The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2011, 22:37
Vuko napisał(a):Wyświetl post
Jeśli ktoś może niech wrzuci link do L+E w tym temacie. Z góry dzieki.
Na razie chyba nigdzie nie ma, ale niedługo tutaj powinno się pojawić
http://allgoals.pl/magazyny-sportowe/
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 28.02.2011, 10:07
Cytat:
Po meczu. Małecki udziela wywiadu Canal+. Wychodzący z trybuny... VIP (!) nie omieszkali poinformować go, jak jest przez nich postrzegany. „Małecki, ty ch...!” itd. Ten im macha, krzycząc: „Głośniej, głośniej, ha, ha, ha!”.
Jest gdzieś może zapis wideo tej sytuacji?
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 28.02.2011, 12:13
myślę że wczorajszy program na antenie canal+sport powinien nazywać się legia+extra. dziekuję
srają tylko o tym przez 3/4 programu, o Wisełce powiedzieli na... 3minuty przed końcem
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.02.2011, 12:20
sorin320 napisał(a):Wyświetl post
myślę że wczorajszy program na antenie canal+sport powinien nazywać się legia+extra. dziekuję
srają tylko o tym przez 3/4 programu, o Wisełce powiedzieli na... 3minuty przed końcem
Zawsze najwięcej jest o klubie z którego jest gość. Był Maaskant to gadali cały czas o Wiśle. Zluzuj.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 28.02.2011, 13:16
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,91...ego_Wisla.html

Czytać bo warto.

Śmiech to zdrowie.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.02.2011, 14:27
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post

Czytać bo warto.

Śmiech to zdrowie.
Piechniczek zapomniał jak wysokie są obecnie ceny na naszych najlepszych ligowców.10 -12 lat temu za najlepszy snajper ligi Żurawski zapłacono ok 1 mln €.Dziś za najepszego napastnika z naszej ekstraklasy trzeba dac ok 5 mln €.
Pozatym Piechnik żyje czasami sprzed 30-40 lat i nie wie jak świat nam odjechał poziomem szkolenia młodzieży.To jest przepaśc na obecną chwile i stąd tak duuuży napływ obcokrajowców aż 150,przyznam że to pokaźna liczba
Ostatnio edytowane przez AYALA : 28.02.2011 o godz. 14:41.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 28.02.2011, 14:31
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post

Czytać bo warto.

Śmiech to zdrowie.

Jeszcze Glosu Laty brakuje w tym calym burdelu jakim jest PZPN
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.02.2011, 13:54
właśnie skończyłem to czytać. To jakaś masakra, bełkot na poziomie Samoobrony, prawo nam się nie podoba to je zmienimy. Debil zatrzymał się w latach 70-80 i myśli, że świat się nie zmienił. Ogólnie żenada, taki wywiad powinien go pogrążyć, ale w naszej rzeczywistości to pewnie wyrośnie na bohatera...
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 28.02.2011, 14:12
Piechniczek zyje w alternatywnej rzeczywistosci chyba.Jestesmy w Unii i proste, ze jakies limity nie wchodza w gre, bo kazdy ma prawo pracowac gdzie chce w obrebie Unii (jesli nie ma okresu przejsciowego) a chlop niech lepiej zlozy wniosek o wybudowanie boisk treningowych i niech zbuduja sysytem szkolenia z prawdziwego zdarzenia a nie pier... ,ze jak na sile wprowadzi Polakow do skladu to gdzies zajdziemy.Pokolenie Szymka, Franka, Kosy, Zurawia juz minelo tak samo jak komuna w ktorej tamten ciagle chyba siedzi i nie widzi prostych praw rynku.Polacy sa slabi a jak znajdzie sie jeden co 3 mecze trafi w pilke to zaraz banke juro kosztuje i 300k rocznie by chcial.ja mam nadzieje, ze w grudniu jak bedzie ten wniosek smieszny skladal to Wisla bedzie juz taki kosmos grala, ze tylko sie wyglupi chlop.pzdr

edit: czysto hipotetycznie, bo oczywiscie to nie ma szans przejsc.jak on to sobie wyobraza od nowego sezonu.jesli jakas druzyna ma duzo obcokrajowcow w skladzie i kontrakty tamci maja dlugoletnie to teraz niby co?trzeba dokupic paru Polakow im tez dac kontrakty i poszerzyc kadre do 30 zawodnikow ciekawe co na to budzet klubu itd itp chlop rzeczywiscie zatrzymal sie w 74 i nie widzi, ze swiat sie "troszke" zmienil od tego czasu.problem to nie obcokrajowcy, tylko nasza infrastruktura na zenujacym poziomie, brak szkolenia mlodziezy itd, ale o tym lepiej nie mowic, bo to dzialka PZPN przeciez.mam nadzieje, ze juz niedlugo gra Wisly zamknie jadaczki calej PMS.
Ostatnio edytowane przez nh79 : 28.02.2011 o godz. 14:31.
Odpowiedz cytując
Ar222
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 28.02.2011, 14:21
Kiedy koleś spytał dziennikarza czy myśli, że Harvard i Yale podlegają prawu europejskiemu, to faktycznie się z kretyna śmiałem. Jednak po skończeniu lektury zrobiło mi się zwyczajnie smutno...czuję się oszukany...

Weszło też już zdążyło napisać, co o tym myśli, z tego co widzę
http://www.weszlo.com/news/6405
Ostatnio edytowane przez Ar222 : 28.02.2011 o godz. 14:24.
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 28.02.2011, 14:31
Antek ty idioto..
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 28.02.2011, 14:32
Pierdoły które mówi ten leśny dziadek sprzed kominka są nie do ogarnięcia.
Najgorsze w tym jest to że tacy goście dalej są w strukturach PZPN i decydują o losach polskiej piłki nożnej.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 28.02.2011, 14:57
Gośc ma najlepszy towar w kraju. Nie wiem co on jara ale cały czas zyje w latach 70...Oczywiście koleś wie wszystko najlepiej, oczywiście ma gotowe rozwiązania, oczywiście on dałby radę to naprawić tylko pewnie nie ma dojścia do władzy...A tu właśnie jest ten mały szkopuł że Pan Piechniczek jest w tych wladzach i o ile się nie myle nie zmienia się nic na lepsze! Jest coraz gorzej. On twierdzi, że mamy same talenty a jak poczyta się wywiady z ostatnim jako takim pokoleniem polskich piłkarzy (Hajto, Wałdoch, Świerczewski, itp) to odnosi się wrażenie, że jesteśmy 100lat za .... no wiadomo za kim.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 28.02.2011, 15:39
Po przeczytaniu tego co Piechniczek na......... jestem w szok że taka zacofana osoba pracuje w PZPN. On jest śmieszny i żałosny a takie limity uderzą najbardziej w te najmocniejsze kluby jak Wisła , Legia czy Lech. One wykładają duże pieniądze by ściągnąć wreszcie lepszego piłkarza a to nagle stary ..... wyskakuje z jakimiś limitami i że tak będzie lepiej dla Polskiej piłki. To jest skandal. Niech PZPN zajmie się szkoleniem młodzieży a nie tylko przyznają sobie premie! Wracając do wywiadu to każde słowo wypowiedziane przez Antka jest jedną wielką głupotą , nawet wszystkich nie będę komentował ale zapodam jeden przykład :

Cytat:
Może nie da się znaleźć Polaków tej samej klasy, za tę samą cenę?

- Da się...
Jak ku... da się ? To jeśli to takie proste to dlaczego do reprezentacji bierzecie Kolumbijczyka? Dlaczego nie ma żadnego sensownego lewego obrońcy czy lewoskrzydłowego ? Dlaczego od czasów Szymkowiaka nie mamy w kadrze solidnego rozgrywającego ? Dlaczego Głowacki który przez kontuzje stracił rok gry tylko po wyleczeniu kontuzji od razu dostał powołanie do kadry nawet nie będąc w dobrej formie? Antek dlaczego? A jak jest już jakiś Polski ciekawy zawodnik to on kosztuje 2 - 3 mln euro więc jak mają go kupić Wisłą , Legia czy Lech?

Cytat:
Pan zakłada, że Valckx i Maskaant sprowadzają obcokrajowców, bo mają układy z agentami, a nie dlatego, że to są dobrzy piłkarze?

- Oczywiście, że tak. Gdyby sięgnął pan pamięcią, zobaczyłby pan, jak to szło od góry.
Za to możne pozwać do sądy tego .....! Jakie on ma na to dowody? Gdzie mamy sięgać pamięcią ? Co za pustak...

