|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
A wiec sprawdzamy. Sezon 22/23 Rodado -pozyskany z niższych lig - ok Igbekeme - MLS, wcześniej La Liga 2 - ok a teraz gracze, o których mu chodziło: Alex Mula - sprowadzony po regularnej grze w La Liga 2 - w Wiśle ok, trafił do najwyższej ligi w Grecji na... 4 mecze - co było tutaj podnoszone jako propaganda, ze straciliśmy taką perełkę... A potem? Zjazd do bazy, w swoim prime wiekowym plącze się kolejny sezon w 3 lidze hiszpańskiej. Ocena negatywna Junca - gościu grał w najwyższej i 2 lidze hiszpańskiej zanim trafił do Wisły - w Wiśle tragedia bo okazało się, że jest półsprawnym zawodnikiem -wcisnęli go po Wisle do ligi andorskiej na 10 meczów, tam widocznie też się na nim poznali i teraz siedzi w lidze 3 w Hiszpanii gdzie zagrał w 1,5 sezonu 13 meczów xd Ocena mega negatywna Tachi - przychodził z La Liga 2, wcześnej nawet grał w La Liga - w Wiśle ok - teraz gra w La Liga 2 Ocena pozytywna Villar - przychodził z La Liga 2 - w Wiśle słabo, momentami tragicznie - poszedł się na chwilę pokopać po czole w Jadze, co też tu było podnoszone, że zobaczcie jak on sobie radzi w życiu!!! Teraz gra w Wieczystej. Gość bez liczb, jeździec bez głowy. W Wieczystej 12 meczów 678 minut i jedna asysta xd zaraz 30 lat na karku. Ocena mega negatywna Benito - przyszedł z 3 ligi - w Wisle tragedia - teraz się kopie po czole w 3 lidze w Hiszpanii, nawet umie 8 bramek w sezonie strzelić. Ocena mega negatywna Sezon 23/24 Eneko - przychodził z La Liga 2 - w Wiśle cienko - poszedł do 3 ligi hiszpańskiej, zrobił awans i nie gra bo jest połamany. Ocena negatywna Raton - przychodził z La Liga 2 - w Wiśle grał jak pokraka ale to był jego sezon życia xd - teraz gra w 3 lidze hiszpańskiej. Ogólnie gość ma średnio trochę więcej niż 1 czyste konto na sezon xd Obecnie 18 meczów i jedno czyste konto. On z Wisły trafił do 1 ligi greckiej i tu też się markus podniecał tym faktem xd On ma 41% strzałów obronionych w tym sezonie, to jest gorzej niż Broda u nas w tym sezonie. Ocena mega negatywna do potęgi entej. ....a, ON JEST GORSZY OD BRODY xd Carbo - przychodził z La Liga 2 Alfaro - ściągnięty z 3 ligi hiszpańskiej - w Wiśle porażka - ściągnął go do siebie do Danii analityk Rude. Ocena negatywna Baena - przyszedł z La Liga 2 - w Wiśle średnio ale jakiś poziom trzymał. Ogólnie jeździec bez głowy co widać obecnie w Widzewie gdzie 2 mecze mu wyszły, zdobył dobre oceny, ma 1 bramkę i 1 asystę, czyli już na trochę wyższym poziomie sobie rady nie daje ale jak piłka dobrze spadnie to się jeźdźcowi trafi. Ocena negatywna Pisałem skąd przychodzili do Wisły bo kiedyś sam się naciąłem na .......enie markusa, że "to normalne, że gracze z La Liga 2 się sprawdzą w Wiśle w 1 lidze" ale jak się później okazało do Wisły byli ściągani praktycznie sami gracze z La Liga 2 i się nie sprawdzili w większości, sam byłem w szoku jak to przekminiłem. A najlepiej się sprawdził Rodado z niższej ligi hehe Także tu masz graczy co się w Wiśle sprawdzili: Rodado, Carbo, Mula, Baena, dorzućmy na siłę Tachiego, Igbekeme nie liczę bo on się nie łapie pod widełki Ci co się nie sprawdzili: Junca, Villar, Benito, Eneko, Raton, Alfaro Czyli 5-6 Strasznie chujowa statystyka jak na te lata chorej propagandy markusie. A teraz to o co chodziło w obecnej dyskusji. Kto w Wiśle ciągnął grę i się sprawdza dalej?: Tachi Kto zaliczył zjazd, i się dalej ośmiesza swoją grą: Mula, Villar, Junca, Benito, Eneko, Raton, Alfaro, Baena 1 do 8 Poświęciłem znowu swój czas żeby cię śmieciu wyjaśnić na liczbach. Jesteś zwykłą zakłamaną łajzą. A teraz sobie możesz wymieniać wszystkich Hiszpanów w Wiśle od 1906 roku, oczywiście nie wspomnij o tym, że każdy z nich mógłby ssać paukę Żurawskiemu, Frankowskiemu czy innemu Głowackiemu. Kij ci w ryj oszuście. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Hejterku myślisz że po tych bluzgach ktoś te brednie czyta?
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak zawsze, kolejna szuja merytorycznie się odnosi do wszystkiego. Idź tam pisać o piniondzach z pucharów i braku rotacji w zespole u Jopa.
Jedyne co zjeby umiecie to swoje teorie wyssane z palca wypisywać a jak przychodzi do konkretów to rozmydlanie tematu. Ale ja to rozumiem bo domyślam się jak może boleć dupa po zawstydzających eksperymencie hiszpańskim, do dzisiaj nie możecie się z tej swojej chorej propagandy wybronić i dojść do siebie. Rude już w lidze top 5 trenuje, czy nadal druga liga duńska i dwóch meczów pod rząd od sierpnia nie wygrałal i punktuje jak Sobol? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Merytorycznie? Nie ośmieszaj się hejterku, jesteś symbolem pustosłowia. Propagandową wydmuszką.
Efekty betonozy Jopa już zaczynają być widoczne. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To podsumowując, sprawdziło się w Wiśle w ostatnich latach 5 Hiszpanow, 6 nie. A to o czym twój druh Markusik zaczął majaczyć, że Hiszpanie ciągnęli grę Wisły i teraz w innych klubach robią kariery z powodzeniem, to wygląda to tak, że 1 gracz daje radę, a 8 radzi sobie jeszcze gorzej niż w Wiśle.
Masz masz na ten bol dupy? Pewnie musi bardzo piec jak się modlisz do ołtarzyka nieudacznika analityka Rude ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Online |
|
|
Czy na tym forum naprawdę moderator śpi? Czy takie epitety jak smieć, zjeb, szuja, nie mówiąc juz o opisywaniu czynności powszechnie uważanych za erotyczne, w wykonaniu jaroo1, będą dalej tolerowane?
Na każdym innym forum z normalną moderacją, gość już dawno by miał bana i to definitywnego. Czy to to forum ma być najgorszym ściekiem? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest forum pana Królewskiego więc standardy są takie jak u niego w socjal mediach.
Masz z tym jakiś problem? ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Droździk znowu przekłamania? Przecież to ty z markusikami chcieliście żeby Wiśle z kasy wysyłał Kilo, Rude i cała zgraja szrotu z Hiszpanii. Nie było tak? Mi się wydaje że dazyles do tego, żeby Wisła traciła miliony w i lidze, płaciła agentom piłkarzy, za 10 miejsce w lidze, a teraz jak jest Jop to ma średnia, o której Rude i jego szrot z Hiszpanii może pomarzyć jedynie, to się zacząłes przypierdalac.
Pamiętam jak wtedy udawała, że wszystko jest wina Sobczaka. Teraz jak wygrane są to nagle zacząłeś jechać po trenerze. I za to .... ci w dupę zjebie ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oby na wiosnę ta średnia była bliżej tej z początku rundy, a nie tej z końca. Bo przyczyn zjazdu raczej nikt nie szuka. Jest super. Tylko płacz o transfery. Po co skoro Jop z ławki nie korzysta.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podejrzewam, że nawet jakby się Jop zesrał na rzadko i razem z nim cała drużyna dostała rozwolnienia na kilka miesięcy to i tak będzie lepsza średnia niż u twojego pupilka nieudacznika Rude. Takze się nie martw pajacu o to, tylko się zajmij tym, żeby się wyleczyć z platonicznej miłości do analityka.
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Po przerwie na kadrę: 2 remisy i 1 wygrana Średnia - 1,66 Z taką średnia zdobywamy wiosna 25 pkt, czyli konczymy sezon z 68 punktami i awansem z palcem sam wiesz gdzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
.......nięci jesteście obydwoje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja mam swoją teorię, którą przedstawiłem. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty masz na wszystko swoją s.......ona teorie. Jak wasz Rudy miał średnia 1,7 to było git i cacy, jak mu spadła do 1,4 to tez tak źle nie było, przecież miał słaby skład więc punktowanie na okolice strefy spadkowej było normalne wtedy.
Ale teraz jak Jop ma w rzekomym kryzysie 1,66 to strasz pod siebie.z nieszczęścia żydzie ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak miał słaby skład jak wtedy grali tam wybitni Hiszpanie, którzy osiągnęli historyczny sukces w postaci PP? tegoż samego PP, który już w tym roku jest "śmieszny", ale to wiadomo: nieistotne. A no i jeszcze wielki talent Baniowski odchodzi przez Jopa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rude miał słaby skald co już wykazał drozd i Markus. Tzn ogólnie skład był mocny bo wygrał PP ale w lidze nic więcej z tymi piłkarzami się nie dało zrobić. Ogólnie przez Polaków, głównie Sobczaka, w klubie panowała atmosfera braku zapieprzania
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A czemu 5 a nie 6? Bo wychodzić najmniejsza srednia? Moze podaj średnia z ostatniego spotkania żeby najlepiej pasowało pod teze? Druzyna jest przygotowana w cyklach od jednej przerwy do drugiej. W cyklu meczowym ani nie mozna duzo zepsuć, ani poprawić, co najwyzej drużyna nie dojedzie czy pojawia sie kontuzje co jest skutkiem wczesniejszej dobrej lub słabej pracy. Wrzucalem to w innym temacie: 1 przerwa 6-0-1 2 przerwa 3-2-0 3 przerwa 3-0-1 4 przerwa 1-2-0 A, konczac juz przypomnij sobie co typowales w innym temacie Drozd, wcale nie oczekiwales lepszego wyniku na jesien ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drozd jest oburzony faktem, że Wisła potrafiła nie wygrać 2 meczów pod rząd (porażka z Polonią i remis z Siedlcami) z kolei jak za Rude Wisłą nigdy nie wygrała dwa razy pod rząd to z zachwytu piał jakiego mamy trenera światowego.
Co to jest jak nie choroba psychiczna? Może zwykłe s....ysyństwo? ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Wbrew pozorom zaliczkę nad kolejnymi miejscami mozna latwo roztrwonić. Jopizn pokazał koncowką rundy, że jest w stsnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To że wspominam o wykorzystaniu kadry i porównuję średnią z początku i końca nie wynika z mojej obawy o awans, a z faktu, że oczekuję od trenera rozwoju. Drużyny, poszczególnych zawodników i jego samego. Niektóre jego decyzje, trzymanie uparcie na boisku piłkarzy ewidentnie bez formy, nie korzystanie z okoliczności do wpuszczenia czy to nowych czy to młodych. To są moim zdaniem błędy, dlatego o nich piszę. To że dzięki dużej konkurencji na początku większość piłkarzy wzniosła się na wysoki poziom to fakt i bezsprzeczna zasługa Jopa i należy go za to chwalić. Duda zaczął wreszcie zachowywać się na boisku jak sportowiec nie dlatego że ktoś go zaczarował tylko dlatego, że jest Carbo Erthaler i James do gry. Klub Jopowi takie warunki stworzył że poza Rodado każdy jest zagrożony wymianą przy słabszym występie. To działa pod jednym warunkiem, że trener nie jest zabetonowany, a Jop w tej rundzie był. Powtórzę, ponad 90 % możliwych do rozegrania minut, rozegrało 13 zawodników. Zaznaczam że mówię o zawodnikach z pola. Giger, Biedrzycki, Giurcic/Kutwa, Leliveld/Krzyżanowski Kuziemka, Carbo/James, Duda/Erthaler, Duarte Rodado Reszta w sumie poniżej 10% minut. Ktoś mi tu pisze że to nieprawda. Gdzie konkretnie? To że nie biorę pod uwagę PP nie wynika z mojego widzimisie, a z tego jak PP był traktowany i z kim oraz gdzie graliśmy. Były argumenty, że każdy punkt jest ważny i dlatego zmian było mało. Ale w co najmniej kilku meczach do przerwy wygrywaliśmy 3:0. Czy to nie są okoliczności do dania szansy zmiennikom? A jakakolwiek zmiana w przerwie zdarzyła się może ze dwa razy i to jeszcze wymuszona zagrożeniem kartką. Tak jak kiedyś pisałem. Zmiana nie powinna i nie może w dzisiejszych realiach wynikać tylko z kontuzji albo słabszej postawy. Tworzenie takiego przeświadczenia u zawodników to podcinanie gałęzi na, której się siedzi. Jop swoim postępowaniem pokazał, że zupełnie tego nie rozumie. To jest moim zdaniem przyczyna słabszej postawy drużyny pod koniec rundy. Ci co grali zauważyli że grają dalej mimo słabszych meczów, a ci co nie grali stracili zapał i wchodząc na 5 minut byli zrezygnowani, nerwowi, bez rytmu. Jeszcze jedno, teorie że nie było zmian bo ławka jest słaba, są niczym nie poparte, poza decyzją Jopa. Gdyby wpuszczał zmienników po przerwie czy choćby na 30 minut i ci nic nie pokazywali kilka razy dostając taką szansę to można by ich oceniać. Żaden z poza tej 13 takiej szansy nie dostał. A już pisanie że po dobrej grze z Wieczystą i wypracowaniu wyrównującej bramki szansą była dla Baniowskiego możliwość rozegrana dwóch meczów w rezerwach, to już jest bezczelność. ![]() Gdyby taki Baniowski dostał 4 mecze od początku zamiast ogonów, to kto wie jakie by miał statystyki. Ale tego się już nie dowiemy.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 13.01.2026 o godz. 18:20.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już byłeś prostowany 100 razy w tym temacie, to po co dalej srasz tą mordą i głupoty drozdzie wypisujesz?
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Gdyby Jop coś takiego zrobił i Wisła tych meczów nie wygrał to dostalibyście sraczki,że ogrywa młode polskie drewno zamiast wystawiać tych którzy na to zasługują. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Drozd prawi mądrze, jarus001 pie..y banialuki hejterskie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Życie to nie FM |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie wiem czy jest sens ciągnąć temat, bo nie sądzę że kilkadziesiąt minut coś by tutaj zmieniło. Myślę że tutaj znacznie więcej złej roboty zrobili menedżerowie i dziennikarze, bo skoro chłopak słyszy od dłuższego czasu jakim to jest niesamowitym talentem, a gra "mniej utalentowany" Kuziemka, to znaczy że w klubie coś musi być nie tak. Nie on pierwszy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.01.2026 o godz. 09:47.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie żebyś przedłużył kontrakt. Tylko żebyś potem nie płakał ze nie dostałeś realnej szansy pokazania się. I nikt nie mówi o 4 całych meczach tylko o postawieniu w którymś z nich na niego, może od początku ale dla niego wejście po przerwie już byłoby istotną zmianą. Nic takiego nie nastąpiło. I nie chodzi mi tylko o młodego, podobnie był traktowany Omic.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drozdzik ty już nawet potrafisz czytać w myślach co dla Baniowskiego by było istotną zmianą? Znowu miałeś jakieś rojenia w psychiatryku i tu teorie swoje płodzisz?
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie myśl sobie ze piszę o tobie bo ty o ptasim to możesz tylko pomarzyć. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|