|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2007
Offline |
|
|
I jak ten Lalin sie prezentuje Bedzie z niego Costly?
Piszą, że nie najgorzej... |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chyba testujemy taktykę na ligowych słabeuszy.
Wbrew temu, co podają na TWSD, gramy 3jką obrońców, dwójką defensywnych pomocników, jednym bardziej ofensywnym, dwójką skrzydłowych i...Dwójką napastników(w polu). Btw. 18' Allan Lalin świetnie zgrał piłkę do Dawidowskiego. Ten oddał dość mocny strzał, wprost w bramkarza Czyżby "zawodnik meczowy"? ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie będzie rozegrany sparing z Petrą (15 lipca) ?
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Co to za zawodnik ten Dawidowski ? Testowany jakis ?
![]() A tak na powaznie to zycze mu jak najlepiej ale nikt nie zna dnia ani godziny kiedy sobie zrobi cos nowego. Klopoty z kolanem zakonczyly kariery wielu pilkarzy. Wiem cos o tym bo sam od 10 miechow przez to nie kopie galy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
mam pytanie kiedy nasi zjawia w kraju z austrii
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Pewnie za slabo sie za niego modlili w tym Hondurasie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 10.07.2008 o godz. 18:07.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Weszli po przerwie:
Cleber Brożek Piotr Mączyński Boguski Brożek Paweł Lalina nie ma. Czyżby się nie spodobał? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
może chłopak nie mial poprostu siły. Nie wiadomo czy trenował przed przyjazdem na zgrupowanie Wisły czy miał poprostu urlop. Ale zapewne cięzko mu bedzie znalezc uznanie w oczach Skorży który jest raczej uprzedzony do zagranicznycj wynalazków.
)Czekamy na Jodłowca, mam nadzieje że jutro zobacze tytuł "najlepszy obrońca Groclinu w zespole Mistrzów Polski... marzenia |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Brawo, Beitar rozwalimy w pyl :/
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
to jakie zdobylismy wyniki podczas tego obozu dotychczas?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
czyli juro wracaja Wislacy do kraju taK
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
sparingi
Wisła 2-0 GKS Jastrzębie Wisła 1-3 Austria Wiedeń Wisła 2-0 Hapoel Tel Awiw Wisła 1-1 FC Kopehaga Wisła 1-1 FC Koper to tylko sparingi, eksperymentowania ile wlezie.. zremisowaliśmy z FC Koper więc Beitar nas zje. Tym tokiem myślenia powinniśmy zdobyć Puchar Uefa bo pokonaliśmy dwukrotnie FC Sevillę. Uspokójcie się niektórzy..
Ostatnio edytowane przez e : 10.07.2008 o godz. 18:55.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Austria Wiedeń 1-3
Hapoel Tel Aviv 2-0 C Kopenhaga 1-1 NK Koper 1-1 Jesli chodzi o spraingi w Austrii to koniec. Nastepny 15 lipca Z Płockiem a potem Liverpool. Cytat:
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
racja e
jesli patrzyc na bilans to nie jest on zbyt optymistyczny z liverpoolem 17.lipca? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
19tego.....
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
"Myślą o Lidze Mistrzów, a remisuja ze słabeuszami" -> ten tytuł rozłożył mnie na łopatki (wp)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Wiem ze to forum o Wisle, wiem ze rozmawiamy tylko o Wisle ale...
Moze jeszcze malo z was to wie ale Legia dzis wlasnie poniosla delikatna kleske z fc basel (tak, tak my niedawno z nimi wygralismy w PUEFA) 6:1. Szokujace? Dla onetu chyba bardzo gdyz informacji jakby brak. To co do obieiktywnosci tego serwisu. A teraz do rzeczy. Pomyslalem troche tu bylo na tym forum osob chwalacych Legie za jej oszalamiajace transfery. Hmm... z ciekawosci wiec postanowilem zajrzec na ich strone i poczytac komentarze pod artykulem opisujacym ten mecz. I wiecie co? Hhahahaha Wypisz wymaluj jakby ktos przekopiowal wypowiedzi z forum TWSD tylko nazwiska pozmienial. Nawet proporcje tych wieszczacych koniec swiata do nawolujacych do schlodzenia umyslu sa identyczne. O dziwo dla niektorych, gro osob pisze iz dotychczasowe transfery to nic specjalnego i moze w koncu kupia kogos dobrego. Naprawde niezwykle pasjonujaca lektura z perspektywy tych wszystkich zdan jakie zostaly napisane na naszym forum. Osobiscie polecam lekture tychze wypowiedzi. Da niektorym moze cos do myslenia. |
|
|
|
ranny ptaszek
Offline |
|
|
Znalezione w dzisiejszej Gazecie Krakowskiej
Cytat:
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Widzieliście na skrócie jak zgrywa Lalin jakie odejście ma Dawidowski?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Na podstawie skrotu na oficjalnej, widac ze Wisla przeprowadzala bardzo ciekawe i skladne akcje. Brakuje skutecznosci, ale to raczej normalne i powinna przyjsc wraz ze swierzością
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja po obejrzeniu skrótów jestem umiarkowanym optymistą. Widać chęć gry, widać grę z klepki na jeden kontakt widać że chłopakom się chce! Transfery są konieczne bardziej pod kontem rotacji w składzie (wszyscy pamiętamy co się działo jak Wisła zaczęła grac co kilka dni) niż wygryzienia kogoś z pierwszej 11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Andrzej Niedzielan:
http://www.weszlo.com/blog/4 Kontuzja? Drobnostka! (11 lipca 2008 00:01) Krótki meldunek dla tych, którzy martwią się, że niby odniosłem kontuzję. Nie ma się o co martwić – to tylko małe naciągnięcie, już mogę normalnie trenować. Raptem wypadłem na dwa dni, nie ma o czym mówić. Generalnie wolałem nie ryzykować i dwa dni odpocząć, ponieważ zabolał mnie mięsień z którego miałem pobierany materiał do przeszczepu przy operacji więzadeł. A ten mięsień jest jeszcze trochę słabszy niż inne. Dzisiaj chłopaki zremisowali 1:1 w ostatnim naszym sparingu w Austrii. Zaraz wracamy do kraju i zaczynamy kolejny etap przygotowań. Muszę w końcu strzelić jakąś bramkę, bo nikt mi miejsce w składzie za ładne oczy nie da... |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
ranny ptaszek
Offline |
|
|
Nowoczesna technika wprowadzi Wisłę do LM?
Cytat:
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A ktoś wie czy jacyś krakowscy kibice wybierają sie do Szwajcarii na mecz z Liverpoolem?
Może jakieś małe reklamy w Szwajcarii ( Fryburg) , co by zwołać polską brać. Pewnie nikt nie wie, a Rodacy napewn by się wybrali. Może jakis plakacik przesyłany przez neta do tych z sąsiedztwa miesjca spotkania.
Ostatnio edytowane przez gniady_lopez : 14.07.2008 o godz. 10:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mecz jest w Szwajcarii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie, wie może ktoś o której dzisiaj trening ? Pewnie o 17 00 ?
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|