|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Siema , mam do was wszystkich pytanie , czy po mecz ok. godziny 22 bedzie jechał jakiś autobus w strone zakopanego , który bedzie zatrzymywał się pod Alejami ? Z góry dzieki za odpowiedź
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
pod alejami ? hmm ciekawe ciekawe
poszukaj na stronach pksu i innych przewoźników ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ale w którym miejscu na tych Alejach? Bo wiesz, jak wychodzisz z Reymonta to już na nich jesteś.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
www.rda.krakow.pl
PKS-y sie nie zatrzymuja w takich miejscach raczej. Na Matecznym i czasem na pl. Inwalidow. sa jeszcze busy ale rozkladu nie znam. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
22.11 pod AGH staje Szwagropol:
http://www.szwagropol.eu/index.php?pageid=10498 |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
pks szwagropol:KRAKÓW DWORZEC AUTOBUSOWY -- 22:05 0 2. LUBIEŃ 23:03 23:03 49 3. SKOMIELNA BIAŁA 23:16 23:16 62 4. CHABÓWKA 23:22 23:22 68 5. NOWY TARG 23:39 23:39 85 6. BIAŁY DUNAJEC 23:53 23:53 97 7. PORONIN 23:58 23:58 102 8. ZAKOPANE DWORZEC AUTOBUSOWY 00:05 -- 109nie wiem czy zatrzymuje sie na alejach,
pociag jedynie do suchej:odjazd 22,19 zatrzymuje sie na wszystkich przystankach |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Chodzi mi konkretnie o AGH
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
podbijam pytanie, ponieważ jestem z okolic Zakopanego i też chciałbym się dowiedzieć , czy bedzie czym wrócić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kurde balans!
Koledzy, dostaliscie na patelni odpowiedz na Wasze pytanie. Co jeszcze mamy zrobic? Zamiast sie cieszyc ze nikt nie odpowiedzial w stylu "wez sobie zadzwon na dworzec, co to jest? infolinia?" to jeszcze dalej pytacie o cos na co juz padla odpowiedz. Panowie troche wlasnej inwencji. Ludzie, ktorzy odpowiedzieli wykorzystali internet bo chcieli pomoc, rownie dobrze mogliscie zrobic to sami. Autobus jest o 22:05 z dworca pks, zatrzymuje sie pod agh pewnie z 5 minut pozniej. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
można by przekształcić ten temat w ogólny o dojazdach. Ja na ten przykład jutro na mecz mogę zabrać kogoś z trasy: Andrychów - Wadowice - Kalwaria. Sam prawdopodobnie pojadę busem, no ale jak by ktoś chciał się zabrać i dorzucić na gaz to taniej mi wyjdzie autem (w 3, 4 osoby)
jak coś to piszcie na privTo może być temat w stylu różnych ekologicznych stron promujących podwożenie i "pełne" samochody. Coś w stylu: http://www.zabieram.pl/ tyle że dojazd na mecze.rozpatrzcie ten pomysł pzdr![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
no uważajcie z tym podwożeniem
Żydzi nie śpią ... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no tak, czasem zapominam w jakiej rzeczywistości żyjemy...
![]()
|
|
|
|
100 ZŁOTYCH DŁUGU
Offline |
|
|
Mam pytanie takie jak z Krakowa sie dostać do Energy2000 , zamierzam jutro po meczu sie tam wybrać a bardzo nie wiem jak więc proszę o pomoc , słyszałem że odjeżdżają specjalne busy do Energy ale nie mam pojęcia z którego miejsca więc proszę o pomoc , Ewentualnie może ktoś sie wybiera i ma wolne miejsce pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
http://www.energy2000.pl/main.html kontakt/dojazd :] google nie gryza ![]()
.....
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jestem z Lubnia(k. Myślenic) , no i właśnie chciałbym czymś dojechać, a nigdy nie ma pewnosci, że ten typek z Szwagropol-u się zatrzyma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jakim miejskim najszybciej będę się mógł dostać po meczu w okolice dworca? Wiem, że 501 jeździ z miasteczka AGH. Może jednak ktoś zna jeszcze inne alternatywne dojazdy?
Ostatnio edytowane przez gris : 22.08.2008 o godz. 14:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
15 spod samego stadionu jezdzi.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
http://www.mpk.krakow.pl/default.aspx?docId=859 - wyszukiwarka MPK. Od przystanku Miasteczku Studenckie AGH do przystanku Dworzec Główny w wybranej przez Ciebie godzinie. Bezpośrednio nic nie jeździ.
Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a w czasie korków na czarnowiejskiej po meczu, to nawet jest blisko !
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
temat do zamkniecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla kogos mieszkajacego w Krakowie, ale jak mam 30 minut na to by po meczu zdarzyc ma ostatni autobus do domu to juz troche z buta nie za bardzo mi pasuje ;];] tembel nie baw sie w moderatora!! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ale właśnie z Reymonta do dworca jest 30minut(3km od sektora do dworca)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to chyba mierzyłeś linijką na mapie bo tyle właśnie jest w linii prostej, a jakby doliczyć czekanie na światłach, zmęczenie, wyjście ze stadionu to troszkę dłużej niż 30 minut wychodzi.
Kurna pytałem się o jakiś dojazd a ja dostaje rady typu "idź na nogach". Szkoda gadać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
192: 23:05 292: 22:42 (zarwałbyś mecz), 23:36 A jeśli siedzisz na E to będzie Ci znacząco wygodniej iść na 152 pod instytu Rumatologii (22:57, 23:18). Pod Galerią Krakowską będziesz wtedy w jakieś 10 minut. Ale swoją drogą, ja po meczu na nogach byłem w 30 minut na dworcu- i to na tymczasowym, na Cystersów. Szybkim krokiem do rynku masz 20 minut, z rynku na dworzec możesz dojść w kwadrans na dworzec bez pośpiechu. Więc może to rzeczywiście rozważ.
Ostatnio edytowane przez Mishuh : 24.08.2008 o godz. 19:37.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Bez względu na wszystko zawsze Jej oddane i tylko w Jej barwach na zawsze zakochane! WISEŁKA ![]() Nieważne co się stanie, my zawsze będziemy w tym trwać!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja jak jeszcze nie bylem zmotoryzowany to podbijalem na tramwajke przy krolewskiej, moim zdaniem najszybciej, bo tramwaj nie stoi tyle w korkach. tramwaje: 4, 13, 14, 24, droga do przystankow prosta jak drut, Miechowska, nastepnie Kijowska, i jestesmy na Krolewskiej, przystanek jest po lewej.
![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
mierzylem to swego czasu i nie w lini prostej,trasa wydzial odlewnictwa-czysta-bagatela-dunajewskiego-dworzec
tyle wlasnie jest,przez 2lata chodzilem tak dzien w dzien,czas30min szybkim tempem pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
potwierdzam, ja szybkim tempem tą trasę ze stadionu na dworzec (PKS) idę w pól godziny. Da się
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
A może by tak 15 o 23:02 jedzie. Spod samiutkiego stadionu pod samiutki dworzec - 10 minut jazdy
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|