The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dafi_91
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2008, 17:23
Dzieki a wie ktos moze jeszcze kiedy bedzie do odbioru karta jak zloze papiery 14 lipca Bardzo prosze o pomoc
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.07.2008, 17:38
Dafi_91 napisał(a):Wyświetl post
Dzieki a wie ktos moze jeszcze kiedy bedzie do odbioru karta jak zloze papiery 14 lipca Bardzo prosze o pomoc
ja złożyłem dziś..odbiór mam 15.07 więc u Ciebie też będzie to pare dni.
Odpowiedz cytując
Dafi_91
Senior Member

Stary 09.07.2008, 17:46
to czyli powinienem zdarzyc na 21-23 lipca;> z gory dzieki pozdro
Odpowiedz cytując
yarek00
Member

Od: 05.2008

Stary 10.07.2008, 16:44
Pytanie, czy członkowie SKWK, którzy kupują pierwszy raz karnet, muszą też czekać do wolnej sprzedaży? 21-23 Lipca?
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 10.07.2008, 17:31
yarek00 napisał(a):Wyświetl post
Pytanie, czy członkowie SKWK, którzy kupują pierwszy raz karnet, muszą też czekać do wolnej sprzedaży? 21-23 Lipca?
Cytat:
Harmonogram sprzedaży:
10.07-23.07 - wznowienia dla posiadaczy karnetów z rundy wiosennej sezonu 2007/08
21.07 - rozpoczęcie wolnej sprzedaży

Oznacza to, że do dnia 23.07 włącznie obowiązują rezerwacje na miejsce zajmowane w poprzedniej rundzie oraz prawo do zakupu karnetu po zniżkowej cenie.
Wniosek jest jeden
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 10.07.2008, 19:04
A wie ktoś czy można kupić karnet w czyimś imieniu czy trzeba osobiście przyjść?
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 10.07.2008, 19:08
gris napisał(a):Wyświetl post
A wie ktoś czy można kupić karnet w czyimś imieniu czy trzeba osobiście przyjść?
Można trzeba mieć tylko tego kogoś kartę.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Odpowiedz cytując
bakusNH
Senior Member

Stary 10.07.2008, 19:08
gris napisał(a):Wyświetl post
ktoś może za ciebie kupić byle by miał pieniądze i karte kibica twoją.

a moje pytanie wie ktoś ile poszło dzisiaj karnetów na poszczególne sektory?
Odpowiedz cytując
Brozinho_23
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 10.07.2008, 19:59
a jak ma sie ta kartke na znizkowe karnety to tez np. moze za mnie inna osoba kupic okazujac kk i ta kartke i tez zapłaci cene znizkowa?
Odpowiedz cytując
SpongeBob
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 11.07.2008, 15:12
w sobote karnety w normalnej sprzedazy? w jakich godzinach otwarty WŚ?
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Stary 11.07.2008, 16:58
Zamiast się kłócić o takie bzdury i pisać kolejne posty wystarczy wpisać w google magiczne słowo "Wiślacki Świat" i po problemie...

Sklep czynny jest od poniedziałku do piątku w godz. od 11:00 do 18:00 oraz w soboty od 10.00 do 14.00
Odpowiedz cytując
firstborn
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 11.07.2008, 18:05
rowerem do Wislackiego Swiata - 25min,
oczekiwanie na wznowienie w Wislackim Swiecie - 30 sekund
runda jesienna na trybunie D - bezcenne!!

od dzisiaj z utesknieniem czekam na piewrwszy mecz nowego sezonu
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś

El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż

Tylko Wisła TS!!!!
Odpowiedz cytując
bakusNH
Senior Member

Stary 11.07.2008, 21:49
Ufff... nabylem dzisiaj karnet na D ci co mają kupic niech to lepiej zrobia jak najszybciej bo pozniej bedzie ciezko zdobyc karnet. Juz chyba na wolna sprzedarz nie bedzie karnetow na D
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Stary 11.07.2008, 22:41
bakusNH napisał(a):Wyświetl post
Ufff... nabylem dzisiaj karnet na D ci co mają kupic niech to lepiej zrobia jak najszybciej bo pozniej bedzie ciezko zdobyc karnet. Juz chyba na wolna sprzedarz nie bedzie karnetow na D

Nie strasz nawet ;]
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.07.2008, 10:12
bakusNH napisał(a):Wyświetl post
Juz chyba na wolna sprzedarz nie bedzie karnetow na D
A niby dlaczego miałoby nie być? Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby pikniki z A i B nagle przeniosły się na D. Nie zdziwię się, jeśli część osób z D przeniesie się na E, gdyż ceny są takie same, a na E są lepsze warunki do oglądania meczu. Po za tym karnety nie są tanie, więc nie ma pewności, że wszyscy przedłużą. Nie siejcie więc paniki, wydaje mi się, że trochę tych karnetów na D powinno zostać
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 12.07.2008, 11:03
Charlie_ napisał(a):Wyświetl post
A niby dlaczego miałoby nie być? Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby pikniki z A i B nagle przeniosły się na D. Nie zdziwię się, jeśli część osób z D przeniesie się na E, gdyż ceny są takie same, a na E są lepsze warunki do oglądania meczu. Po za tym karnety nie są tanie, więc nie ma pewności, że wszyscy przedłużą. Nie siejcie więc paniki, wydaje mi się, że trochę tych karnetów na D powinno zostać
Równie dobrze osoby ( głownie ) z C i E zajawieni na wiosnę naszym żywiołowym dopingiem mogą chcieć przejść na D ^^
Ceny karnetów nie są jakoś specjalnie wysokie, a co najważniejsze takie same na E i D ( ukłon zarządu w stronę kibiców ? ) .
Z tego co słyszałem karnety na trybunę północną już cieszą się ogromnym zainteresowaniem. I choć dla osób z wolnej sprzedaży zapewne ich nie braknie to pamiętajcie że kto pierwszy ten lepszy. Żebyście znów nie obudzili się z ręką w nocniku...
Odpowiedz cytując
matern
Member

Od: 07.2008

Stary 12.07.2008, 11:05
mam pytanie
Ci co mieli karnety na sektory E,A,B to moga teraz kupowac wznowienie na D czy jak by chcieli na D to tylko w wolnej sprzedarzy
bo jak nie moga to sie niema co martwic o karnety na D bo napewno w zeszlym sezonie na D i C nie poszlo 5500 karnetow bo na C pewnie z 1,5tys na D z 3 tys
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 12.07.2008, 11:13
matern, osoby które miały karnet na E, A i B mogą już wznawiać na D.
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Stary 12.07.2008, 11:50
panowie jak myslicie bo mam powazny dylemat teraz na karnet jakos hajs stworze wiadomo jest to troche hajsu wydac jak na jeden raz ale wiadomo bardzo sie to oplaca a zmierzajac do pytania czy moga byc powazne problemy z biletami na D
Odpowiedz cytując
bakusNH
Senior Member

Stary 12.07.2008, 12:08
moim zdaniem nie bedzie biletow na D w sezonie
Odpowiedz cytując
Skols<KKT>
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 13.07.2008, 16:11
Jednym z głównych powodów przez które nie moge kupić karnetu jest to że to są WAKACJE!!
Kurde szkoda ze tak sie zaczyna runda. Ja niestety wyjedżam i pare meczy omine wiec mi sie nie opłaca karnetu kupować chociaż miałem takie plany... powodzenia wszystkim! bede czatował przy bramkach;D
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Od: 07.2006

Stary 13.07.2008, 16:25
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
matern, osoby które miały karnet na E, A i B mogą już wznawiać na D.
No własnie moga wzawiac na D dla mnie to jest dziwne bo na przykład przyjde 20 lipca i co dla mnie karnetu na D nie bedzie chociasz w tamtej rundzie go miałem jak to jest Czy po prostu to moje miejsce jest zarezerwowane
Dzięki za odpowiedz
Powód: ACAB
Ostatnio edytowane przez Bobic : 13.07.2008 o godz. 16:32.
Odpowiedz cytując
Kwaki
Senior Member

Stary 13.07.2008, 16:27
Twoje miejsce jest zarezerwowane do 23. lipca.
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.07.2008, 16:28
Cytat:
No własnie moga wzawiac na D dlamnie to jest diwne bo naprzykład przyjde 20 lipca i co dlamnie karnetu na D nie bedzie chciasz w tamtej rundzie go miałem jak to jest Czy poprostu to moje miejsce jest zarezerwowane
chyba jest zarezerwowane oni w tym swoim komputerze mają tak jak w kinie i zarezerwowane miejsca są na fioletowo i tak pewnie maja w systemie do poniedziałku 21... albo do 23 nie pamiętam jak pisało

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 13.07.2008, 16:30
Miałeś karnet twoje miejsce czeka.Toż to takie oczywiste w przypadku posiadania karnetu na rundę poprzednią.
Cytat:
Odpowiedz cytując
rafalbronx
Junior Member

Stary 13.07.2008, 16:54
Wiadomo już ile karnetów sprzedano
Koniec Żydowskiej Propagandy
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Od: 07.2006

Stary 13.07.2008, 17:51
rafalbronx napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo już ile karnetów sprzedano
Podobno już niema Chłopie a czy to ważne ile na razie poszło jak jeszcze niema wolnej sprzedazy tylko wznowiona , do 23 nie pójdzie wiecej niż 10 tysiecy to Ci powino wystarczyć
Odpowiedz cytując
arsfan14
Member

Od: 02.2008

Stary 15.07.2008, 09:47
Zanim ktokolwiek z was powie że karnety są za drogie to w pierwszej kolejności otwórzcie ten link....

http://www.sport.pl/sport/1,65025,54...er_League.html

Lepiejbyćna stadionie w potarganychspodniach,niż wnowychprzed TV.
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Stary 15.07.2008, 10:10
arsfan14 napisał(a):Wyświetl post
Zanim ktokolwiek z was powie że karnety są za drogie to w pierwszej kolejności otwórzcie ten link....

http://www.sport.pl/sport/1,65025,54...er_League.html

Nie widzę sensu w porównywaniu Arsenalu z Wisłą, poziom 10 razy wyższy i dochód na osobę tak samo ;]
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 15.07.2008, 11:17
Myśle że jest sens,nie znam zarobków anglików ale myśle ze taki karnet to połowa jednej pensji?
No bo 1150 euro to jakies 4000zł

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów