|
|||||||
| Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp... |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Schodowicze'05
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pozwoliłem sobie założyć temat ponieważ zostały już tylko 4 dni do startu Ligi.
Otóż 21.09 w Niedzielę Wisła rozpoczyna sezon od meczu z ŁKS'em w Łodzi, smaczku temu spotkaniu dodaje fakt, iż ŁKS świętuje 100 lecie istnienia klubu, a sekcja koszykówki swój jubileusz 85 lecia istnienia. Za tydzień 24.09 za to inauguracja sezonu PLKK w naszej hali, Wisła zmierzy się z KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski o godzinie 20!!! ![]()
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
miło ze pamiętasz o koszykakach ale juz jest taki temat , nie jest widoczny ale wystarczyło poszukac go
http://wislakrakow.com/forum/showthr...?t=4410&page=4 |
|
|
|
PNU '06
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja napisze tylko tyle ze to pierwszy mecz we wlasnej hali po dosc dlugiej przerwie - tym bardziej transmitowany w TV .. wiec wypadaloby sie pokazac...
Z Gorzowa wybiera sie kilkanascie osob - wiec tym bardziej bylaby lipa jakby nas przekrzyczeli. A co do tematow - to bardzo dobrze ze taki zalozyles -> pozwol ze to inne osoby beda decydowac w ktorym temacie i co piszemy ... |
|
|
|
napred zvezda leeee!
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Myśle, że na mecz w Krakowie nie trzeba nikogo mobilizować... W końcu to nasz pierwszy mecz na Reymonta i trzeba się pokazać.
A wierze, że mimo nieprzychylnego gruntu w mieście Lodzi, na meczu dziewczyn pojawi się grupka kibiców z Krk. Rozpoczynamy sezon i również na hali, gdzie gra MISTRZ POLSKI, musimy udowodnić, że jesteśmy najlepszymi kibicami w POLSCE... Mobilizujmy się i WSZYSCY NA HALE!!! ![]()
PNU '06
|
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jest ktoś w stanie odpowiedzieć mi na pytanie, o której jest mecz 3 kolejki w Toruniu?
![]()
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Toruń:
27.09.08 - sobota - Superpuchar z LOTOSEM 19:15 28.09.08 - niedziela - FGE - z ENERGA TORUŃ - 18:30 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
mam pytanko. ile polskich zawodniczek musi przebywac na parkiecie w sezonie 08/09?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dwie.
Na meczu w Łodzi będą obecne oldbojki Wisły, które rozegrają tam mecz z oldbojkami ŁKSu (z okazji stulecia łódzkiego klubu). Więc zera wyjazdowego nie będzie
Ostatnio edytowane przez nce : 18.09.2008 o godz. 15:34.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A co u naszego "odwiecznego rywala" Lotosu ? Sprowadzili jakies gwiazdy zza oceanu ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
plecam stronę PLKK
http://plkk.pl/index.php?p=clubs&id=7 z Amerykanek w Lotosie grac bedzie Alana Beard i Michelle Maslowski , ktora moze uzyskać polskie obywatelstwo , od stycznia ma byc ponoc tez Katie Smight |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A co z Koroną Kraków? Bo w terminarzu nie figurują
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Korona nie znlazła sponsora i zrezygnowała z gry w plkk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
PNU '06
Offline |
|
|
Derby sie odbeda tylko ze w 1 lidze centralnej ... Wisła dość znacznie sie wzmocniła i być może uda się wreszcie wygrać z Koroną. ... Zapewne będziemy sie wybierac na ten mecz - 3 kolejka ... koniec pazdziernika ... O wszystkim bedzie pisało na forum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
pokażdmy że Wisła to nie tylko piłka nożna ! 24 września wszyscy na halę !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wszyscy na hale. Wisła to nie tylko piłka nożna. Moja 6 letnia córa nie moze sie doczekac nowego sezonu. Jak ona może i pamieta to wszyscy mogą. Wisła Mistrz. Pozdro dla wszystkich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"20 minut dotrzymywały kroku mistrzyniom Polski zawodniczki ŁKS Siemens AGD Łódź. Później warunki gry dyktowały już tylko koszykarki "Białej Gwiazdy", które losy meczu rozstrzygnęły w trzeciej odsłonie. Wisła Can-Pack wygrała tę część gry 30:5, a całe spotkanie rozstrzygnęła na swoją korzyść w stosunku 85:53. 27 punktów zdobyła dla krakowianek Ewelina Kobryn."
plkk.pl ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Lotos na dzien dobry przegral w Gorzowie a AZS 83-76...
Zapowiada się bardzo ciekawy mecz w srode.. Wszyscy na hale |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
jakim prawem cos takiego
jest "herbem" sekcji kosza damskiego SKWK kiedyś o tym pisało.... ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki"
H. Reyman http://pl.youtube.com/watch?v=abReZg...eature=related |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
tragedia...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja mam pytanie? czemu nie mamy na koszu żadnej fany nigdy rozwieszonej
|
|
|
|
PNU '06
Offline |
|
|
1) Jest to logo wykorzystywane tylko i wylacznie do celów marketingowych - nie zrezygnują nigdy z herbu TS-u który jakbys widzial znajduje się również na plakatach meczowych
2) Bo nie bedziemy rozwieszac - bez odbioru... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"Dwukrotna mistrzyni olimpijska i jedna z najlepszych obecnie koszykarek świata, Tamika Catchings, podpisała kontrakt na występy w Lotosie PKO BP Gdynia - poinformował gdyński klub..."
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|