|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Bramkarz Jakub Kowalski - nie kojarzę go, nie wiem w jakiej drużynie młodzieżowej broni na codzień ale rzucał się w oczy jego wzrost. Chłopak z rękoma wyciągniętymi do góry nie dosięga do poprzeczki...nie wiem, czy to nie był wczoraj jeden z najniższych zawodników w drużynie.
Być może jeszcze urośnie, nie wiem...Czy w całej Akademii nie da się "wyprodukować" bramkarza, który miałby realne szanse na grę w seniorskiej piłce? To już nie jest pierwszy taki przypadek...Swego czasu był już.taki niski bramkarz, który bronił w rezerwach ale potem oczywiście został odpalony gdzieś do 3-4 ligi. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Kiedy bronili karne i przed strzalem wyciagali rece do gory to nasz mial krocej to poprzeczki niz Soberka. Biorac pod uwage, ze chlopak ma dopiero 17 lat to pewnie jeszcze troche urosnie. Edit: dodam, ze jesli chlopak ma te 189 to jest to ok wzrost dla bramkarza. Casillas mial 182 Ederson: 188 Skorupski ma 188 Fabianski 190 Ter Stegen 187 Oblak 188 David Raya (jedynka Arsenalu) 183. Barthez! mistrz swiata jakby nie patrzec 180centymetrow! No da sie zrobic kariere majac 189.
Ostatnio edytowane przez As : 12.11.2025 o godz. 10:14.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
A potem będzie tak, jak z naszymi reprezentacjami młodzieżowymi (patrz wątek obok).
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|