|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
W przerwie, bo podczas meczu każdy szanujący się kibic jest zajęty(wiwat napinka!) A jednym, bo zanim przyjdzie jego kolej, to już będzie końcówka przerwy, więc jako szanujący się kibic nie będzie ryzykował, że nie zdąży wypić i będzie stał z kiełb...piwem![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
W kraju naszego sąsiada widziałem jak to wyglada na żywo. "Rozlewnia" i to nie jedna 5-6 dystrbutorów jest na piętrze trybuny po wyjściu z sektora. Goście nosili po kilka piw w plastikowych kubkach 0,5 L lawirując tak żeby nikogo nie pochlapać
z kolei po trybunie gonił facet z termosem na plecach i rurką na przycisk oraz kubkami do ktorych nalewał grzane wino. Inni goście gonili z pizzami w kawałkach. Tak, że jak się chce to nie trzeba stać w kolejkach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Oglądam mecz dwóch słabych zespołów - Cracovia prowadzi 1-0 z ŁKS
I oczywiście stały repertuar u "sąsiadki" WTSK... ech żenada.... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Bardzo słabych zespołów, choć bramka nawet nawet.
Do tego na samym początku hymn, a zaraz potem, że derby blisko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jak czytam niusy o sposobie myślenia kibiców Craxy to zaczynam życzyć Lechowi sukcesów. Może wtedy skupią swoje emocje na wartościach pozytywnych?
Takie widzenie świata poprzez negację swego kompleksu prowadzi do zubożenia osobowości a następnie różnych dziwnych fobii. Z drugiej strony miłe to uczucie, że Wisełka stanowi sens życia nie tylko dla nas ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
2:0 prowadzi Craxa. Ale jak słysze doping Cracovii to to zenada. ALbo cały czas WTSK, albo JEbać Wisłę, albo jakies nieudolne proby kibicowania swojemu zespolowi.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Vayer vs Cracovia.
Nudny mecz, malo akcji... Przyspiewka o Wegrzynie ... zal komentowac z wiadomych przyczyn. Antydoping i pozdro dla skorumpowanej zgody ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Co tam o Węgrzynie wymyślili starozakonni bo nie jestem na bieżąco ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
i ta flaga - Anti Dogs
Sami się ładnie przedstawiają przed całą Polską ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Węgrzyn to widać ulubieniec Cracovii
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
o co chodzi z Węgrzynem?
Nie każdy ogląda taką żenade... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śpiwali tak jak my na Moskala
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie spodziewajmy sie że na Kałuży poziom kibicowania podniesie sie o trzy klasy wyżej jeśli z trzeciej ligi przytachali tony słomy mieszanej z blotem na butach, sporo lat upłynie zanim część tego zużyją do budowy nowego stadionu .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ładna bramki Arki na 1:0, a teraz dzięki Hajcie mają karnego heh, którego nie strzelają
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Zobaczylem tylko pierwsza polowe i...juz chyba nic nie zobacze
![]() Pioruny co 0,5 sekundy,leje jak cholera, telewizja kablowa nie dziala...Od tych blyskawic jasno jak w dzien. Dziwnie ze net dziala ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Arka wygrywa 1-0 w piłce wodnej. Niestety Górnik mimo takich warunków chciał grać w piłke zamiast grać na afere. Mecz przecietny a trener Górnika ma problem. Ma być co najmniej 5 miejsce na koniec a narazie jest falstart
![]() ![]()
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
A ile zostało kolejek do konca?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
GKS-Piast nudny jak flaki z olejem. Mam nadzieję, że się jeszcze rozkreci. Aaa..i Japoniec sedziuje
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz na szczycie Bełchaów-Piast lider z wiceliderem
