|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
wolfy napisał(a):
Wiedziałem, że tak się skończy. Byłem ciekaw tylko do czego Markus się posunie. Wiem, że nie uwierzysz, ale mam masę fajniejszych i przynoszących więcej korzyści rzeczy do roboty niż przerzucać się z tobą cytatami (swoją drogą - nawet nie cytujesz moich postów, tylko twoje wspomnienie, ułomne, o nich). |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Zatem rozumiem, że zaprzeczasz, iż wciskałeś do składu Sukiennickiego jako dynamiczniejszego od Carbo, pisałeś o waleniu konia przez Leszka, czy mówiłeś o tym, kogo Rude słucha na podstawie jednego ujęcia kamery? To nie na ciebie wściekł się w wywiadzie Królewski za kolportowanie fejków? To tylko moje "ułomne wspomnienie"? Taką masz nową błyskotliwą taktykę? ![]() Ciebie naprawdę nie da się już od dawna traktować poważnie. Można mieć tylko beke z twoich zaczepek, czy to pod moim adresem czy pod adresem Wolfiego. ![]()
Ostatnio edytowane przez Markus : 02.12.2025 o godz. 15:39.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
![]()
A to, że jest dynamiczniejszy to chyba nie ulega watpliwości? Oczywiście, nie pisałem. Pokaż ten post. Zresztą już wszyscy wiedzą, że Leszek to ukryta opcja z Kałuży i prowokator. Spora część forum ma go w ignorze. Czego ci więcej trzeba? W końcu wyszło na moje? A że na podstawie jednego ujęcia? No cóż... niektórzy pewne rzeczy rozumieją od razu. Innym nie wystarczy i rozprawa doktorska. Być może na mnie, nie wiem. Czy to ja stworzyłem tego fejka, czy tylko grzecznie zapytałem czy jest coś na rzeczy? Tak. To twoje, jak widać, ułomne wspomnienia. Nie podoba ci się co piszę? Daj mnie do ignorowanych. Proste. |
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|