The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2008, 23:16
Poczytałem przyznam że z ciekawością i niedowierzaniem historię "przygód " sporej grupy WIŚlAKÓW z jednym...no ,nie napiszę z kim bo by mnie zbanowali. Stwierdzam FAKT.Chodzę na R22 wiele lat, i za "moich czasów" taki frajer nie pojawiłby się w promieniu 2 kilometrów od Reymonta czy ekipy bo miałby ciężki...łomot, naprawdę ciężki. Wisła to była wtedy BRAĆ, a każdą mendę się błyskawicznie iskało. PS.Chodzę na Każdy mecz i jak ktoś NORMALNY będzie miał problem z biletem, to w miarę możliwości (w rozsądnych granicach )mogę czasem pomóc!. Pozdro!
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2008, 13:35
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Poczytałem przyznam że z ciekawością i niedowierzaniem historię "przygód " sporej grupy WIŚlAKÓW z jednym...no ,nie napiszę z kim bo by mnie zbanowali. Stwierdzam FAKT.Chodzę na R22 wiele lat, i za "moich czasów" taki frajer nie pojawiłby się w promieniu 2 kilometrów od Reymonta czy ekipy bo miałby ciężki...łomot, naprawdę ciężki. Wisła to była wtedy BRAĆ, a każdą mendę się błyskawicznie iskało. PS.Chodzę na Każdy mecz i jak ktoś NORMALNY będzie miał problem z biletem, to w miarę możliwości (w rozsądnych granicach )mogę czasem pomóc!. Pozdro!
Podpisuję się pod tym co w cytacie powyżej. Jestem ososbą starszą od większości kibiców na D, chodzę na każdy mecz i zawsze jestem na E3, a że mieszkam w Krakowie również czasami mogę pomóc tym - jak napisał darotsok73 NORMALNYM kibicom, którzy mają problem z zakupem biletów (np z powodu odległego miejsca zamieszkania) Pozdrawiam wszystkich - no może poza "inteligentnymi inaczej" o których była mowa we wcześniejszych postach

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów