|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czemu wracamy do bezsensownego rozgrywania piłki na 5 metrze przed naszą bramką? Czemu każde podanie musi być "miną"? Czemu jak zaczynamy z piątki, w tv pokazywana jest powtórka, a 5sekund później Łęczna ma już rzut z autu na wysokości pola karnego?
Broda nie potrafi grać nogami. To przeciętny/słaby bramkarz, ale w grze nogami jest wybitnie beznadziejny. Cała nadzieja w rezerwowych... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ja nie wiem co oni ćpają że wystawiają Brodę dwa poziomy wyżej niż powinien grać. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Mecz trwal 13 minut ponad doliczony czas. Trochę pograli. Patrzac jak źle gral dzis Carbo to Omic wygladal przyzwoicie. Szybko podawal pilke do lepiej ustawionych partnerów. Giger widac ze jest wybiegany i jakąś tam technike posiada. A co do samego meczu, to dobrze że to przepchneli, ale bylo to okropne do ogladania. Teraz trzeba wyciągnąć ile sie da ze spotkan u siebie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Zmiana nie byla przypadkowa, a przecież tydzien temu Jop wolal go trzymac do konca. Zresztą za ten mecz to nie wiem kogo chwalić, chyba tylko Kuziemke i druzyne za determinacje. No i Grujcicia za decyzje ze strzelem, choc dla mnie jest na dzis gorszy od Kutwy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W ogóle pressing Łęcznej sprawił że nie potrafiliśmy wyprowadzić piłki poza własne pole karne.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.09.2025 o godz. 04:44.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
https://x.com/KiQus_/status/1969762128622977341 https://x.com/MarcinKlimek1/status/1969757594362265895 Wolfy ma rację podkreślając jego znaczenie dla zespołu pomimo gry odległej od jego najlepszej formy. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|