A na koniec najlepsze :
Piechniczek porównuje Jaliensa do Uli Borowki który był alkoholikiem !! W tamtych czasach było to normalne , pewnie członkom PZPN do dzisiaj to pozostało - w końcu mają dużo pieniędzy.

I jeszcze na zakończenie dodam ,że jeśli w PZPN-ie nie dojdzie do zmiany warty , młodzi ludzie mający pojęcie o współczesnym futbolu nie zaczną rządzić w Polskim Związku Piłki Nożnej tylko przy swoim korycie pozostaną te stare dziadki o poglądach zbliżonych do Piechniczka to w Polsce nigdy z piłką nożną nie będzie dobrze i zawsze nasi młodzi piłkarze będą zacofani jeśli chodzi o umiejętności do swoich rówieśników z innych krajów bardziej rozwiniętych piłkarsko a gra Polskiej reprezentacji będzie wyciskała łzy rozpaczy nawet u najmocniejszych ( no chyba że w reprezentacji limit obcokrajowców będzie mniej surowy )
Ostatnio edytowane przez fanfan : 28.02.2011 o godz. 16:07.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.02.2011, 15:49
a za to:

Cytat:
Pan zakłada, że Valckx i Maskaant sprowadzają obcokrajowców, bo mają układy z agentami, a nie dlatego, że to są dobrzy piłkarze?

- Oczywiście, że tak.
to Stan i Robert powinni pójśc do sądu....
Odechcialoby się staremu dziadowi
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 28.02.2011, 16:07
FraMat już się tym zajęli sprawa trafi do sądu i BDB

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 28.02.2011, 16:08
Brawo Brawo Brawo

Trzeba dbać o wizerunek!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 28.02.2011, 16:11
Stary piernik będzie sie teraz tłumaczył...w sądzie
..
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 28.02.2011, 16:16
tofik napisał(a):Wyświetl post
nic mu nie zrobią bo jak go przebadaja to uznaja że ma daleko posuniętą skleroze starczą.Mieszaja mu sie lata 70-te ubiegłego tysiąclecia a teraz mamy 2011 rok
Ostatnio edytowane przez AYALA : 28.02.2011 o godz. 16:25.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 28.02.2011, 16:18
tofik napisał(a):Wyświetl post
Aż chce się przyklasnąć...
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 28.02.2011, 16:13
aż chciałoby sie napisać " jazda z k... "
Odpowiedz cytując
Zybi
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 28.02.2011, 16:15
Brawo Dyzma piłki nożnej !
...::: ZyBi :::...
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 28.02.2011, 16:29
Tylko żeby teraz dziadki z PZPN nie chcieli pokazać Wiśle kto tu rządzi. W końcu to oni mają w garści sędziów , przyznają licencje itp. Tutaj jest Polska i nic mnie nie zdziwi...a ewentualna wojna z PZPN-em może nie wyjść nam na dobre ale nie możemy pozwolić sobie w kasze dmuchać , nie możemy pozwolić nikomu uderzać w Wisłę i jej dobre imię !!! Honor trzeba mieć!
Ostatnio edytowane przez fanfan : 28.02.2011 o godz. 16:36.
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 28.02.2011, 19:00
Wisła Kraków idzie na wojnę z Piechniczkiem

http://www.gazetakrakowska.pl/strona...kiem,id,t.html

Jeszcze w tym temacie. Piechniczek w szczegółach gada bzdury, ale generalnie - jeżeli mówi o liczbie obcokrajowców w klubach - to ma rację. Sory, panowie, wiem, że mamy XXI wiek i wszyscy tak robią, ale ja wolałbym, żeby w moim klubie grali Polacy, a zwłaszcza krakowianie. Wiem, jestem anachroniczny, ale nic na to nie poradzę.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.02.2011, 19:13
farben napisał(a):Wyświetl post
[B]Piechniczek w szczegółach gada bzdury, ale generalnie - jeżeli mówi o liczbie obcokrajowców w klubach - to ma rację. Sory, panowie, wiem, że mamy XXI wiek i wszyscy tak robią, ale ja wolałbym, żeby w moim klubie grali Polacy, a zwłaszcza krakowianie. Wiem, jestem anachroniczny, ale nic na to nie poradzę.
Chcesz mistrzostaw Wisly?
Chcesz wygranych derbow, meczu z Legia i Amika?
Chcesz sukcesow w Europie?

To teraz pokaz mi 5 zawodnikow z polskiej ligi, lub grajacych(nie siedzacych na lawkach w sredniakcha) ktorych Wisla mogla by pozyskac w tych samych pieniadzach jak obcokrajowcow.

Polscy kopacze nie maja ambicji a cenia sie jak by byli nie wiem kim.
,
Odpowiedz cytując
Niekonik
Banita

Od: 10.2007

Stary 28.02.2011, 20:19
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Chcesz mistrzostaw Wisly?
Chcesz wygranych derbow, meczu z Legia i Amika?
Chcesz sukcesow w Europie?

To teraz pokaz mi 5 zawodnikow z polskiej ligi, lub grajacych(nie siedzacych na lawkach w sredniakcha) ktorych Wisla mogla by pozyskac w tych samych pieniadzach jak obcokrajowcow.

Polscy kopacze nie maja ambicji a cenia sie jak by byli nie wiem kim.
Ja Ci podam jednego, ktorego mozna bylo kupic do ataku : GROSICKI!!! Za ile on poszedl do Turcji? za 500 tys E czy 700 Tys E? za tej klasy zawodnika to nie wygorowana kwota...

A co do limitow, to powiem ze cos w tym jest, bo jesli taka tendencja sie utrzyma za niedlugo w ekstraklasie bedzie gralo tylu Polakow co palcow u jednej reki, a i mlodym chlopcom odechce sie trenowac bo i po co jak jedyna wizje jaka beda mieli togra w 3 lidze za grosze, bo kluby beda wolaly wieze babel... Ja rozumiem ze nie mozna sie w lidze opierac tylko na Polakach, ale to zaczyna byc niebezpieczne bo polakow za niedlugo wogole nie bedzie!!!
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 28.02.2011, 20:30
Niekonik napisał(a):Wyświetl post
Ja Ci podam jednego, ktorego mozna bylo kupic do ataku : GROSICKI!!! Za ile on poszedl do Turcji? za 500 tys E czy 700 Tys E? za tej klasy zawodnika to nie wygorowana kwota...

A co do limitow, to powiem ze cos w tym jest, bo jesli taka tendencja sie utrzyma za niedlugo w ekstraklasie bedzie gralo tylu Polakow co palcow u jednej reki, a i mlodym chlopcom odechce sie trenowac bo i po co jak jedyna wizje jaka beda mieli togra w 3 lidze za grosze, bo kluby beda wolaly wieze babel... Ja rozumiem ze nie mozna sie w lidze opierac tylko na Polakach, ale to zaczyna byc niebezpieczne bo polakow za niedlugo wogole nie bedzie!!!
Czy ty naprawdę myśli że Basałaj czy Valckx to idioci ? Gdyby tacy Polacy byli na rynku, to na pewno byśmy ich kupowali, weź pod uwagę że dodatkowo trzeba było licytować się z Wojciechowskim który moim zdaniem psuję rynek ale wkrótce on też się sparzy bo ta jego drużna to nie ma w ogóle charakteru.

Grosicki, gdyby to Wisła chciała go kupić to pewnie kosztowałby 3 razy drożej ale i tak sam zawodni chętniej wybrały wysoki kontrakt w ciepłej Turcji. Jestem zaskoczony tym jak Kamil radzi sobie w Trucji. Widziałem go w jednym meczu i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, ciekawe czy tak samo byłoby w Wiśle gdzie przyklejona byłaby do niego łatka hazardzisty itp.

Nie chce być to posądzony o kompleks Lecha ale chciałem podkreślić że jego wyniki w pucharach to duża zasługa tych chłopców z Bałkanów którzy stanowią o sile tej drużny, dodamy do tego Arbolede i teraz Rudnevsa.

A w tym wszystkim Polska piłka może jedynie zyskać bo może zechce się naszym polaczka ruszyć trochę dupska i zacząć trenować bo będzie trudniej się przebić, dodam że pewnie może zaczną spuszczać trochę z żądań. Ile zawodnik klasy Bonina chciał zarabiać ? Dwa miliony złych na sezon ? Wojtek Łobodziński wybrał ławę czy nawet grę w Młodej Ekstraklasie niż grę w Kielcach. Śmiech na sali.

Nie chce tutaj generalizować ale niekiedy mam wrażenie że szytem marzeń naszych grajków to dobry, kilkuletni kontrakt, samochód i włosy na blond.
Przykład Sebastian Leszczak, kopnął piłkę prosto kilka razy i kompletnie mu odbiło.Skorża dawał mu szansę nawet na grę w pierwszej drażnię, a on zamiast grać to zaczął liczyć pieniądze.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.02.2011 o godz. 20:49.
Odpowiedz cytując
GajowyDrwal
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 28.02.2011, 20:41
Niekonik napisał(a):Wyświetl post
Turcy dali 900 tys €. Od nas jakiego rywala numer jeden do pucharów, Jaga chciałaby na pewno więcej...

Cytat:
Trudno, niech kopią się po czołach w pierwszej czy drugiej lidze...

Natomiast piłkarze z umiejętnościami i ambicją (Wilk, Sobol, Mały) spokojnie znajdą zatrudnienie...
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 28.02.2011, 19:29
Wisła Kraków idzie na wojnę z Piechniczkiem

http://www.gazetakrakowska.pl/strona...kiem,id,t.html

Jeszcze w tym temacie. Piechniczek w szczegółach gada bzdury, ale generalnie - jeżeli mówi o liczbie obcokrajowców w klubach - to ma rację. Sory, panowie, wiem, że mamy XXI wiek i wszyscy tak robią, ale ja wolałbym, żeby w moim klubie grali Polacy, a zwłaszcza krakowianie. Wiem, jestem anachroniczny, ale nic na to nie poradzę.
Piechniczek gada takie bzdury, że się słabo robi. Ten człowiek nie jest zacofany, on jest po prostu głupi. W Wiśle będą grali krakowianie kiedy sobie ich wyszkolimy i będą wystarczająco dobrzy na ambicje naszego klubu. Żaden limit obcokrajowców nie ma tu nic do rzeczy i nie jest do niczego potrzebny. W ekstraklasie mają grać najlepsi możliwi zawodnicy. Jedyną drogą, żeby podstawą naszych klubów byli zawodnicy krajowi jest poprawa szkolenia. Jakiekolwiek sztuczne limity i odgórne nakazy mogą tylko ligę zepsuć i nic więcej.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 28.02.2011, 19:29
[B]

ja wolałbym, żeby w moim klubie grali Polacy, a zwłaszcza krakowianie. Wiem, jestem anachroniczny, ale nic na to nie poradzę.
...wiadomo, też bym chciał, zeby w Wiśle grali sami Polacy i żebyśmy mieli 7 wychowanków w pierwszym składzie. Dlaczego tylko siedmiu? Bo pozostałą czwórkę z pierwszego skład sprzedaliśmy przed sezonem do Barcelony.

Ale jest to nierealne. Dlaczego? Bo Polacy są słabi i przepłacani. Nie da się z nimi osiągnąć sukcesu co pokazało kilkanaście ostatnich lat. Owszem, możemy grać samymi Polakami, ale wątpię, żebyśmy z naszym budżetem kupując tylko Polaków za te astronomiczne kwoty osiągnęli 1-3 pozycję w tabeli.

Obcokrajowcy są tańsi, niekoniecznie gorsi, mniej chcą kasy i mają ambicję.

Wg. Piechniczka Wisła/ Cupiał jest głupi zatrudniając obcokrajowców. Mamy przecież polskich wirtuozów futbolu w kraju do wzięcia za półdarmo..

Polacy niech nie będą bufonami vide Antoni i niech się od nich uczą. A jeśli uważają, że są lepsi i nie potrzebują ich rad to niech wyjdą na boisko czy trenerską ławkę i to udowodnią w zdrowej rywalizacji, a nie obrabiając dupę na łamach prasy.

edit:
Jeśli jakis leśny dziadek chce wprowadzić zasadę 6+5 to Wisła, Amika, Legia i kluby, którym marzy się coś więcej niż 3000osób na meczu powinny oficjalnie zakomunikować, że wycofują swoje pieniądze z futbolu!
Nikt nie ma prawa mówić i żadne prawo nie moze określać i decydować za Cupiała, Solorza, Waltera itp na kogo maja wydawać własne pieniądze!
Zatrzyma sie taki w rozwoju w czasach komuny i dyryguje..co, kto, kiedy i kogo. Myśli, że ma władze a ma gówno. I zgodnie z naturą gówna niech skończy w sedesie.
....aż się zagotowałem. Jak można w tak bezczelny sposób ograniczać i rozwalać polską piłkę?
Ostatnio edytowane przez Antystenes : 28.02.2011 o godz. 19:45.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów