|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Co do CM4 i obywatelstwa, muszę coś dawać, czy "samo" przyjdzie?
Bo mam już sezon 2008/2009 (gra zaczyna się w 2002/2003) i chyba jeszcze moi gracze nie mają obywatelstwa a teraz jeszcze się pochwale: Gdy gram w eliminacjach LM, to jestem rozstawiony w 3 rundzie <dumny> Dzięki mnie grają 2 Polskie drużyny w LM, przynajmiej eliminacjach ![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Samo przyjdzie. Nie zmieni się flaga, ale w zakładce Osobiste będzie miał druga narodowość. Wydaje mi się, że w tych starych CM/FM było 5 lat, ale głowy za to nie daję. W nowszych nie grałem w polskiej lidze więc może się coś zmieniło?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może coś się pomyliło gram w Championship Manager 4, bo:
Mam zawodnika od 7 sezonów, Nigeryjczyk Osaze Odemwingie, podstawowy gracz Nigerii i chce, tylko aby dostał 2 obywatelstwo, ale od 7 lat gra jako obcokrajowiec ![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
sorry za rozmywanie i chwalenie sie ale az mnie duma rozpiera i musze sie z kims podzielic tym
![]() http://i38.tinypic.com/330ha4w.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Mój rekord z Legią tylko 7:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Ja kiedys w FM 2006 (bodaj 2006, ale nie jestem juz pewien teraz na 100%) wygralem z Cracovia 11:1 na wyjezdzie! I to bez zadnych reloadow itp. Cos od 30 minuty grali w 9 po 2 czerwonych kartkach
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A skąd macie takie fajne tla w tych fm-ach? To są Fm2008 czy jakieś starsze?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skórki, pobierane z internetu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Polećcie jakiś zawodników z Polskich (lub z Anglii) do Hyde, to jest Blue Square North (ostatnia liga angielska)
![]() ![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Polecicie mi jakis zawodnikow do Wisly.
Chodzi mi o taniego i dobrego napastnika. I jakiegos defensywnego Pomocnika. Z Gory dzieki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A który masz rok?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wam tez rak wolno pobiera z www.cmrev.com? Ktorys taz pobieram skorke, logopack i kitspack i za kazdym rzem przeywa ze czas zostal przekroczony.
@pirat.z.karaibow Tak..sam raz też wygrałem w karnych z ŁKS-em 1:0
Ostatnio edytowane przez rafalek : 25.08.2008 o godz. 14:29.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
chodzi o to ze karnych nie strzelali? nie raz tak miałem ;o
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, 8.0.2 (fix).
Chociaż dużo meczów kończyło się rzutami karnymi w mojej karierze, pierwszy raz konkurs zakończył się wynikiem 1:0.... |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale żaden bug, na 1000 serii rzutów karnych, może się to wydarzyć naprawdę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pilnie potrzebuje dobrego,taniego bramkarza dla rywalizacji z Cebanu.
Mariusza musiałem sprzedać bo to co on grał w FMie to przechodziło moje oczekiwania np. Wisła -ŁKS (2:0) 3:2 , Odra Wodzisław-Wisła (0:2) 3:4 Propozycje mile widziane. ww BR albo trochę kosztują albo nie można ich było znaleść. z góry thx Powód: pomyłka
Ostatnio edytowane przez Ricken : 25.08.2008 o godz. 16:28.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Polecam też Radosława Janukiewicza, lub Łukasza Kubińskiego z Lechii. Bardzo dobrzy bramkarze. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
^ jak już mówiłem, Keylor Navas i Darko Ristic.
Ristica odrazu do pierwszego możesz wstawiać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Janukiewicz już w Bełchatowie a Ristica nie ma szukałem parę razy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może Kamenar z Artmedii Bratysława? Ostatecznie polecam także Linke z Odry/Lecha także daję radę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja proponuje młodych bardzo zdolnych przy odpowiednim treningu będą z nich gwiazdy: Distel Zola,Damian Le Tallec
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
tzn. jakie im mam dac? Mozesz wyslac fotke jakie Ty dajesz treningi mlodym? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Heh, dzisiaj zakończyłem pierwszy sezon w FM-ie niesety zająłem drugie miejsce za Legią ze stratą dwóch punktów (miałem 68 pkt) jedynem, ale obie porazki były właśnie z Legią...
moją porażke usprawiedliwiam tym że w połowie sezonu (zdarza sie wam tak czesto ze w jednym momencie jest plaga kontuzji co najmniej dwóch miesiecznych?) przez pierwszą runde nie był kontuzjowany żaden gracz 4 pkt przewagi nad Legią. na początku drugiej rundy, Paweł Brożek wypada na cały sezon, Łobodziński, na 3 miesiące, Nowacki dopiero co kupiony (wielkie wzmocnieni w pierwszych dwóch meczach grał bdb.) do końca sezonu, Niedzielan na miesiąc, Cleber (ale to już pósniej) na 3 tygodnie i jeszcze Ćwielong do końca sezonu.. przeprowadziłem wiele dobrych tranferów ale niestety nie było, ale przez kontuzje były i tak luki..więc przegrłem na pocieszenie zdobyty Puchar Polski.dzieki temu moge oceni juz co nie co gre: Irytuje: - Zawsze ta sama ilośc minut doliczana na końcu meczu i pierwszej połowy - Brak zewnętrznych tranferów do Polskiej ligi - Polska liga rozkupowana przez ligi Słowianskie (z kąd one mają tyle kasy?) - Plaga kontuzji - i pare drobnych smaczków podoba mi sie: - W końcu do polskiego klubu chcą przejśc Belgowie, anglicy, Włosi... np. ja kupiłem młodego, Turka, Francuza, Portugalczyka już starszego Asutryjaka w poprzednich wersjach to było absolutnie niemożliwe - mimo błędów stary dobry FM. - Bardzo miło ogąda sie kropki biegające po ekranie, jest bardziej dopracowane niż w poprzednich wersjach, oraz akcje wyglądają o wiele fajniej, cho to mimo wszystko kropki wciąga... - Oprawa Podsumowując, mimo wszystko uważam tego Fm-a za postęp. nie jakiś wielki ale gra sie przyjemniej niż w 2007 ; ) ps. i oczwyiście trudniejszy bo w 2007 miałbym mistrza i wszystko co możliwe ;] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przynajmniej u mnie w Rayo odkąd zatrudniłem dwóch takich to kontuzji praktycznie nie mam żadnych
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 27.08.2008 o godz. 13:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Zapodajcie mi jakieś propozycje skutecznych, młodych napastników jakich będę wstanie ściągnąć do Wisły w przerwie zimowej 2007 roku. Setki zmarnowanych okazji przez Pawła Brożka, Niedzielana czy Małeckiego przyprawiaja mnie o kolejne straty punktów oraz ból głowy. Za Fenina płaciłem Teplice już 2 mln euro i dalej nie osiągnąłem porozumienia. Kolejnym Kandydatem jest B. Stancu ale i jego nie będzie łatwo wyciągnąć. Styl gry mnie zadowala, tylko brakuje wykończenia.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 27.08.2008 o godz. 13:51.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|