The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
vip2008
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2008, 08:46
TAK JAK CHCESZ WSTAWIAM TWOJE PRIV Y DO MNIE..ZUPEŁNIE NIE PISZESZ NE TEMAT..NIECH TYLKO WEJDĄ NA FORUM OSOBY KTÓRE CIE ZNAJĄ TO NAPISZĄ CAŁA PRAWDĘ O TOBIE I O TWOICH SPOSOBACH OKRADANIA LUDZI...POCZEKAJMY ZOBACZYMY ...

Dzisiaj, 09:17. 55 Jesli nie usuniesz tych tekstow z forum o kasie zapomnij, jak znikna w przeciagu 5 godzin masz kase

Dzisiaj, 09:26. HUJAAAAAAAAAAAAAA
Wislak_Dymek Jakoś nikt inny nie pisze że coś mu ukradłem ? idz w****u a kasy ci nie oddam wcale i tylko wylacznie za te teksty.
oczerniles mnie i kasy nie zobaczysz , NIGDYYYY I PISZ SOBIE ILE CHCESZ JA USUWAM NICKA Z TEGO FORUM. tWOj blad a mialem ci wyslac kase w srode tak jak gadalismy przez telefon a ty zrobiles blad z pisaniem na forum bo teraz nawet jakj ci wysle kase to bede zlodziejem dalej wiec po co mam wysylac

ocencie sami kto tu jest winny a kto poszkodowany..mam nadzieje ze admin pan_premier właczy sie do dyskusi bo zgłaszalismy mu sprawe pod koniec ubieglego tygodnia

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów