie a my niei i przez to mu źle życzysz? Żałosny jesteś...
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 07.10.2008, 12:10
Poprawka, ja im zawsze żle życzę, w sparingach, lidze, pp czy pe.

może Ty im dobrze życzysz w meczu z Wisłą, ale nie ja.

i to nie jest żadna zazdrość tylko zwykła nienawiść do wroga, naszej kosy, której życze zawsze jak najgorzej!
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Stary 07.10.2008, 12:12
Czyli generalnie widzę, iż .......i Cię wszystko. Grajmy dalej w pucharach z ****a nawet nie zaściankiem Europy tylko 17 ligą albańską i szczyćmy się wygranymi po 8:0...

A życz se... leczysz kompleksy tak jak ci z drugiej strony Błoń, którzy wyśmiewają nasze porażki z Tottenhamem czy Barcą, a sami nie potrafią ugrać nic z 12.zespołem ligi białoruskiej...
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 07.10.2008 o godz. 12:14.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 07.10.2008, 12:13
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
Czyli generalnie widzę, iż .......i Cię wszystko.
Lech? oczywiście.
Liczy się tylko Wisła.

Cytat:
Grajmy dalej w pucharach z ****a nawet nie zaściankiem Europy tylko 17 ligą albańską i szczyćmy się wygranymi po 8:0...

Życie..
Odpowiedz cytując
Raphael
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 07.10.2008, 12:14
Jak widać jedni wolą być mistrzem zaścianka, inni chcą wygrywać w silnej lidze i potem skutecznie rywalizować bez kompleksów w drużynami europejskimi.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 07.10.2008, 12:15
Raphael napisał(a):Wyświetl post
Jak widać jedni wolą być mistrzem zaścianka, inni chcą wygrywać w silnej lidze i potem skutecznie rywalizować bez kompleksów w drużynami europejskimi.
Właśnie. Jedni tak, drudzy inaczej i sobie nie przegadamy .

Tyle

Cytat:
że naprawdę nie zależy ci na tym, by Wisła była silna.
Oczywiście że zależy, ale nie kosztem triumfów naszych kos typu Lech , Legia czy innych.

A to że dostaniemy kilka punktów do rankingu nie oznacza że Wisła zacznie nagle lepiej grać i wygrywać z najlepszymi drużynami świata.

To nie punkty o tym decydują, a tym bardziej wygrane Lecha w pucharach.
Tylko trenerzy czy piłkarze Wisły Kraków.
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 07.10.2008 o godz. 12:30.
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Stary 07.10.2008, 12:16
Na koniec tej szybkiej "polemiki" - jak cię ****a podniecają tego typu sukcesy to znaczy, że naprawdę nie zależy ci na tym, by Wisła była silna.

Idąc twoim tokiem rozumowania: "Skorża OUT, Cupiał OUT, Bednarz łysy ****!"
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 07.10.2008, 12:34

I Ty niby jestes kibicem Wisly? -takiej zenady tom dawno nie czytal
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
mr_seol
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.10.2008, 15:03
Z całym brakiem szacunku, SpoXsteR jesteś typowym przykładem zaściankowego , zakompleksionego kibica frustrata, który nie potrafi spojrzeć na pewne sprawy inaczej niż przez pryzmat swojego podwórka. Gdybyś pomyślał przez chwile logicznie, to może doszedłbyś do tego, że dzieki dobrym wynikom innych drużyn, poprawiać sie będzie ranga naszej piłki w Europie, czy zwiększać ilość naszych drużyn w pucharach. Skoro w tym sezonie Wiśle nie udalo sie uzbierać zbyt wiele punktów do rankingu , to chwała bogu że udało się to Lechowi. I ja Poznaniakom życzę wszystkiego najlepszego, tak samo jak liczyłem na Legie w meczach z ruskimi...
Przepraszam ale nie mogłem zdzierżyć ...
************** Veni , Vidi , Vistula vicit ***************

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=619492
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 07.10.2008, 15:15
I po co te wycieczki osobiste kazdy ma prawo do swojego zdania i niech sie tego trzyma , ważną sprawą jest poziom naszych sporów , mniej agresji bo się forum zamienia w bukiet warzyw i owoców co źle o nas świadczy .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.10.2008, 15:36
Pierwszą kolejkę mamy wolną, potem Nancy u siebie, CSKA na wyjeździe, Depor w grudniu u siebie i Feyenoord na końcu. Mecze u siebie kluczowe, obydwa do wygrania przy bardzo dobrzej grze na 100% możliwości. CSKA chyba poza zasięgiem. Generalnie grupa średnia, mogła być i lepsza, i gorsza. Szkoda, że nie trafiliśmy do grupy z Milanem czy Valencia. Fajni medialni nieosiągalni rywale, reszta w zasięgu.
Po względem marketingowym, grupa przeciętna.

Tak z ciekawości, ile dochodu przyniósł Wiśle start w grupie PUEFA dwa lata temu?

spoXter, tak sie zastanawiam, czy Tobie czasem stadiony się nie mylą. Myślisz tak prymitywnie, jak lubiana przez Ciebie 'druga strona Błoń'.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 07.10.2008, 15:37
No to zabawa się skończyła. Sukcesem będą 3 punkty chociaż trzeba przyznac, że terminarz Lech ma bardzo dogodny.
..
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 07.10.2008, 15:41
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post

spoXter, tak sie zastanawiam, czy Tobie czasem stadiony się nie mylą. Myślisz tak prymitywnie, jak lubiana przez Ciebie 'druga strona Błoń'.

Przylezie taki z Poznania i będzie mi wytyczne robił co i jak.
To że mam odmienne zdanie od większości nie znaczy że masz mi wyjeżdzać z tego typu pierdołami.
Myśle prymitywnie? a co Ty myślisz że każdy Wam w dupe będzie wchodził i srał w gacie ze szczęscia jak Lech będzie wygrywał z Austrią?
Zresztą sądząc po tym jak szydzisz z przyjaciół z Cracovii skończmy temat bo szkoda klawy na Ciebie.
Myśle prymitywnie i jestem zakompleksionym gnojkiem bo życze żle Lechowi. Byłbym normalny gdybym swojej kosie, wrogowi i klubowi którego nienawidze życzył wszystkiego najlepszego?
Tylko ze względu na to że przejęła Was kuchenka gracie w pucharach więc troszkę pokory
Wożcie się dalej.. wkońcu nadejdzie dzień sądu i wrócicie na swoje miejsce.

mr_seol możesz jechać i prowokować i tak nie zmienie swojego zdania. Choćby najechało na mnie 100 podobnych jak Ty.

1q2 napisał(a):
I Ty niby jestes kibicem Wisly?
Jeśli mnie pamięć nie myli od 94 r.

Bez odbioru, a reszcie Wiślakom życze podobnego podejścia do sprawy gdy nie daj Boże Cracovia będzie grać w pucharach. Mam nadzieje że się o mało ze szczęścia nie posikacie bo ....punkty, punkty
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 07.10.2008 o godz. 15:55.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 07.10.2008, 15:45
Co się tu ostatnio namnożyło miłośników poznańskiej Amiki . Nie jeden z tego forumowego wysypu ma pewnie w szafce z bielizną taki biało czerwony szaliczek. I nie chodzi tu o reprezentację. Chociaż może jak się czyta te wynurzenia to jak ulał pasują do tych kosmitów tak odzianych całujących się z wszystkimi na około.
Możecie sobie trzymać kciuki za kogo chcecie, tylko nie wypisujcie tego na forum kibiców Wisły, bo ich obrażacie w ten sposób. Pewnie też biadolicie nad losem klubiku z ul. kałuży ? I trzymacie kciuki, żeby czasem nie spadł ? Dla dobra krakowskiej piłki nożnej oczywiście ? (razem z Mazanem)

Są chyba jakieś granice bzdur wypisywanych na necie. A taka brednią są tezy o tzw. punkcikach co niby gdy zdobywane przez Amikę mają rzekomo pomóc Wiśle ? Niby w czym ? Jak klub jest mocny organizacyjnie i sportowo to żadne punkty mu nie są potrzebne. Może być wtedy tylko 1 miejsce dla Polski i wystarczy, a nie jak ostatnio 3 czy 4 drużyny przegrywające z białorusinami czy rosjanami.