Ale kopanina. Nasz niedoszły napastnik (Costly) wg prasy brukowej - gra przecietnie ![]() ![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Costly to przeciez piach
Nie wiem co i kto w nim widzial cokolwiek wiecej niz srednia krajowa ( zdanie bez sensu ).Skosne oczy sedziego dosc osobliwe ![]() Mecz nudny....Gdzie ten stary GKS... Swietny sedzia. Musze przyznac ze sedziowanie na wysokim poziomie. Widac ze pilkarze rowniez potrafili ladnie podziekowac za sedziowanie ![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 16.08.2008 o godz. 16:51.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W meczu na szczycie padł remis 0:0
![]() Teraz głos ma Wisła - zwycięstwo daje jej pozycję lidera z 2 punktami przewagi. Żałosne, ale w tej lidze na prawde nie ma z kim walczyć. Rywal nawet jak zagra mecz życia i zabierze nam punkty to potem potraci je w Wodzisłąwiu czy innych Gliwicach i wszystko wraca do normy... |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
felipe - Liga jest slaba. Mysle ze po 10 kolejkach Legia,Wisla,Lech - dowolne ustawienie. Cudow nie ma... Oczywiscie 4 bedzie Polonia Warszawa. Miedzy tymi druzynami bedzie walka. Poczekajmy i nie podniecajmy sie bo punkty stracic mozesz Ty i moge ja...w kazdym meczu. Odra - ciezki dla kazdego z gornej strefy, Polonia - Wiadomo kto tam gra....Poczekajmy. Nigdy nie mowi ze ktos traci punkty w jakims Wodzislawiu, bo Odra jako jedyna z dolnej czesci tabeli potrafi pokarac KAZDEGO.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 16.08.2008 o godz. 17:10.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe jak zagra Mila i J.Gancarczyk w Śląsku. Mecz wazny dla obu zespołów. Jak Śląsk wygra jest w czołówce a jak Polonia to jest w środku stawki
![]()
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 16.08.2008 o godz. 17:12.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
więc akurat przykład Wodzisławia nie jest zbyt trafiony ![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chyba niezbyt zrozumiale się wyraziłem
![]() Kluby, które podałem są zupełnie przypadkowe! Chodzi mi po prostu o to, ze nie ma drużyn, które ew zwycięstwo nad Wisłą udokumentują serią 2-3 kolejnych spotkań bez straty punktów. Bo jeśli po dwóch kolejkach możemy mieć już 2 pkt przewagi nad resztą to chyba coś jest na rzeczy. Bełchatów sprawił tydzień temu niespodziankę, a w tym tygodniu juz roztrwonił tamtą zaliczkę, remisując z beniaminkiem - i wszystko wróciło do normy. |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Felipe - Jesli reszta bedze punktowac regularnie to te wlasnie 3 punkty nie dadza wiele Odrze, ale dadza zbyt malo Wisle, Legii czy Lechowi
![]() Poczekajmy i nie podniecajmy sie zbyt mocna. Jedni beda grac jak graja, inni beda grac coraz lepiej. Patrzac na poprzednie lata to Wisla i Legia beda grac coraz lepiej a Lech to niewiadoma, Polonia W-wa to juz inna bajka... Tyle na temat. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Spoko, wiem o co Ci chodziło. Przykład Wodzisławia podałem, gdyż często widzę jak 'znawcy' jadą po nich jak po burej suce, a to właśnie Odra jest zespołem, z którym w niezrozumiały dla mnie sposób lubimy tracić punkty. Jak sobie przypomnę mecz wyjazdowy z nimi w zeszłym sezonie to mnie telepie. Na szczęście od strony kibicowskiej było wtedy zajebiście ![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sotirović zmarnował już 3 setki! To dopiero strzelec - tydzień wcześniej zmarnował karnego! Jakby miał lepiej ustawiony celownik to Śląsk spokojnie powinien wygrać z Polonią Bytom.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() W Śląsku jest naprawde kilku ciekawych zawodników którzy ciągną ten wózek Mila,Gancarczyk,Sotirovic. Śląsk powienien juz prowadzic 2,3-0
Ostatnio edytowane przez matt_1906 : 16.08.2008 o godz. 18:22.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|