|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A jak Tobie się łączy moja analiza gry Wisły z kompleksami wobec dzieciaka który dopiero zaczyna karierę albo ojkofobią?
W ogóle z tymi kompleksami to jest śmieszna sprawa, to nie wobec Kuziemki powinienem je chyba mieć, tylko wobec Rodado. I czemu ktoś z takimi problemami z samooceną jak ja miałby w ogóle kibicować jakiejkolwiek drużynie wiedząc jak dobrze zarabiają piłkarze, jakie mają żony i samochody? Na te pytania może odpowiedzieć tylko jedna osoba i jesteś nią niestety Ty, więc z góry wiadomo że szału nie będzie. Tym niemniej, skoro już powiedziałeś A... Rozumiem że łączysz kropki jak Tomasz Piątek i jestem jedno skojarzenia od zostania agentem Putina, ale mimo wszystko z chęcią przeczytam efekty Twojego zwycięstwa na potańcówce w mózgu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Co z tego, że Kuzi dopiero zaczyna karierę? Duarte przez cały zeszły rok nie mógł się wkomponować w zespół, a młody wszedł w ten sezon "z buta". Wypadałoby go docenić tak jak to robisz z pozostałą ofensywną trójką. Jak będzie miał spadek formy to będzie czas na krytykę. Nikt na tym forum nie broni Sukiennickiego. W temacie "ojkofobii" to nie do mnie, nie używam tego argumentu. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|