Wyrazy poparcia dla innego klubu niż Wisła wypisujcie na forach tamtych kubów !
Odpowiedz cytując
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 07.10.2008, 15:46
Nie wiem skąd u Was taki optymizm co do szans Amiki na awans. Wszyscy się napinają że CSKA to nie ta drużyna co kilka lat temu, że Feyenoord ch...wy, że Deportivo przereklamowane. Ale popatrzcie jak pyry się męczyły ze słabą Austrią Wiedeń, która kadrowo w porównaniu do CSKA czy nawet Feyenoordu wygląda jak Piast Gliwice przy Nas. Oglądałem ostatnio mecz CSKA z Zenitem ( 3:1 dla CSKA) i momentami CSKA grało na najwyższym poziomie europejskim. Deportivo potrafiło ograc Real Madryt i to mówi samo za siebie. Feyenoord może w każdym momencie złapac formę i Amicę wtedy ogra bez problemu, a Nancy to strasznie nieobliczlny zespół. Tak więc mimo wszystko Lech nie ma łatwo.

PS. Liczę że Amica w swoim drugim starcie w fazie grupowej PUEFA ponownie zdobędzie swoją magiczną liczbę 0 pkt.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.10.2008, 15:49
tofik napisał(a):Wyświetl post
No to zabawa się skończyła. Sukcesem będą 3 punkty chociaż trzeba przyznac, że terminarz Lech ma bardzo dogodny.
Ja uwazam, ze Feyenoord jest teraz tak cienki, ze Leszek go moze spokojnie puknac nawet na wyjezdzie. Mysle, ze jak zagraja na 100% i jeszcze troche, to tak wlasnie sie stanie. Zobaczymy czy moja wczesna prognoza sie w grudniu sprawdzi
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 07.10.2008, 15:52
Grupa dla Lecha srednia, i pod wzgledem pilkarskim, kibicowskim i marketingowym.
Pierwsze dwa miejsca zarezerwowane dla CSKA i Deportivo. Raczej Lech bez wiekszych szans na wyjscie z grupy, aczkolwiek o 3 miejsce mozna powalczyc z Nancy i Feyenoordem.

06.11 Lech Poznań -:- AS Nancy - ten mecz nie powinien skonczyc sie porazka Lecha, bardziej stawiam na remis niz wygrana, ale wygrana jest calkiem realna

27.11 CSKA Moskwa -:- Lech Poznań - zremisowanie tego meczu bedzie wielkim sukcesem Lecha

03-04.12 Lech Poznań -:- Deportivo La Coruna - j/w

17-18.12 Feyenoord Rotterdam -:- Lech Poznań - obecnie Feyenoord praktycznie nic nie gra, sa w zasiegu Lecha.

Lech powinien zdobyc 2-4 punkty, moim zdaniem wystarczy to max na 4 miejsce.
Ostatnio edytowane przez mic : 07.10.2008 o godz. 16:07.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 07.10.2008, 16:09
kohprzem'68 napisał(a):Wyświetl post
I po co te wycieczki osobiste kazdy ma prawo do swojego zdania i niech sie tego trzyma , ważną sprawą jest poziom naszych sporów , mniej agresji bo się forum zamienia w bukiet warzyw i owoców co źle o nas świadczy .
Spoko ,tyle ze zdanie typu -wole by Wisla przegrala z X, niz gdyby Lech mial wygrac z Y ,to w pale mi sie nie miesci ze ktos oprocz czesci wiecznie przesladowanych, moze tak myslec.
Dla mnie to nie kibic Wisly, tylko antykibic innych klubow.

