The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2026, 23:14
#jprdl co ta Polonia dziś odwaliła ...
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 29.05.2026, 07:22
No mieli Wieczysta na widelcu.

Ale ja sie ciesze i mam nadzieje, ze Wieczysta wejdzie. Raz, ze gralem tam w trampkarzach i juniorach a dwa to chyba od dziesiecioleci nie bylo trzech druzyn w Ekstraklasie z jednego miasta.
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 29.05.2026, 08:10
As napisał(a):Wyświetl post
No mieli Wieczysta na widelcu.

Ale ja sie ciesze i mam nadzieje, ze Wieczysta wejdzie. Raz, ze gralem tam w trampkarzach i juniorach a dwa to chyba od dziesiecioleci nie bylo trzech druzyn w Ekstraklasie z jednego miasta.
I na co nam ta Wieczysta? Abstrahując od kwestii Kwietnia, bo wiadomo, że w przypadku awansu to definitywnie kończy temat. Na prawdę lepiej mieć potencjalnego pewniaka do spadku (Chrobry) niż zespół, który wejdzie do esa z buta i będzie w stanie przelicytować każdą naszą propozycje transferową...
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 29.05.2026, 09:09
Martinus napisał(a):Wyświetl post
I na co nam ta Wieczysta? Abstrahując od kwestii Kwietnia, bo wiadomo, że w przypadku awansu to definitywnie kończy temat. Na prawdę lepiej mieć potencjalnego pewniaka do spadku (Chrobry) niż zespół, który wejdzie do esa z buta i będzie w stanie przelicytować każdą naszą propozycje transferową...
To zalezy jak kto patrzy na pilke.

Jak pisalem, jestem emocjonalnie zwizany z Wieczysta bo z Oswiecenia mialem tam trzy przystanki i tam za dzieciaka gralem.
Dodatkowo dla mnie futbol to przede wszystkim rozrywka i zdecydowanie wole grac z napakowana jak kabanos gwiazdami Wieczysta niz z pelnym no.name'ow Chrobrym.

Mozna zalozyc, ze dwa mecze z Wieczysta beda przy R22 i zapewne oba to beda komplety czyli dodatkowa duza kasa dla klubu. Chrobry to powiedzmy nie jest magnes zeby zapelnic stadion.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 29.05.2026, 22:23
Martinus napisał(a):Wyświetl post
To kuszące co piszesz nt. chrobrego, jak się do tego doda żydkow to już mamy 2 z 3 spadkowiczów.
Ale ja chcę żeby Wieczysta awansowała, chcę oglądać ciąg dalszy projektu Kwietnia.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 30.05.2026 o godz. 21:47.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów