The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
adi23
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2009, 22:38
piotrek1325 napisał(a):Wyświetl post
Mam do was prośbę:
na jesień wiem że w przedsprzedaży nawet Ci którzy przedłużali mogli zakupić karnet na wolne miejsca po normalnej cenie (nie zniżkowej) czy mógłby ktoś jak będzie kupował w najbliższych dniach karnet zapytać o to czy i tym razem istnieje taka możliwość ?
Teoretycznie wiem że wolna sprzedaż jest chyba po 20 lutym, ale wiadomo że to co jest napisane czasem można ominąć Z góry dziękuje i proszę o odpowiedź
Też tak kiedyś kupowałem. Pewnie i tym razem bedzie taka opcja. Jak bede WŚ to zapytam.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.02.2009, 19:54
Oczywiście że może, bez problemu.
Odpowiedz cytując
wislakdaniel
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 08.02.2009, 22:23
A ja mam pytanie czy jak będę kupował wznowienie karnetu to czy jest jakaś szansa na to żebym dostał paragon?

Sprawa może wydawać się bardzo śmieszna,ale właśnie ten paragon osobiście będzie mi do czegoś potrzebny
Odpowiedz cytując
Adam76
Member

Od: 08.2007

Stary 08.02.2009, 22:42
Karnety dla SKWK
Szanowni Państwo jutro tj. 9 lutego rozpoczyna się sprzedaż karnetów na mecze Wisły w rundzie wiosennej.

Jak wszyscy wiemy członkowie Stowarzyszenia mają możliwość zakupienia karnetów w specjalnej cenie (150zł) już od 9 lutego niezależnie czy wznawiają swój karnet czy kupują go po raz pierwszy.
Jednakże przypominamy:
  • zakup karnetu w cenie „dla SKWK” możliwy jest jedynie po OKAZANIU KWITU KP wydawanego podczas dotychczasowych zapisów,
  • NIE MA MOŻLIWOŚCI kupna karnetu w cenie „dla SKWK” nie mając kwitu KP,
  • NIE MA MOŻLIWOŚCI opłacenia składek SKWK w sklepie „Wiślacki Świat”,
  • osoby, które opłaciły kolejną składkę bądź zapisały się do Stowarzyszenia, a z jakiś przyczyn nie odebrały należnego im kwitu KP proszone są o pilny kontakt mailowy – zapisy@k i b i c e w i s l y.pl
  • Apelujemy o nie wszczynanie zamieszania podczas sprzedaży karnetów w sklepie „Wiślacki Świat” przez osoby, które by chciały „przekonywać” pracujących tam ludzi iż „są członkami SKWK ale nie mają kwitu KP”
źródło: S K W K
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 08.02.2009, 23:21
Wszystko super jest pewne ale...
A mianowicie: po informacji na forum i stronie SKWK, że po meczu koszykarek z Sopronem będą wydawane kwity KP, okazało się, że osoba tym się zajmująca zachorowała (?), została zrobiona taka prowizoryczna wg mnie lista i poinformowano osoby, które się na niej znalazły że owa lista będzie w Wiślackicm Świecie. Przy zakupie karnetu miało nie być żadnych problemów. Mam pytanie: czy ktoś kompetentny może mi odpowiedzieć jak się to ma do rzeczywistości? Nie chce wszczynać jutro zamieszania jeśli się okaże inaczej.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.02.2009, 09:32
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
Wszystko super jest pewne ale...
A mianowicie: po informacji na forum i stronie SKWK, że po meczu koszykarek z Sopronem będą wydawane kwity KP, okazało się, że osoba tym się zajmująca zachorowała (?), została zrobiona taka prowizoryczna wg mnie lista i poinformowano osoby, które się na niej znalazły że owa lista będzie w Wiślackicm Świecie. Przy zakupie karnetu miało nie być żadnych problemów. Mam pytanie: czy ktoś kompetentny może mi odpowiedzieć jak się to ma do rzeczywistości? Nie chce wszczynać jutro zamieszania jeśli się okaże inaczej.
z maila, ktorego dostalem: "Tak. Osoby które zgłosiły się do przedstawiciela SKWK po meczy z Sopronem wypisane kwity KP mogą odebrać w Wiślackim Świecie"
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 09.02.2009, 12:41
Albo również nowi członkowie SKWK lub dotychczasowi E-sektorowcy.

Nie jest to niemozliwe.

A na jesien tez mi problemow nie robili z zakupem w okresie wznowien(ja nie wznawialem) takze tu tez mogly takie sytuacje zajsc.

Swoja drogą niezle jak na wszystkie miejsca wysprzedadzą karnety
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Martinho : 09.02.2009 o godz. 12:44.
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.02.2009, 12:52
Pociesze niektórych i powiem ,że jeszcze mogą być wolne miejsca , np wtedy, kiedy nie wszyscy karnetowcy z rundy jesiennej przedłużą karnet, zwolni się ich miejsce .
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Stary 09.02.2009, 13:01
1500 -2000 Karnetów poszło w kilka godzin ? Szok!

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
AniaD303
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 09.02.2009, 13:03
Przynajmniej będziemy mieć komplet na D. Mam nadzieję tylko, że to nie przypadkowi ludzie...
Armia Białej Gwiazdy
Esta hinchada se merece ser campeón!
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.02.2009, 13:05
Czyli można się spodziewać że w tej rundzie nie będzie biletów w wolnej sprzedaży na D?
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.02.2009, 13:08
No to chyba jest raczej logiczne? Sam sobie odpowiedz
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 09.02.2009, 13:11
Witam. Beda jakies szanse na zakupienie karnetu na D(Ew na E) jesli ktos nalezy do SKWK? Z gory dzieki
Odpowiedz cytując
barthok
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 09.02.2009, 14:33
Ja dziś byłem koło 13 i kolejeczka dosyć długa była i do tego ludzie kupowali średnio po 3 karnety.. no i ludzie z A/B przesiadają się na E więc nie jest źle
Odpowiedz cytując
misiekpb
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 09.02.2009, 16:05
Nie wprowadzajcie ludzi w błąd - ja byłem po 14 wznowić karnecik, nie było żadnej kolejki, a karnety wolne były dostepne bo pytałem.
Poza tym gościu przede mną kupił karnecik pierwszy raz i gostek mu sprzedał bez problemu - i nie był on na liście SKWK.

I teraz pytanko z innej beczki dla tych co się orientują - wiecie może ile zostanie zostawionych miejsc dla FC na trybunie D
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 09.02.2009, 18:06
Przestańcie siać zamieszanie i dywagować nad tymi karnetami! Wszystkie informacje są na oficjalnej stronie klubu i na innych stronach również. Od lat sprzedaż karnetów wygląda u nas tak samo i nie ma w tym na prawdę nic skomplikowanego... Od 9 do 21 lutego są wznowienia, a od 23 lutego wolna sprzedaż. Także jedyne co pozostaje to trzymać się tych terminów i kupować karnety, bo możliwe że jeśli zejdą wszystkie karnety na sektory D i E, to ostatnie mecze sezonu - jeśliby zaczęto w trakcie rundy rozbiórkę trybuny A/B - obejrzą tylko "karnetowcy".
Odpowiedz cytując
Michal1906
Member

Od: 12.2008

Stary 09.02.2009, 18:12. ???
Czy w te 2800 na D i 1000 na E są wliczane także te miejsca których dzisiaj osoby posiadające karnet nie przedłużyły Czy jest to liczba wolnych miejsc na które nie były sprzedawane karnety w rundzie jesiennej
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 09.02.2009, 18:18
Tradycyjnie karnet czeka na wznowienie i wykupionego miejsca nikt do 21 . 02 nie sprzeda tak że nie mieszajcie ludziom że ktoś przyszedł i kupił pierwszy raz jak są wznowienia , starych karnetów .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
nowy_piotrek
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 09.02.2009, 18:38
kohprzem'68 napisał(a):Wyświetl post
Tradycyjnie karnet czeka na wznowienie i wykupionego miejsca nikt do 21 . 02 nie sprzeda tak że nie mieszajcie ludziom że ktoś przyszedł i kupił pierwszy raz jak są wznowienia , starych karnetów .
Nie do konca jest tak jak mowisz. Oczywiscie kazdy kto mial karnet ma swoje miejsce zarezerwowane i nikt mu tego miejsca nie wykupi. Ale jest pula wolnych miejsc i w Wislackim Swiecie nie robia problemow zeby juz teraz nabywac karnety przez osoby ktore kupuja bez wznowien.

edyt: Ala oficjalnie tak, ale jak komus naprawde zalezy to przeciez i dzisiaj moga sprzedac bez wznowien. Sam bylem, nikt nie robil problemow.
Ostatnio edytowane przez nowy_piotrek : 09.02.2009 o godz. 18:52.

Życie bym dał, za krakowską Wisłę...
Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 09.02.2009, 18:42
nowy_piotrek napisał(a):Wyświetl post
Nie do konca jest tak jak mowisz. Oczywiscie kazdy kto mial karnet ma swoje miejsce zarezerwowane i nikt mu tego miejsca nie wykupi. Ale jest pula wolnych miejsc i w Wislackim Swiecie nie robia problemow zeby juz teraz nabywac karnety przez osoby ktore kupuja bez wznowien.
Było info, że tylko członkowie SKWK mogą kupować karnety od dziś nawet jeśli nie jest to wznowienie. Inni dopiero po 21.II.bez wznowienia
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
misiekpb
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 09.02.2009, 18:54
Ala1955 napisał(a):Wyświetl post
Było info, że tylko członkowie SKWK mogą kupować karnety od dziś nawet jeśli nie jest to wznowienie. Inni dopiero po 21.II.bez wznowienia
Nie do końca koleżanko. Ja byłem dziś wznowić karnecik i przy mnie gościu zakupił karnet po raz pierwszy. I nie był na liście SKWK bo się go po wyjściu zapytałem bo aż mnie to ździwiło że tak się stało. Jednak z tego co wiem to w tamtej rundzie również były takie praktyki że można było kupić karnecik bez problemu w tym terminie jak się gości poprosiło w WŚ.

Coś czuje że na D i na E będą tylko karnetowcy w rundzie wiosennej i tylko na meczach z Polonią, Lechem i Derbach będzie można bilety na A i B zakupić a tak to nie bardzo. No chyba że się jest z FC lub z nimi załapie ale z tego co wiem to oni będą mieli pulę 1000 biletów na runde.
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
Odpowiedz cytując
SB
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 10.02.2009, 01:12
a poza tym dobrze jest podać taką informację, że w ciągu dnia 5500 szt. karnetów zeszło i zwiększyć ogólny popyt
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 10.02.2009, 05:57
nie ma sie czym podniecac tym wynikiem. jest on nastepstwem zamkniecia A i B. Co innego jakby wykupili te 6 tys na 20 mozliwych, to bylby wynik.
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.02.2009, 13:39
Usunęli post z głównej strony o wyprzedanych karnetach na D... Na oficjalnej stronie ani słowa o wyprzedaży...
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 09.02.2009, 13:46
Byłem od 10.50 przede mną jakieś +- 40 osób. Jak wychodziłem ok 11.40 w kolejce z 50 osób.Większość to starsze osoby. Z tego co słyszałem niemal każdy kto przesiadał się z A i B brał karnet na E. Jeżeli na D nie są już dostępne to raczej ze względu na rezerwację osób wznawiających czy też członków SKWK.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 09.02.2009, 14:00
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
Byłem od 10.50 przede mną jakieś +- 40 osób. Jak wychodziłem ok 11.40 w kolejce z 50 osób.Większość to starsze osoby. Z tego co słyszałem niemal każdy kto przesiadał się z A i B brał karnet na E. Jeżeli na D nie są już dostępne to raczej ze względu na rezerwację osób wznawiających czy też członków SKWK.
Członków SKWK jest 400 do tego karnetowiczów 3 tys. + ci karnetowicze co dzis kupowali... to moze faktycznie reszta karnetów mogła zejść
Odpowiedz cytując
droho
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.02.2009, 14:37
Nie wprowadzajcie ludzi w błąd!!! Są jeszcze karnety na oba sektory Do 14 sprzedanych zostało ok. 500 sztuk.
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Stary 09.02.2009, 17:44
Zostało 2800 karnetów na D i 1000 na E

http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5215

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 09.02.2009, 17:53
Chwila bo jakieś zamieszanie się zrobiło i pogubiłem się. Ci co mają karnety i przedłużają to mają czas do 21 lutego tak? Do tego czasu moje miejsce czeka na mnie i nikt go nie wykupi?
Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 09.02.2009, 17:55
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Chwila bo jakieś zamieszanie się zrobiło i pogubiłem się. Ci co mają karnety i przedłużają to mają czas do 21 lutego tak? Do tego czasu moje miejsce czeka na mnie i nikt go nie wykupi?
Zgodnie z info na głównej i na stronie SKWK oraz zgodnie z dotychczasowymi praktykami tak włśnie będzie
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów