|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dzieki
a wie ktos moze jeszcze kiedy bedzie do odbioru karta jak zloze papiery 14 lipca |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to czyli powinienem zdarzyc na 21-23 lipca;> z gory dzieki pozdro
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Pytanie, czy członkowie SKWK, którzy kupują pierwszy raz karnet, muszą też czekać do wolnej sprzedaży? 21-23 Lipca?
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
||
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A wie ktoś czy można kupić karnet w czyimś imieniu czy trzeba osobiście przyjść?
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Można trzeba mieć tylko tego kogoś kartę.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
a jak ma sie ta kartke na znizkowe karnety to tez np. moze za mnie inna osoba kupic okazujac kk i ta kartke i tez zapłaci cene znizkowa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
w sobote karnety w normalnej sprzedazy? w jakich godzinach otwarty WŚ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zamiast się kłócić o takie bzdury i pisać kolejne posty wystarczy wpisać w google magiczne słowo "Wiślacki Świat" i po problemie...
Sklep czynny jest od poniedziałku do piątku w godz. od 11:00 do 18:00 oraz w soboty od 10.00 do 14.00 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
rowerem do Wislackiego Swiata - 25min,
oczekiwanie na wznowienie w Wislackim Swiecie - 30 sekund runda jesienna na trybunie D - bezcenne!! od dzisiaj z utesknieniem czekam na piewrwszy mecz nowego sezonu ![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ufff... nabylem dzisiaj karnet na D ci co mają kupic niech to lepiej zrobia jak najszybciej bo pozniej bedzie ciezko zdobyc karnet. Juz chyba na wolna sprzedarz nie bedzie karnetow na D
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A niby dlaczego miałoby nie być? Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby pikniki z A i B nagle przeniosły się na D. Nie zdziwię się, jeśli część osób z D przeniesie się na E, gdyż ceny są takie same, a na E są lepsze warunki do oglądania meczu. Po za tym karnety nie są tanie, więc nie ma pewności, że wszyscy przedłużą. Nie siejcie więc paniki, wydaje mi się, że trochę tych karnetów na D powinno zostać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ceny karnetów nie są jakoś specjalnie wysokie, a co najważniejsze takie same na E i D ( ukłon zarządu w stronę kibiców ? ) . Z tego co słyszałem karnety na trybunę północną już cieszą się ogromnym zainteresowaniem. I choć dla osób z wolnej sprzedaży zapewne ich nie braknie to pamiętajcie że kto pierwszy ten lepszy. Żebyście znów nie obudzili się z ręką w nocniku... |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
mam pytanie
Ci co mieli karnety na sektory E,A,B to moga teraz kupowac wznowienie na D czy jak by chcieli na D to tylko w wolnej sprzedarzy bo jak nie moga to sie niema co martwic o karnety na D bo napewno w zeszlym sezonie na D i C nie poszlo 5500 karnetow bo na C pewnie z 1,5tys na D z 3 tys |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
matern, osoby które miały karnet na E, A i B mogą już wznawiać na D.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
panowie jak myslicie bo mam powazny dylemat teraz na karnet jakos hajs stworze wiadomo jest to troche hajsu wydac jak na jeden raz ale wiadomo bardzo sie to oplaca a zmierzajac do pytania czy moga byc powazne problemy z biletami na D
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moim zdaniem nie bedzie biletow na D w sezonie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jednym z głównych powodów przez które nie moge kupić karnetu jest to że to są WAKACJE!!
Kurde szkoda ze tak sie zaczyna runda. Ja niestety wyjedżam i pare meczy omine wiec mi sie nie opłaca karnetu kupować chociaż miałem takie plany... powodzenia wszystkim! bede czatował przy bramkach;D |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No własnie moga wzawiac na D
Dzięki za odpowiedz ![]() Powód: ACAB
Ostatnio edytowane przez Bobic : 13.07.2008 o godz. 16:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Twoje miejsce jest zarezerwowane do 23. lipca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
nie pamiętam jak pisało![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Miałeś karnet twoje miejsce czeka.Toż to takie oczywiste w przypadku posiadania karnetu na rundę poprzednią.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wiadomo już ile karnetów sprzedano
![]() Koniec Żydowskiej Propagandy
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Zanim ktokolwiek z was powie że karnety są za drogie to w pierwszej kolejności otwórzcie ten link....
http://www.sport.pl/sport/1,65025,54...er_League.html ![]() ![]() Lepiejbyćna stadionie w potarganychspodniach,niż wnowychprzed TV. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie widzę sensu w porównywaniu Arsenalu z Wisłą, poziom 10 razy wyższy i dochód na osobę tak samo ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Myśle że jest sens,nie znam zarobków anglików ale myśle ze taki karnet to połowa jednej pensji?
No bo 1150 euro to jakies 4000zł ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|