|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Macie jakiś ciekawych grajków do zaoferowania
Jak narazie kupiłem trochę kupiłem,sprzedałem a na efekty trzeba będzie jeszcze poczekać ![]() http://img213.imageshack.us/my.php?i...ansferyhx3.jpg A tak wygląda skład http://img213.imageshack.us/my.php?image=skdpn7.jpg Ćwielong i Kosa w składzie z powodu ktz Pawła i Zienia. |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zależy na jaką chcesz pozycje tych zawodników i w jakim przedziale cenowym... ? Ja mogę Ci jedynie zagranicznych zawodników przedstawić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Sciągnąłem sobię tą łatkę i cale szczęscie usunęło ten problem z zacinaniem się. Więc chcialbym wam przedstawic moją jedenastkę.
![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
chwilowo nie mam dostepu do kompa na laptopie ciupie teraz ale tym razem w CM05 mial ktos stycznosc z ta gra lub ma dalej
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
P@vel K@sprzyk najlepiej tanich a dobrych
![]() BR,ŚO,PP,LP,N do napadu już mam Lewandowskieo na celowniku. edit: a takiego grajka kupiłem nie dawno http://img166.imageshack.us/my.php?i...eczorekct3.jpg Powód: sdad
Ostatnio edytowane przez Ricken : 21.08.2008 o godz. 13:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Benoit Leroy!
Francuski OP L, Ś, N Ś. Przechodzi do Wisełki bez problemu za 250 tys euro. Aquino, młodzieżówka Murci. OP L, N Ś. 17 letni, młody, perspektywiczny. Niesamowity gracz. Modibo Maiga - napastnik reprezentacji Mali. Tani, młody, w Wisełce strzela bramki na zawołanie! Mario Caceres - Parawajski środkowy obrońca. Zapora nie do przejścia. Kiryl Pavlyuchek - lewa obrona, stoper, DP. Młody, tani, perspektywiczny. Polecam gorąco w/w. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
GK-Lubos Kamenar-Artmedia Bratysława. ŚO-Michał Pazdan lub Adrian Napierała. PP-Ja mam Pawłowskiego, ale jak jest za drogi tu możesz się postarać o Marvina Angulo z reprezentacji Kostaryki. LP-Taijo Teniste-Levadia Tallin N-Lewandowski to dobry wybór choć niezły jest i Daniel Mazzella z Pescary (ITA) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no co ty
Aquino przychodzi do Wisły spokojnie, a jest mega pazdany i napierdały to dobre na lige polska, na puchary dno Karadeniz Batuhan - rubin kazan Rinav Valeev - ukraina gdzies oni sa kotami ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Tyle, że Aquino kosztuje u mnie 2,1 mln €, a nie wiem ile zażąda za niego Murcia. Pazdan u mnie bardzo dobrze się sprawdza, a jest tani.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
thx za nazwiska.
będę działał jak okienko sie otworzy a narazie się będe ratował przed spadkiem ![]() ![]() P.S jaką preferujecie taktykę dopiero przy zmianie naszych grajków na drugi skład mi mecz zmiennicy wygrali shok ![]() pzdr |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Konsekwentnie. Ewentualnością, rzadką, 4-5-1 z modyfikacjami. |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
@ta
http://www.centrumfm.org/taktyki.php?goto=pokaz&id=4 mecze czesto koncza sie wiecej niz 5 bramkami, juz 2 rekordy ligi mam za najwiecej bramek w meczu ;P |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja preferuje diamencik ;]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w ustawieniach taktyki : krycie itp itd
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W III rundzie LM trafilem na Benficę. Mam nadzieję, ze uda mi się awansować.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Dokładnie. Przecież granie z takimi pomocami zupełnie psuje zabawę. Chodzi właśnie o to wyszukiwanie talentów "własnoręcznie", uczenie się na błędach przy ustalaniu taktyki itp. Ja nawet nie czytam o polecanych przez ludzi talentach. No, ale przecież nie będę uczył ludzi jak mają się bawić w tą grę ;-)
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 21.08.2008 o godz. 15:24.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam
Jestem Nowy Jak Widac![]() Kurde, Ja tej Gry nie moge rozgrysc:/ Najbardziej Mnie Wkurza To Ze W LM Gram Dobrze, przegrywa np. 1:2 z Barcelona ale po wyrownanym meczu. Pozniej Dochodzi Do meczu W Lidze i np. z Taka Polonia Bytom Wygrywam Ledwo 1:0 Nie Rozumiem TEz Ustawiania Treningow i taktyki;/ Jak cos to Prosze O Pomoc Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krycie strefowe, nie ścisłe. Krycie ścisłe i indywidualne (vel. 1na1) środkowym obrońcom.
Stoperzy: GPP 0 Boki obrony: GPP 5 Środek pomocy: GPP 5 Skrzydłowi: GPP 15 Napastnicy: GPP 10 Piszę o GPP, ponieważ jest ona nieodłącznym elementem krycia. |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Wbrew pozorom, polecam studiowanie taktych innych, można wylapac wiele bledów i ciekawych rozwiazan na ktore nigdy bysmy sami nie wpadli, co to za radosc grac i operowac tylko 10 rozwiazaniami taktycznymi jak na wyciagniecie reki mozemy poznac, zastosowac, zmodyfikowac, nauczyc sie 50 innych? czy nie ciekawsza jest to gra? IMHO tworzenie własnej taktyki znając 50 rozwiazan taktycznych jest o niebo ciekawsze niż ograniczanie sie do powtarzania swoich bledów bez mozliwosci rozwoju. PS. W RL tez mozesz podejrzec taktyki innych trenerow ![]()
Ostatnio edytowane przez Gervas : 21.08.2008 o godz. 16:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy mecz przegralem z Benficą 4:2. Czyli nie jest bardzo zle, zwazywszy, ze ostatnie 2 bramy wladowali mi w 86 i 88 minucie.
E: No niestety odpadlem, a w pucharze UEFA gram z Atalantą Bergamo.
Ostatnio edytowane przez rafalek : 21.08.2008 o godz. 21:26.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
kądzikowski/rafalek - po co opowiadasz o swoich dwóch save'ach?
troszkę się wydałeś. trzeba było jeszcze adres podać. [to od Kamila] ![]() żeby nie zaśmiecać, panowie, polecam Marvina Angulo - kapitalny OPP, PP lub OP, oraz dwóch bramkarzy - Darko Ristica i Keylora Navasa, szczególnie ten pierwszy kapitalnie broni i ma świetny refleks. w europejskich pucharach wyciągał co się dało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
w jaki sposóbP.S jest dobrze z 14 miejsca wylądowałem na 7 |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak tu wrzucic obrazek bo se ****a poradzic nie moge ;/ .
![]()
Ostatnio edytowane przez P@vel K@sprzyk : 22.08.2008 o godz. 06:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Fakt faktem poszedłem w ilość ale zdobyłem 2 miejsce.. Przegrałem końcówke z Legią :(.
Ale jak sie okazało to, oprócz Bangolea Aroyo i Vareli wszyscy przyczynili sie do tego wyniku.. Najbardziej Gueron i Bermudez. Obydwoje Świetne staty , tak samo Wernbloom ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Moze zagralby ktos ze mna przez siec
|
|
|