Zupelnie inna sprawa to cieszenie sie/obojetnosc czy kibicowanie przeciwnym druzynom w nie naszych meczach w europejskich pucharach.Tu juz prywatna sprawa kazdego z nas - ja na pewno nie bede skakal z radosci jak Lech bedzie strzelal w pucharach gole

A co do tematu ,to ciekawa grupa - zazdrosc mnie nadal zzera ,no ale coz -trzeba sie pogodzic z tym ze pilkarska jesien bedzie nalezala do Lecha.
Jestem bardzo ciekaw jak sie zaprezentuja w tych meczach ,bo to bedzie prawdziwy wyznacznik wartosci tej druzyny a na dzis, wydaje mi sie ze potencjal czysto pilkarski to maja oni najwiekszy a czy mam racje, to juz niedlugo zweryfikuje boisko

No a uklad meczow wd. mnie z punktu widzenia Poznaniakow nie jest dobry , lepiej by bylo grac z CSKA i Feyenordem u siebie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 07.10.2008 o godz. 16:16.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.10.2008, 16:12
konrad1991tsw napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem skąd u Was taki optymizm co do szans Amiki na awans. Wszyscy się napinają że CSKA to nie ta drużyna co kilka lat temu, że Feyenoord ch...wy, że Deportivo przereklamowane. Ale popatrzcie jak pyry się męczyły ze słabą Austrią Wiedeń, która kadrowo w porównaniu do CSKA czy nawet Feyenoordu wygląda jak Piast Gliwice przy Nas. Oglądałem ostatnio mecz CSKA z Zenitem ( 3:1 dla CSKA) i momentami CSKA grało na najwyższym poziomie europejskim. Deportivo potrafiło ograc Real Madryt i to mówi samo za siebie. Feyenoord może w każdym momencie złapac formę i Amicę wtedy ogra bez problemu, a Nancy to strasznie nieobliczlny zespół. Tak więc mimo wszystko Lech nie ma łatwo.
Owszem meczyli sie z Austria ale czy ta Austria taka cienka to niewiem ? Na pewno silniejsza niz w czasach potyczek z Legia - wtedy zdaje sie zamykala anwet tabele teraz jest na pierwszym miejscu. Austria to byla druzyna ograna doswiadczony w pucharach i z doswiadczonymi zawodnikami wiec nie dyskredytowalbym awansu Lecha. Deportivo owszem ogralo Real ale potrafilo przegrac z Brann Bergen - w grudniu w Poznaniu tez moze byc zimno. Feyenoord byl cienki 2 lata temu i jest tak samo teraz. Wystarczy na nich siasc od poczatku, a Lech to przeciez potrafi. Nancy to niewdzieczny rywal ale w tym sezonie w lidze nie idzie im tak dobrze jak w poprzednich sezonach wiec w Poznaniu wszystko jest mozliwe. CSKA ? Statystyka meczow pyr z ruskami pokazuje jasno, ze o jakichkolwiek punktach moga zapomniec:
1993/94 - LM - IIr - Lech Poznań - Spartak Moskwa - 1-5, 1-2
2004/05 - PUEFA - Q2 - Tieriek Grozny - Lech Poznań - 1-0, 1-0
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.10.2008, 16:23
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Ja uwazam, ze Feyenoord jest teraz tak cienki, ze Leszek go moze spokojnie puknac nawet na wyjezdzie. Mysle, ze jak zagraja na 100% i jeszcze troche, to tak wlasnie sie stanie. Zobaczymy czy moja wczesna prognoza sie w grudniu sprawdzi
Tak, tylko że mecz dopiero za dwa miesiące - do tego czasu różne rzeczy mogą się dziać, wiemy, że to grudzień, i wszyscy wiedzą w jakiej Polacy najczęściej są wtedy formie.
Wariant optymistyczny zakłada pokonanie u siebie Nancy, porażkę z CSKA, wygraną z Deportivo i punkt z Feyenoordem, wariant pesymistyczny zakłada zdobycie punktu u siebie z Nancy, natomiast wariant realistyczny podpowiada także punkt na wyjeździe z Feyenoordem. Nie łudźmy się, Lech trafił do jednej ze słabszych grup i mimo wszystko pośród tych drużyn jest prawie kopciuszkiem.
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.10.2008, 16:47
Sądze że stać Lecha na zdobycie 4 punktów w meczach w Poznaniu,na wyjeździe sukcesem będzie wywalczenie choćby punktu.Realnie patrząc ciężko będzie awansować,ale przy dobrym układzie wyników jest spora szansa na zajęcie 3 miejsca w grupie.
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
kuba126
Member

Od: 09.2005

Stary 07.10.2008, 16:56
Moim zdaniem: CSKA i Deportivo nie do ogrania. Nancy i Feyenoord.... Z Nancy przy dobrej formie i szczęsciu 3 pkt. W Rotterdamie max 1pkt!
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 07.10.2008, 17:04
Tak mnie to boli, bo im silniejszy będzie Lech i Legia i inne kluby tym silniejsza będzie polska piłka i WISŁA. Chyba nie chcesz, żebyśmy znowu odpadali z potęgami pokroju Valerengi. Może to zmusi Cupiała i całą RN do rzucenia większym groszem na nowe nabytki.
rozwiń myśl. Jak fakt, że Lech wyjdzie z grupy, zarobi kasę, podkupi nam w zimie Brożka i Boguskiego, wpłynie siłę Wisły? Czekam.
Bez odbioru, a reszcie Wiślakom życze podobnego podejścia do sprawy gdy nie daj Boże Cracovia będzie grać w pucharach. Mam nadzieje że się o mało ze szczęścia nie posikacie bo ....punkty, punkty
nie o to chodzi. tylko o zdanie w którym cie poniosło, pisząc, że wolisz porażki Lecha jak zwycięstwa Wisły...
Ddf
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Stary 07.10.2008, 17:08
No przecież w moich słowach Konradzie, które powyżej zacytowałeś jest esencja tego, jaki wpływ na Wisłę ma mieć dobra gra Lecha, Legii, Polonii - ogólny postęp polskich klubów...
Cytat:
Może to zmusi Cupiała i całą RN do rzucenia większym groszem na nowe nabytki.
. Uważam że więcej rozwijać nie trzeba...
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 07.10.2008, 17:10
Widzę że niektórzy już tak uwielbiają Lecha że może zgodę by z nimi chcieli.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 07.10.2008, 17:13
No przecież w moich słowach Konradzie, które powyżej zacytowałeś jest esencja tego, jaki wpływ na Wisłę ma mieć dobra gra Lecha, Legii, Polonii - ogólny postęp polskich klubów... . Uważam że więcej rozwijać nie trzeba...
posługując sie taką logiką (każda porażka Wisły, zmusi Cupiała to super transferków), to pewnie w lidze też kibicujesz Odrze/Arce/Legii itp, gdy z nami grają? No bo przecież jak Wisła przegra z Odrą to Cupiał będzie musiał dać kasę na wzmocnienia (a to jest celem zycia niektórych forumowiczów - transfery!), a tym samym wzrośnie poziom polskiej piłki, i Wisły.

Czyli za dwa tygodnie trzymamy kciuki za Piast, ku chwale Wisły, Transferów, i Ojczyzny!
Ddf
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Stary 07.10.2008, 17:14
4fan_player: pijesz do mnie?
Przecież to nie wyssane z dupy twierdzenie, że im mocniejsi rywale tym mocniejsza Wisła... yyy... niektórzy zapominają co kiedyś pisali zdaje się...

Konradzie ależ zaskoczę Cię - NIE Nie cieszę się z porażek Wisły z Odrą, czy remisami ze słabym Górnikiem... Tylko rączki załamuję kiedy nie potrafimy sobie z takimi zespołami poradzić, co świadczy jedynie o tym, że nie mamy czego szukać w Europie z tak małą ławką rezerwowych.

Owszem, nie łechczą mnie sukcesy Lecha vel. Amiki na arenie europejskiej jak łechtały sukcesy Wisły Kasperczaka, czy nawet przypadkowe, bądź nieprzypadkowe (zależy jak na to spojrzeć) zwycięstwo z Barceloną, tudzież pogrom na izraelskim Beitarze, ALE na pewno nie powodują w mym sercu smutku i skrzywienia emocjonalnego jak u niektórych...

A i jeszcze jedno Na pewno nie będę rozpaczał (wbrew myśli niektórych) jeśli Lech nie podoła swoim grupowym rywalom.

Po 100kroć: SŁABY LECH/LEGIA I INNE ZNACZĄCE COKOLWIEK W POLSKIEJ LIDZE KLUBY = SŁABA WISŁA!!
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 07.10.2008 o godz. 17:25.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów