|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak dla mnie od TVN owskeij Oranżady program znacznie gorszy. Jak ktoś tu już pisał - zajmują sie tylko szydzeniam z naszej Ligi zamiast staraś się pokazać ją w jak najlepszym świetle. Ten 2gi Prowadzący obok Iwańskeigo nadaje sie co najwyżej do komentowania kolarska czy Lekkoatletyki bo o piłce to słyszał tylko chyba z wiadomości jak je miał prezentować w Sportowym Wieczorze.
Słowem srają we własne gniazdo. Szczesny przesadzał ze swoimi komentarzami, które choć czasem zabawne nie powinny się znajdować w takim programie. Problem przykucia oczu do telewizora już pominę. No i nakoniec -coś co mnie zabiło _ jak komentowali transfery Legii: "ale stracili najlepszego obrońce ligi Inakiego Aztiza O.o - co to ****a ma być Ogólnie straszna amatorka i zero klimatu. No cóż ale pierwsze programy MOE też były średnie więc może się wyrobią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Z tym Astiz'em to nieźle dowalili. Nie wiem czy tylko mi się tak wydawało, ale ten program [czyt. jego dziennikarze itd.] są proLegijni... Może jestem jakiś wyczulony. Sam nie wiem Sędzia zasługuje na wielkiego plusa. Widać, że 'będzie z niego pożytek'. Nie będzie 'zaklinania rzeczywistości'. Szczęsny - Jego teksty najbardziej przypadły mi do gustu. Jak dla mnie najobiektywniejszy człowiek w studio i najmądrzej mówiący. Szczególnie spodobało mi się jego zdanie n/t transferów Legii, choćby to z Iwańskim ![]() Z tymi SMS'ami jak dla mnie przesadzili. Widać, że prawie nikt nie głosował. Generalnie program na +. Ważne, że nie jest transmitowany o tak wieczorowej porze jak program na TVN'ie. Ps. Widzę, że nie tylko mi przeszkadzało wpatrywanie się prosto w kamerę tego kolesia z przylizaną grzywą.
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 21.07.2008 o godz. 12:48.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|