|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Po co w sumie uderzac w kluby jak mozna uderzyc bezposrednio w tych, ktorzy za tym stoja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
To już prędzej zakaz "młyna".
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
Co do samego meczu, ja bym nie był aż takim optymistą. Na Miedź się.spieli i fajnie, ale oby nie wkradło się teraz typowe dla Wisły 'noo przełamalismy sie to juz elo, mamy ten awans'. Z każdym w tej lidze mozna przejebać. Widzałem już w swoim życiu wiele więc nie zdziwi mnie również scenariusz w którym ta wyszarpana wygrana z miedzią nic nie zmienia (vide MECZE ZAŁOŻYCIELSKIE za Sobola których było z 10 w sumie chyba XD) bo dostaniemy w palnik od Odry, potem remis z GKŁ, porażka z Polonią bo przecież kiedyś się muszą przełamać, i Maliniaki z Wieczystą.dobijają do nas na 2/3 pkt straty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
AgresywnyChomik napisał(a):
W każdym meczu powtarza się niemal ta sama historia: brakuje wypracowanych schematów, nasi są dramatycznie wolni, do tego sztab nie pomaga swoimi decyzjami w trakcie spotkania. ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|