The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Brozinhio
Banita

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2008, 12:21
Jak dla mnie od TVN owskeij Oranżady program znacznie gorszy. Jak ktoś tu już pisał - zajmują sie tylko szydzeniam z naszej Ligi zamiast staraś się pokazać ją w jak najlepszym świetle. Ten 2gi Prowadzący obok Iwańskeigo nadaje sie co najwyżej do komentowania kolarska czy Lekkoatletyki bo o piłce to słyszał tylko chyba z wiadomości jak je miał prezentować w Sportowym Wieczorze.
Słowem srają we własne gniazdo. Szczesny przesadzał ze swoimi komentarzami, które choć czasem zabawne nie powinny się znajdować w takim programie.

Problem przykucia oczu do telewizora już pominę.

No i nakoniec -coś co mnie zabiło _ jak komentowali transfery Legii: "ale stracili najlepszego obrońce ligi Inakiego Aztiza O.o

- co to ****a ma być Jakiej to ligi Aztiz był najlepszym obrońcą
Ogólnie straszna amatorka i zero klimatu. No cóż ale pierwsze programy MOE też były średnie więc może się wyrobią.
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2008, 12:42
Brozinhio napisał(a):Wyświetl post
Problem przykucia oczu do telewizora już pominę.

No i nakoniec -coś co mnie zabiło _ jak komentowali transfery Legii: "ale stracili najlepszego obrońce ligi Inakiego Aztiza O.o

- co to ****a ma być Jakiej to ligi Aztiz był najlepszym obrońcą
Ogólnie straszna amatorka i zero klimatu. No cóż ale pierwsze programy MOE też były średnie więc może się wyrobią.
Problem przykucia oczu... znam ten ból. Nie wiem czemu, ale oglądając ten program byłem znudzony jak nigdy. Czekałem, aż się skończy.

Z tym Astiz'em to nieźle dowalili. Nie wiem czy tylko mi się tak wydawało, ale ten program [czyt. jego dziennikarze itd.] są proLegijni... Może jestem jakiś wyczulony. Sam nie wiem

Sędzia zasługuje na wielkiego plusa. Widać, że 'będzie z niego pożytek'. Nie będzie 'zaklinania rzeczywistości'.

Szczęsny - Jego teksty najbardziej przypadły mi do gustu. Jak dla mnie najobiektywniejszy człowiek w studio i najmądrzej mówiący. Szczególnie spodobało mi się jego zdanie n/t transferów Legii, choćby to z Iwańskim

Z tymi SMS'ami jak dla mnie przesadzili. Widać, że prawie nikt nie głosował.

Generalnie program na +. Ważne, że nie jest transmitowany o tak wieczorowej porze jak program na TVN'ie.

Ps. Widzę, że nie tylko mi przeszkadzało wpatrywanie się prosto w kamerę tego kolesia z przylizaną grzywą.
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 21.07.2008 o godz. 12:48.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów